prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
A bomo kr tukajle...

lušn je bilo; sam na štartu mal parkirišč zmanjkuje, pa onih > 20 je težko usmerit. Ful mi je bilo dobr, k je bil vreme ta prav, mal so edin une muhe enodnevnice motile, še boljš v Brunarci ob Matejevem videu-prvič, drugič, naslednjič bo še mal komentiral zraven.. Joj škoda za vseh ostalih 1856 forumovcv, k vas ni bilo zraven. Mitja, skrbi tko, ko do zdaj za tvoje punce(le pokaži jim kako delajo kanalizacijo pred gimnazio-ta starejši...), vsi ostali pa po planu..

Analiza skor k včasih; vsi(e) so seveda pogrešal Matevža, saj bo prišel k sebi in bo spet un iz slik(spomina).

Eni za prihodnje cilje spuščamo Umag, pol se pa spet vidmo...

Pa našmu novoimenovanemu docentu čestitamo, nam kažeš pot, Andrej!

.ps; ful mi je hudo za uno zapisovalko spod mize-joj, kolk smo mi tega tm nekje zadej spravl, pa noben ne zna ponovit..
Uporabniški avatar
 Junc
Hja, ta pametni :lol: smo kar malo prihiteli na prizorišče saj smo vedeli, da je parkiranje zelo problematično. Drugače pa je bilo vreme enkratno, muhe so kar malo motile, komarji še bolj ampak to nas ne ustavi. Trening, kot bi mogel biti vsak četrtek.
Analiza je bila zanimiva z filmom, podelitvami (najlepša hvala za potrošni material (plenice :lol: ). Škoda za druge, ker niso bili zraven in upam da bomo spet kdaj v takem številu spet na Brdu in Brunarici.

Par slik: http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=lastup&cat=11421&pos=0
Uporabniški avatar
 Barb
En mal sem se že poboljšala....tokrat sem celo uspela priti na analizo. :P Naslednjič pa še kakšen krog okrog Brda.

Matej res LEP FILM in vse čestitke za takšno ustvarjanje. :arrow: če bo kdo imel priliko le naj si ga ogleda :arrow: mislm film, ne Mateja :wink:

Pa srečanje z dolgonevidečimi forumovci me je tudi razveselilo. :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:... če bo kdo imel priliko le naj si ga ogleda ...

To pa res. :!: Pravzaprav, Matej :arrow: imam eno idejo, seveda pa je vse odvisno od tebe kot avtorja. Lahko bi se povezal z Erom ter svoj film ponudil v ogled vsem forumcev, recimo v naši galeriji ali pa preko kakšnega linka. :D :wink:

Resnično smo se včeraj imeli prekrasno, analiza je bila "ubitačna", rdeča nit večera pa je bil že omenjeni res izvrsten dokumentarec. :arrow: Kapo dol, Matej, vključno z glavnimi junaki filma. :cast1: Pa, slavljenca (i), še enkrat čestitke. :wink:

PS:
Mali je pa zadnje čase že tolikokrat omenjen, da ne bi bil prav nič presenečen, če bi se med novimi člani našega foruma kmalu pojavil kakšen Moussa Diallo. :lol:
 Nataša
A lahko prosm nehate pisat, kako je blo fajn :cry: :cry: :cry:

Hm, al pa če bi jaz nehala brat, to bi tudi šlo :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nta: Al pa če ti napišeš, kok je fajn brat, a?

Vsi ostali: Brdo je bil tako lep tek, da mi je prav žal, da do sedaj še nikoli nisem bil tu. Matejevo predavanje je bilo pravi dogodek, pice in pijača pa sta sedli do dna. Še posebej smo se razveselili domačih pekačic.
(včasih se splača bit šofer, Mojcej77 in Alja.PR, :clap: )

Pridem spet, upam da kmalu.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mojcej77
No, tko. Na štart smo prišli z desetminutno zamudo (...in ta, k je vozu, ma doktorat...mislm :roll: ). Tko da sem, če odštejem tiste trenutke, ko so me vsi prehitevali, tekla sama. In na začetku sem se kar malo ustrašila, kako bom sama zmogla to razdaljo, hkrati mi je bilo pa kul, ker me ni skrbelo za druge, kako se počutijo v moji bližini, ker tako hitro, kot tečem jaz, je za večino tekačev res težko teči.
Prva tretjina je bla čisto čudna. Tistega grušča so nasuli za cel krog samo na začetku. In nikamor ni šlo. V glavi sem imela slikco pegaza in še1pr, kako nekje ob polnoči taborita pri avtu, ko se prikažem jaz in potem oddrvimo na anlizo ter pridemo, ko je vsega konec...Čutila sem vsak gram svojega 15kilskega nahrbtnika, kako odveč je, kako se trese in kako obtežuje...
A ko sem prišla do prvega mostička, je telo obrnilo ploščo. Kar na jok mi je šlo, saj se mi je prvič zazdelo, da bom morda brez ustavljanja zmogla kar cel krog. Uživala sem v svoji prekrvavljenosti, odhajala sem iz svojega telesa med spominčice ob poti, tiste jasice, k majhni srnici, ki je ležala v travi čisto tihotiho...in se vanj spet vračala. Na meni odvečno je umiralo. V sebi sem začutila drugačno telo...tisto, zares moje. Močno, gibko in sloko. Kar se je na meni preveč treslo, je bilo samo še kot zanimiva obleka, ki jo bom enkrat zares, v mislih pa sem jo že zdaj odložila.
In potem je prišel....v poznopopoldanskem soncu..ves bel, velik...krasen...lipicanec (če je še kakšen drug konj bel, potem ni nujno da je bil lipicanec, lahko so ga pa tudi prebarvali, kaj jst vem!). Tako lep je bil!!!! Tako norooooo lep!!!
Zdelo se mi je, da je ta prizor, kako se mi z jezdecem počasi bližata po tisti sončni poti, privid nečesa nerealnega, slika neke druge dimenzije...
Potem sem pa pojedla tri muhe in se večino poti do konca ukvarjala s tem, kako neki naj diham, ne da bi jih pojedla še več (mogoče mi je bilo namenjeno, da obnovim beljakovinske zaloge, ampak meni okus ni bil všeč). Skozi nos nisem mogla dihati "na polno", zato sem stisnila zobe in naredila naravni filter, tako da bi vse odvečne muhe lahko ostale med zobmi in ne bi šle dalje (doma mam itak zobno nitko, tako da ne bi bilo panike). Ampak to ni šlo, ker sem očitno premalo škrbasta, da bi lahko dihala skozi zobe...na koncu sem nekako zvila jezik (še dobro da je dovolj dolg), da je preprečil nadaljnje uletavanje neželjenih beljakovinskih zalog.
...in je prišla cesta...zaželela sem si, da bi bil še kdo tam in videl moj zmagoslavni prihod...še zadnji ovinek - u pismu, vsi so bili še tam! zdej pa ne smem zahinavit...malo sem dala gas-a, dvignila glavo in globoko dihala ter zavzela položaj "jst sploh nism nč zmatrana. lahk bi še en krog brez problema, ej".
Pa je blo konc.
Uro pa deset. Za prvič (no enkrat pred dvema letoma sm že ampak sm mal hodila vmes, pa uro dvajset je bilo) je super. Moj naslednji cilj je priti pod uro (pa ne uno na železniški).
In analiza?
Matej in film. Prvič.
Namesto soka enkrat pivo. Drugič.
Staša. Tretjič.
Aleš. Četrtič.
Odlična solata s ful preveč preliva in tunkajočpomfrivmojpreliv prijazni ostali. Petič.
LojzeP. Šestič.
Junce in slavnostna podelitev. Sedmič.
Cel kup ostalih. Osmič.
Pogovori.Lepi.O Matevžu, o Nataši...o pogrešanih. O ciljih. In poteh. Devetič.
Docent Pegaz. Desetič.
Pa napisala bi tudi še kaj o nabijanju ega, smehu in zardelih licih, samo več kot do deset ne znam štet.

Hvala vsem, prav vsem! Tudi tistim, ki jim ne vem še imena. In hvala vesolju. Bil je res čudovit dan. En tak, ki daje tisočkratno potrditev Natašinega jedrnatega opisa TF Khanu.

lp,

m
Nazadnje spremenil mojcej77, dne 12 Maj 2006, 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 rainbow
Ja, super je blo včeraj in vesela sem, da sem uspela na Brdo spravit še dva, ki sicer nista člana TF. Pa zato nista nič manj uživala :) Matej me ja fajn nateral :twisted: , ampak sem že spoznala, da je to zame samo koristno...vsaj vem, da so moje meje višje, kot sem si predstavljala do sedaj :!: :)

Filmček tud super, da ne omenjam spremljajoče glasbe, ki je bila pika na i vsega...bi lahko še 100x ponovil, pa me sploh ne bi motil :lol: En delček v zvezi s slavljenci sem zamudila, pa OK, mi boste že drugič razložil, kako in kaj :? :)

Vsekakor Brdo zagotovo še ponovimo! 8)
Uporabniški avatar
 še1PR
:clap: Bravo Aleš :!: Dobr si se spomnu tole :!:

Bravo Junce, Pegaz, Matej :!: :cast:

Bravo vsi, ki ste prišli :!: :clap:

PS: Pridemo še :!: A ne? :!: :D
Uporabniški avatar
 Staša
Friday is hereeeeeeeeeeeee, Friday is heeeeeeeereeee... :D :D

Pridrvela malce po zadnjem hipu, a ne zadnja. Tudi Aleš nas je zamudnike še čakal. En, dva, tri, že sem bila v tekaški opremi in s Pegazom in Aleškotom na štartu. Mojcej in Alja sta oddrveli malce prej. Skupen prvi kilometer, potem sva izgubila še Aleša. V daljavi je ostala le še majhna pikica, pa še ta se je izgubila... Ampak je bila družba povsem fina, spremljal naju je še garmin, ki naju je opazarjal na dovolj počasen tempo. Se šparava - Pegaz kao za soboto, jaz pa tut, recimo!

Tek je minil v glavnem v pegazovih vzdihjlajih "oh, kok je kle lepo", "oh, a čmo kje eno TF hiško postavt?"... Jaz sem pritrjevala. Res je hitro minil krog, še posebej, ker sem nekje na tri četrt ugotovila, da je Alja še kar pred nama. Ženski ego je nekoliko pospešil in že čisto v cilju sva jo le dohitela (OK, priznam, nafintirala sva jo, da naj malce upočasni, da gremo skupaj v cilj).

V cilju pa že ena gruča znanih in manj znanih obrazov! Najbolje je, ker ne izgubljamo časa na raznih dogovarjanjih, a gremo, pa kam bi šli na analizo. Brez besed, ja, tko dobr se poznamo, se dobimo vsi čez 5 minut v Brunarci!

In tam je blestelo več zvezd večera:

- ata Junce, ki uziva očetovski dopust in si je prav fino zorganiziral, da mu je mamica spekla za TFjevce en štrudl :D bravo, mami! Ves je nasmejan in zadovoljen, le Mije ni hotel pripeljati! V dar je prejel škatlo pleničk, ki jih mora namestiti... poročilo, junce! :D

- režiser Matej, ki mu podeljujem častno lento uradnega TF snemalca! Ne boste verjetli, kakšni posnetki! Nadarjen ful, pa ne samo to, še bolj spreten: on to mirno vozi avto, z drugo roko pa snema natančno s pol posnetka naprej in s pol v ogledalo. Kaj takega!

- docent Pegaz, ki ne le, da je eden najbolj tvornih delov TFja, on zraven poleg vseh treningov, konferenc, sladoledov in tko naprej, še mirno dobi lento docenta - včeraj! Res bravo, smo ponosni, da imamo take prijatelje med seboj!!! In hvala za pice, ponfri in zenf!!! :D

- in vsi ostali: Vlajko, ki je pripeljal svojega kopi-pejst sineta, zobar, ki je super sogovornik, aleš itak, k je smešen sam po sebi, podobno Lojze in Tini, pa seveda Simonca, k tko mal za hec teče gor pa dol, Marjanu se pa včasih ne ljubi, pa of course naša Mojcej, ki je ugotovila, da si Aleš ne upa izraziti svoje moškosti, pa tako naprej, pa spehovka in ucenec, ki nista taka, kot sta njuna vzdevka, pa x-rocka sem končno spoznala... (tole je bilo ožje omizje), seveda pa še vsi ostali!!!

Joj, od tam smo šli čez polnoč, se mi zdi. Na srečo nisem zadnja prišla domov :D Se vidi, da je luna!

Aja, novi plani:
- s kolesom na sveto goro!
- Umag jutri!

Mejte se. :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Staša napisal/-a:Mojcej, ki je ugotovila, da si Aleš ne upa izraziti svoje moškosti...

neneneneeee...ccc...
jst sm ugotovila, da se Aleš boji, da se v določenih vrstah debat/dejanj itd. njegova moškost ne bi mogla izraziti. To pa ni isto!!!(al je? :shock: )

;)

lp,

m
Uporabniški avatar
 Xrock
Še mojih 5 dek (pasje) radosti - ker psi ne smejo čokolade.

Zame je bilo to šele drugo Brdo. Prvič lansko leto na Fotrovem teku, ki je bilo bolj podobno akvatlonu, tokrat pa sonce in idila.

Če sklepamo statistično, bo naslednjič spet neurje :twisted: . Res je prav zabavno teči skupaj s toliko tekaškimi uživači, čeprav jih niti 5 nima čez 90 kil (a ne do cent Pegaz, ki mu do centa manjka vsaj 15 kg :) :wink: )

Matejev film - kaj naj rečem - popolno presenečenje, navdih in vzpodbuda. Najbrž smo si vsi potihem mislili "wish I was there".

Pa naj še kdo reče, da je tek šport za individualiste!!? Najbrž se mu še sanja ne o tekaških analizah!

Čisti užitek :)

Na mnoge teke!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA