1. Prezivel!
2. Vreme zdrzalo, temparatura ustrezna, celo sonce je sijalo nekaj casa.
3. Rezultat - zame nor - neto 3:09:46.
OK, malo bolj podrobno. Zjutraj, ko smo se odpravili na maraton, je malo skropilo, temperatura pa je bila kar ustrezna. Dez je potem nehal groziti in je bilo obcasno kar malo prevroce. Drugace pa je vse potekalo gladko in brez problemov. Start je sicer malo ozek ampak se je kar kmalu razvil ustrezen tempo. V starem mestu je kar precej kock in tudi kaksna stopnica se najde vmes, tako da je treba kar paziti, kam stopis. Kocke so malo drugacne kot drugod - vcasih so vmes kar velike fuge.
Sam tek sem zacel tako, kot sem si zastavil - prvo polovico malo z rezervo, potem pa kolikor bo pac slo. In je slo. Bil sem tudi pripravljen na tek po avtocesti gor in dol, tako da se mi niti ni tako vleklo. Ko sem malo pred 39 km preracunaval mozen koncni cas, sem se spomnil raznih zapisov na forumu o tem, da pac na koncu naredis se kaksen interval. Pa sem ga se jaz - pospesil sem pod 4:00 in pocutil sem se kot kaksen zgubljeni Kenijec. Na koncu pa cas, ki ga res nisem se pricakoval.
Sedaj pa ze res razmisljam intezivno o tistem Beer party (na maratonu smo tekli tudi mimo te pivovarne, tako da imam nagledamo, kam moram zvecer

Hvala za vzpodbude na forumu.
P.S. Ero, kaj je ze z onim Bostonom?