Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prizadevni organizatorji iz Športnega društvo Šmarjeta v sodelovanju z Turističnim društvom Šmarješke Toplice vas vabijo na jubilejni 10. Šmarješki tek.

Tek letos šteje za Dolenjski in Slovenski tekaški pokal. Start teka za starejše kategorije (progi 2 in 8km) je ob desetih, za mlajše pa ob 11h.

Tek poteka večinoma po gozdu z nekaj klanca. Vse podrobnosti z zemljevidom proge vred zveste na domačih straneh teka.
Nazadnje spremenil ero, dne 16 Maj 2004, 22:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
Ta tek tudi jaz priporočam vsem TF-cem. Res se zelo potrudijo z organizacijo, še obsežen kulturni program so lani organizirali, pa topla prehrana, po teku pa vsi še na prijetno kopel v toplice :lol: :lol: - boste lahko poravnali račune v tunkanju, pazite se drage forumovke :lol: .

Fajn je tudi zato, ker je celotna trasa teka po lepih gozdnih sprehajalnih poteh, tako da sonce kljub morebitni pripeki tekmovalcem ne more do živega :wink: .
Skratka lep tek za vso družino :wink: .

Sam bom najverjetneje tisti dan na gorskem teku na Osolnik - se namreč bojim tunkanja :lol: 8) .
Uporabniški avatar
 miro
Meni je pri tem teku najbolj všeč zaključek, potem ko delamo vodno aerobiko. Animator se vedno še posebej potrudi za tekače , ter malo podaljša vadbo ,tako , da lahko dalj časa uživamo v bazenu.
Kulturni program je tudi vedno prisrčno lep - še v tistih časih,ko tek ni štel za noben pokal.
Jaz se bom teka verjetno udeležil priporočam , pa ga tudi manj pripravljenim tekačem , saj proga ni ekstremno težka za pametne tekače.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 sbojan
miro napisal/-a:Jaz se bom teka verjetno udeležil priporočam , pa ga tudi manj pripravljenim tekačem , saj proga ni ekstremno težka za pametne tekače.

Miro ima prav. Pred 2 leti je bil to moj prvi "uradni" tek (8 km), ki sem se ga udeležil po 2 mesecih od začetka ukvarjanja s tekom.
Pozdravljeni vsi tekači in pohodniki,

Oglašamo se vam iz Šmarjeških Toplic in vam obljubljamo, da bo naš letos že 10 tek, 16 maja še posebej slovesen in z dodatno ponudbo kot je predstavitev nordijske hoje inp...obogaten tek.

Torej; Pridite in se naužijte lepot naših krajev na Dolenjskem.
Uporabniški avatar
 Staša
Jest prijavljena! Me je prepričalo kopanje po teku. Bom pa verjetno skurjena, ker bom direktno z enega poročnega žura (pa ne svojega...).

Haha, si predstavljate, da bi prišla v beli obleki, odtekla 8 km in šibala na honeymoon?:)
 dpop
Haha, si predstavljate, da bi prišla v beli obleki, odtekla 8 km in šibala na honeymoon?

Si! :wink:

LP Darko

P.S. .... in to zelo slikovito
 Šmarješki tek
stasa napisal/-a:Jest prijavljena! Me je prepričalo kopanje po teku. Bom pa verjetno skurjena, ker bom direktno z enega poročnega žura (pa ne svojega...).

Haha, si predstavljate, da bi prišla v beli obleki, odtekla 8 km in šibala na honeymoon?:)

Pozdravljena Staša,

Prejeli smo vašo prijavo za naš tek. Ker smo na prijavnici naredili napako pri formiranju kategorij, vas prosimo, da se še enkrat prijavite, seveda samo v primeru, da se vaša predhodna prijava ne sklada z novo listo kategorij.
Opravičujemo se vam za nevšečnost in se že veselimo vašega obiska.

Lepo pozdravljeni,

Šmarješki tek
Uporabniški avatar
 Staša
Evo, popravljeno - imam manj konkurence:)

A plačam pa potem on-the-spot?

Tudi jaz se že veselim obiska - v Šmarjeških toplicah še nisem bila!
 Šmarješki tek
stasa napisal/-a:Evo, popravljeno - imam manj konkurence:)

A plačam pa potem on-the-spot?

Tudi jaz se že veselim obiska - v Šmarjeških toplicah še nisem bila!

Na prireditvenem prostoru bo posebno prijavno mesto "PREDPRIJAVE", kjer boste dvignili vašo štartno številko, bon za prehrano in pijačo, spominsko majico, medaljo in karto za kopanje. Tukaj tudi plačate štartnino.

Prednost pred ostalimi, ki ne koristijo te možnosti (predprijave) je ta, da vam ni potrebno izpolnjevati prijavnice in ob največji špici čakati pri prijavni službi.

Lep pozdrav iz Šmarjeških Toplic.

Boštjan / Šmarješki tek
Uporabniški avatar
 ero
še ena podrobnost - organizirano varstvo in aktivnost za najmlajše. torej - starši, pridite na tek s svojimi otroci. za njih bo poskrbljeno, za vas pa tudi :)

zelo bi bil vesel, če bi otroško varstvo bilo v programu čim večih prireditev! zato že vnaprej vsa pohvala organizatorjem Šmarješkega teka!
Uporabniški avatar
 Staša
No, kdo gre še v Šmarješke? Se bomo kaj skoordinirali s prevozom - tokrat ga lahko ponudim jaz.
 dragons
A sta vsako leto teka za Slovenski pokal( Radenci , Šmarješki ) v enem vikendu. Malo nerodno! :roll:
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:A sta vsako leto teka za Slovenski pokal( Radenci , Šmarješki ) v enem vikendu. Malo nerodno! :roll:

nista! letos Radenci niso bili v načrtu za Slovenski pokal a ...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi mene bo u Šmarjeških. Glede prevoza še ne vem glih za "gvišnu", ampak sem prijavljen, in umika ni več. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Se slišimo kej do konca tedna :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA