tadejk napisal/-a:Moram reèi, da sem ta tek jemal zelo osebno in mi je zelo hudo, ko moram sporoèiti da ga ne bo. Sploh ko berem takšne pozitivne komentarje.
Zelo sem si ga želel izpeljati, ampak jaz sem tega mnenja, da bi moral biti viden napredek pri organizaciji,..., tega pa žal ne morem zagotoviti in ne želim, da bi organizirali kakšen podpovpreèni tek z preveè spodrsljaji.
Pot seveda ostaja, imeli bomo samo pohod, lahko pa se dogovorimo za kakšen skupni trening in uživamo skuaj.
Tadej
Ja res je tezko sprejeti nekaj za kar zivis poznam ta obcutek in tudi pri podobni zgodbi ki jo imamo mi s Pohorjem in gorskim tekom cez Pohorje.
Ampak ta trasa in Sv. Duh ni last nikogar on je tam za vsakogar...
Teces in uporabljas samo zase...
Skupinit tekaces se priklopis samo zase...
Tect na Duh ima smisel samo ce vidis res v trasi nekaj posebnega in to sigurno vidis ko si sam tam. Drugo je to da zadovoljimo neke ustvarjalne silnice v organizaciji in komunikaciji ampak narava ni nasa last, gozdovi in zivali ki se tam najdejo nas gostijo smo gosti tam...
Ergo ...Clovek lahko uziva tudi sam ali v manjsi skupini in se vec stvari vidi....
Za skupen trening ni problem sploh ni problem ...te poti na Duh so vedn otam kadarkoli se jih lahko kdorkoli od nas in Na Duh jaz ne hodim zaradi Aljazevega teka ali Turbine ampak zaradi Sv. Duha same in zaradi tiste grabe same...ker so res te poti pa koderkoli vzames start ali iz Selniske grabe ali Bistriske grabe ali iz Sturm grabe ali iz Avstrije iz SchlossBerga ali iz Gradisca ali pa tudi iz Zg. Boèa...vse so nekaj posebnega res posebno dozivetje ne glede ali s kolesom ali peski ali v teku...vcasih se mi zdi da je celo greh da te lepe poti uporabljam za kaksno tekmovalno zilico z alibijem da grem zaradi trase..
upam da se vidimo kaj na Duhu...