prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

URA: ZAČETEK 7:15 KONEC 8:45
PARKIRIŠČE PRI KOPALIŠČU(IGRIŠČE ZA ODBOJKO NA MIVKI)
- SMER:
POHOD Z PALICAMI NA STARI GRAD(ČIŠČENJE ZAKISLOSTI MIŠIC)
-NA VRHU:
20 MINUT RAZGIBAVANJE+TEKAŠKE VADBE
-POVRATEK NAZAJ NA IZHODIŠČE

CCA: 1-1.5 URE VADBE
 matej-jethro
dobro jutro!ko boste vse to izvajali bi mogoče priporočal,da to počnete S
tekaškimi vajami in pa definitivno S (znova) :twisted: pohodnimi palicami in regeneracija bo-garantiram- mnogo mač uspešnejša!
have a najs dey :wink:
 damozd
Popravek si naredite sami.Mislim ,da je bistvo regeneracija in ne slovnica.Ker so nekateri občutljivi na te stvari se jim pač opravičujem in je popravek zamenjava z - s.
Namen je dober.
Oziroma pomen regeneracije je načrpati nekaj krvi v mišice, da potem odplaknejo zasičenost celega tedna.

PS-Za nekatere naj omenim, da sem bil nekoč vrhunski atlet, ki je treniral v AK Kamnik in sedaj po 14 letih neaktivnega gibanja ponovno na poti treninga.To pomeni, da vsekakor nisem laik v tovrstnem premagovanju naporov treninga in koordinacijo treningov.
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da nekateri dajo premalo povdarka na tekaško vadbo-piljenje tehnike.Ni vse samo drn in strn.
Zato bi se lahko pristaši lahko skupaj dobili na nedelskih regeneracijah.
Neobvezujoče in brez pomislekov.

Lep dan še naprej!
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nedelja! :)
 damozd
No pa sem šel v Nedeljo na Stari grad in družbo mi je delal moj zlati prinašalec. Jutranji sveži zrak in žvrgolenje ptic.10 minut pa sem bil na vrhu in sem podalšal do Špice se tam razmigal+strečing in lahkotno odtekel v dolino.Super zadeva za malo načrpanja krvi v telo.
Srečal dva pohodnika,ki sta se vračala že v dolino "le kdaj že vstajajo".
Ostalo nič.
Naslednjo nedeljo zopet na vrh.
Lep pozdrav!
 tae
damozd, ne vem sicer koliko si star in kakšne obveznosti imaš v življenju. Meni osebno sobota in nedelja predstavljata možnost malenkost daljšega počitka. Mogoče si šel zato sam na Stari grad, ker si predlagal prezgodnjo uro. No, morda se motim in sem le jaz tak. Meni osebno bi ustrezalo recimo okoli 10h ali še kasneje. Pa brez zamere.
 lenka
...ampak ta vikend pa jaz nisem srečala nobenega pohodnika/tekača z zlatim prinašalcem :roll: ...sem šla z druge strani gor čez špico, s svojim psom. Od vznožja sem se odlepila ob 7.15 sharp. Je pa res, da so nekateri že dol prihajali.Ampak le gospe in mlajši moški v kavbojkah in z jopo čez ramo :shock: .
 tae
Vidim, da je tu gori še nekaj jutranjih ptičev (early bird), kot jaz pravim ljudem, ki radi zgodaj vstajajo. Takšna je tudi moja mama, kateri ni problem vstati ob 5-ih zjutraj. Vendar se pa redko zgodi, da gre spati ob 23h ali kasneje.
Uporabniški avatar
 olson
Živjo damozd!

V soboto imam na Goričkem zelo pomembno tekmo za SLO pokal.Ker bo šlo na tekmi seveda do maksimuma,se ti v nedeljo zagotovo pridružim. :lol:

Tebi tae pa sporočam,če že ne moreš na regeneracijo ob 7,15 pa kar korajžno do COPRNICE tam se začne teči ob 9,30 zagotovo ne boš sam. 8) Možno je da pridem tudi sam. :lauf:

Lp.OLSON :wink:
 tae
To nedeljo mi žal ni uspelo priti k Coprnici, čeprav zadevo imel dejansko v mislih. Morda naslednji vikend, če bom pravočasno vstal in ne bom šel na nobeno tekmo.
Uporabniški avatar
 olson
Pozdravljen damozd!

Na včerajšnje prelepo jutro sem se odzval na tvoje vabilo in se podal proti
igrišču za odbojko.Bil sem točen a na žalost sam.
klub temu sem se odpravil na Stari grad,Špico nato pa še k Coprnici.
A glej ga zlomka "vsi s prihajali tebe ni bilo".
Kljub temu mi je ta sprehod polepšal že tako lepo nedeljsko jutro.

Kaj pa v nedeljo, se vidimo? :rol: :lol:

tebe ni bilo"

lp olson
 damozd
Se opravičujem za to nedeljo, sem bil odsoten oziroma družinske probleme z otrokom-bolezen. Zadeva se umirja in bom to Nedeljo utegnil priti na ....
Se opravičujem še enkrat.
 Nataša
kje pa je Coprnica? :oops: (pismo, me je sram, ampak res ne vem...)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA