področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

matej-jethro
Nej vama bo in to samo zato,ker si men se zdi v letu 89 fotru rekla,da če me bo sam še enkrat usekou,da greš od doma :!: kam točn si hotla it tiste vetrovne dni nimam pojma je blo pa definitivno lepo od tebe.končno sem dočakal,da ti lahko vrnem za to hajduško dejanje :wink: ne vem pa,a sva se s fotrom zapela zarad matematke (velika verjetnost) al zarad H-dura (maybe spanish inqvisition know) :?: nima veze-grem v trafiko po Stop :wink:
Velik sreče....
 Nataša
sem vedla, da se mi bo enkrat obrestoval... :lol: šla bi pa k potokarjevi stanki na župco, kam pa :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
takole ... imata še moj glas ... samo zato, da se Nataša ne bi spomnila, pa me z motorko po Tivoliju lovila, kot pred leti :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
me še zdej mora tlač :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:Zdej sem bolj žen ...

... ska. :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Zdej sem bolj žen ...

... ska. :wink:

toj bla že prej :shock: :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Že res, ampak motorke ji pa ne hod'jo več po glav'. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
matej-jethro napisal/-a:Nej vama bo in to samo zato,ker si men se zdi v letu 89 fotru rekla,da če me bo sam še enkrat usekou,da greš od doma :!: kam točn si hotla it tiste vetrovne dni nimam pojma je blo pa definitivno lepo od tebe.končno sem dočakal,da ti lahko vrnem za to hajduško dejanje :wink: ne vem pa,a sva se s fotrom zapela zarad matematke (velika verjetnost) al zarad H-dura (maybe spanish inqvisition know) :?: nima veze-grem v trafiko po Stop :wink:
Velik sreče....

Oooooo, tole je pa za v Jano...
al pa Našo Ženo (Zdravje?)
pol se u bistvu zaveš, da je fajn met brata (al pa sestro).
:)
 matej-jethro
ja,ja Pegaz to bi si mislu!nč Jana...k socialni delavki smo se šli družinskih vrednot učit tiste dni :!: jasno,če verjameš v hobite,viline in svizce :wink: p.s.Nataša,v Stopu nč ne piše....

se vidmo,k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Hej hoj!
Tudi od mene glas. Koliko je cena sms, da vem, koliko jih na dan pošljem? ;) Saj se ni treba potem naprej prijavit, a ne, da šteje?
Zdaj grem pa še na motorolo kakšnega poslat!
Upam, da vama rata!
LP,
Jest

PS: vidla slikco, vidla slikco! ful lepa sta, najlepša med temi tremi! a pa bosta tut kej predstavljena bolj vsebinsko? da dokažeta, da sta najbolj zanimiv par, ki tekata, kolesarita, bereta, se lupčkata... pa tko??? :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jajjajjajaa! Ful sta lepa!
A so vama kej beločnice pa zobe pobelil??? :shock: :wink:
Mata my vote.

lp,

m
 Nataša
mojcej77 napisal/-a:A so vama kej beločnice pa zobe pobelil??? :shock: :wink:

ja, mal so naju retuširali, da sva primerna za objavo. a ni v vsaki reviji tko?! :wink:
 Nataša
Staša napisal/-a:a pa bosta tut kej predstavljena bolj vsebinsko? da dokažeta, da sta najbolj zanimiv par, ki tekata, kolesarita, bereta, se lupčkata... pa tko??? :D

a veš, da ne vem za ceno...

najprej je bilo rečeno, da bo izbirala komisija, potem jim pa to nekako ni zneslo in pač objavijo fotke, zmaga pa je čist odvisna od tega, kolk težiš ljudem, naj glasujejo zate.

Ker verjetno eni xy ne bodo ravno pošiljali dopisnic, razen če majo preveč časa...
 Nataša
spet lobirava :wink:

ta teden poteka finalno glasovanje v...reviji...
glasove sprejemajo do sobote, pošljete pa sms z besedilom IN NOVA PAR 3 na številko 2929 (mislim, da je cena enega smsa cca.60 SIT).

pa hvala! :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA