Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Jaz sem vedno zato, da se dvojke popravijo na trojke. Kakšna je ta dvojica? Ali si ti zraven in imaš plan 1:10? To odpade! Ne bom nič hitrejša kot lani, ker je to tradicionalni tek. OK lahko se zmenimo za en spoznavni trening v ponedeljek, ker danes sem že odtekla 13 km čez trupla po Rožniku, jutri pa grem na kolesarsko turo. V torek je zadnji dan za prijave. Predlogi lahko tudi na pm.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

AndrejaT. napisal/-a:Jaz sem vedno zato, da se dvojke popravijo na trojke. Kakšna je ta dvojica? Ali si ti zraven in imaš plan 1:10? To odpade! Ne bom nič hitrejša kot lani, ker je to tradicionalni tek. OK lahko se zmenimo za en spoznavni trening v ponedeljek,...

Evo, tako si pridna, da je mene kar malo zaskrbelo kako te bova 'lovila'. :-) Ja, zraven sem in ta dvojec ima vsako leto problem s tretjim clenom. ;-) Rezultat ni nekaj kar bi obremenjevalo, saj smo vedno imeli tempo najsibkejsega clena. Ura ob prihodih v cilj je ponavadi kazala okoli 1:10 in nikoli ni bilo kaksnega naprezanja ali da bi kaksen od trojke 'skripnil'. :-) Tako ali tako je vse odvisno od trenutnega razpolozenja in razmer na progi. Saj ves, da si lahko natreniran kot zmaj pa ti kaksen dan sploh ni za tect. :-) Ali mislis, da potrebujemo spoznavni trening? Lani se je trojka srecala na Urhu malo pred startom pa ni bilo problemov. Malo smo cvekali med potjo malo vec pa v cilju. :-)
Torej, nic strahu. Ne grizeva. :-)

lp, oranzni slon
 Bor4
Hoj,

iščem še dva kandidata ali kandidatki za trojke na 12 km (l 1959). Moj tempo je okoli 6min/km. Lani sem tekel to razdaljo uro in 12 min, za letos sem pripravljen približno enako.

LP
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Hej, oranzni slon, kateri letnik sta? Da ne bi slučajno mislili, da tečeta z mamo. Lani sem se že za 1:17 matrala kot slon :) , da bi pa še govorila vmes. Letos ne bo nič bolje, ker nimam hitrosti. OK sporočim zvečer, a prou?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

AndrejaT. napisal/-a:Hej, oranzni slon, kateri letnik sta?

Midva sva letnik 55/66. :-)

Da ne bi slučajno mislili, da tečeta z mamo.

He, he, tudi midva nisva ravno decka. :-)

Lani sem se že za 1:17 matrala kot slon :) , da bi pa še govorila vmes.

No, ce sem cisto iskren tudi lani punca, ki je tekla z nama ni bila ravno zgovorna dokler nismo prisli na Orle. :-) Sem jo cisto razumel. :-) Prej sploh ni tekla v hrib in potem je sla se gledat profil proge. Tisti meri tam so jo cisto zmatral, pa v naravi sploh ne zgledajo tako hudo. :-)

Letos ne bo nič bolje, ker nimam hitrosti. OK sporočim zvečer, a prou?

Vredu. Samo naj bo to danes zvecer. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Sem poslala zasebno sporočilo za oranžni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

AndrejaT. napisal/-a:Sem poslala zasebno sporočilo za oranžni slon

Joj, kako se tole lustno bere. :-) :roll: Eto, se ena trojka. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 nada
Še dve iščeva tretjega :lol: , z ne preveč divjim ritmom
Uporabniški avatar
 5rca
AndrejkaT ... samo, da si dala sliko gor, si takoj dobila tekače :)

sm prou vesela, da nauš zabušavala v soboto :)
Uporabniški avatar
 tadejk
nada napisal/-a:Še dve iščeva tretjega :lol: , z ne preveč divjim ritmom

Kakšna je razdalja in tempo?? Morda sem za.

Tadej
Uporabniški avatar
 Matevz
Dva mladca iščeta partnerja/ko za divjo jago na 28km.

Pričakovan čas malo nad 2 uri.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
5rca, dobr, da ne ve, da je ta slikca izpred dvajsetih let!
Uporabniški avatar
 nada
Tadejk, smo se že zmenile z Borom4, tako da...
Uporabniški avatar
 obi
tadejk napisal/-a:Kakšna je razdalja in tempo?? Morda sem za.

Tadej

Tadej bi rabil za 12 km okoli ene ure, se nama lahko pridružiš.
Prosim, da se javiš hitro, ker je jutri zadnji dan za prijavo.
Uporabniški avatar
 tadejk
Žal, sprememba plana. Morda drugo leto.

Hvala, Tadej
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA