Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 microwaved
Ja pa tam piše da se lahko prijavijo samo tisti, ki so že včlanjeni v kak klub. Bomo šli raje laufat, bo manj komplikacij :lol: .
 Mojmir Kovač
To so propozicije za tekmovalni del" tekmovalcev". Na tekmo se lahko prijavi vsak!

Tudi tek bo OK a vseeno prinesita s seboj tudi rolarje.
 Mojmir Kovač
Dajmo Slovenija sodeluj. Pomagaj te nam postaviti nov rekord v množičnem rolanju. Potrebujemo 1000 ljudi na rolerjih.
Nekaj se govori, da rekordu( vsak, ki bo sodeloval v rekordu bo dobil certifikat) sledi torta velikanka 3 x 1.5 m

Za tem pa nočni tek. Ugasnjena javna razsvetljava in bakle mega dogodek.

Pridite tak tek bo prvič in zelo možno je, da tudi zadnjič. Zato se splača biti zraven.
 Mojmir Kovač
Aja, štart teka smo prestavili na 21 to, ker se je dan malo podaljšal ...
Uporabniški avatar
 Kunec
Mojmir Kovač napisal/-a:Aja, štart teka smo prestavili na 21 to, ker se je dan malo podaljšal ...

No ob 21 pa bo še lepše teči, bo saj malo teme. Se vidimo, kot pravijo starejši je bil to lep tek, tako da komaj čakam.
Uporabniški avatar
 Pingo
Zanimivoo,zjutraj v Zali Log, popoldne kratek piknik,zvečer pa nočni tek v Portorožu.Kje svetujete parkirat ker bo verjetn gužvaa.TPC Lucije je???Da ne bom preveč iskal noo.
Pa rolerke tudi pripeljem s seboj :wink:
Uporabniški avatar
 microwaved
Kje je zbirališče?
 Mojmir Kovač
TPC Lucija = na vrhu hriba se odpeljete v smeri Umaga proti MARINI Portorož. Na semaforju zavijete desno, po 100m bo zapora, zato v križišču pri zapori zavijete levo in po 53m v desno (stavba na desni je TPC), kjer je garažna hiša. plača se nekje 100 - 120 sit na uro.
Prijave na tek so nekje od 18.30 naprej (če se ne motim)
prosim, če si pogledate info na www.festivalsporta.com ali pa na www.skid.si

Potem ko bomo, tudi z vašo pomočjo, postavili rekord v množičnem rolanju, pride na vrsto, pred tekom, TORTA Rolerka, ki jo podarjuje slaščičarna MIGNON iz Portoroža. Torta je dimenzij 300 x 60 cm. Pomagaj te jo "uničiti"
8)

Štart teka ob 21 in še nekaj drobiža, odvisno od zapore...
S seboj pripeljite navijače, da bodo držali bakle (lahko pridejo tudi z baklami)

menim, da bo mega dogodek, prijeten za oko, želodec, razpoloženje in za motivacijo za naprej :D

Se vidimo v Portorožu

PS na rolanju bodo bogate sponzorske nagrade

PSS zmagovalka in zmagovalec v teku absolutno prejme GRATIS potovanje v Rovinj z gliserjem :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz se bom te dni nahajala pri moji sestrci v Portorožu, pa zdej že resno razmišljam, da bi se v soboto zvečer mal rekreirala :lol: ... A pride še kdo od TFjevcev :roll: ?
Uporabniški avatar
 microwaved
Seveda, jaz bom 100% tam!!!
Uporabniški avatar
 GaGa
Super :D , upam da se bova našla.... ti me kr za rokav pocukej :wink:
 Mojmir Kovač
Kljub temu, da je veliko tekov se število prijavljenih iz ure v uro zvišuje.

Ne pozabi:
- vzami rolerje - postavljamo rekord v mnozicnem rolanju
- torta velikanka
- nocni tek v soju bakel - ugasnili bomo javno razsvetljavo
Uporabniški avatar
 potepinko68
Kolk časa do štarta se bo še mogoče prijavit za tekanje?

Hvala in lp,
potepinko
 Mojmir Kovač
Po resnici?
Kaj pa vem :-)

S prijavami štartamo ob 18.30 ... upam, da bo velika gneča s tekači in z rolerji :-)

Prijavili se boste lahko do 10 min pred štartom 8) za keš vse 8)

se vidimo
 Mojmir Kovač
Hm, lahko prinesete s seboj kakšno bakla, ker se bojim, da bo naših 250 premalo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA