Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 marathon95
Andrej, sve najboljše :lol:
Uporabniški avatar
 primus
Hm, sem kar v težavah, kaj rečt največjemu pozitvcu na TF ? Kaj če se nam bo 'sfrderbu' , če ga bomo (sicer upravičeno) samo hvalil in opisoval vse njegove lastnosti... :D :D :D
V izogib tem nevarnostim te bom tudi v bodoče rajš mal hecal. V stilu 3-letnega mulca, ki v vrtcu tisto, ki jo ima najrajš, najbolj cuka pa tepe. :D :D :D

VSE NAJBOLJŠE !!!

primus
Uporabniški avatar
 MajdaPR
VSE NAJBOLJŠE :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
Hej, dragi lovec na žabe :wink: :lol: ,

naj bo v zraku med tvojim letenjem čimmanj ovir!

VSE NAJBOLJŠE! :toast:

Slika
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
8) Stari moj, naj ti zlahka pade se naslednjih 100 let :!: :D

lp, oranzni slon

p.s.: 8) Saj bi rekel kaj vec let, pa nas bodo takrat imel ze vsi vseh zadost. :) :D
Uporabniški avatar
 NatašaB
Dragi Pegaz,

VSE NAJBOLJŠE!

Nataša
 dpop
Še veliko srečnih vzletov in pristankov, krilati
konjiček (saj bi rekel... konju jedan... ampak naj
ti bo... ker imaš ravno rojstni dan)

1548 Darko

P.S. "Krila so se mi... stopila od strahu...
nikoli več ne... poletim na njih" (Martin Krpan PRESS) :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Hvala vam. Res. Med vami se mi je vse zasukalo na bolje, in vesel sem, da lahko kopitljam in frfotam skupaj z vami.

Bi napisal še kaj več, pa me dušijo solze ganjenosti (no ja, skor :oops: ). Komaj čkam, da se vrnem iz Dežele Redkega Interneta in se vam pridružim tudi osebno.

Še enkrat hvala, in
najlepši let,

Vedno vaš
Nadvojvoda J. Pegaz :)
 Nataša
Dragi cinični, prijazni, pametni, počasikopitljajoči (ja, ja, nč ugovarjat), v ta zakmašni obleki (s kravato) na bregu lublance s sladoledom v roki sedeči prjatu!

Da bi vse te fine amplitude od-špikanja-do-komplimentovanja še naprej tako prijetno valovale. Kot enemu stebrov foruma pa hvala za vse, kar si napisal, naredil in izboljšal v tem našem virtualnem vrtcu.

Ful velik same sreče ti želiva tukalici

:wink:

vse najboljše!
Uporabniški avatar
 mihaperme
Vse najboljše :toast:
 matej-jethro
hey you!...yes,you!..you,you!...I said,YOU!...Iam talking to you,YOU!! :x ...YOU ARE REALLY GOOD :wink: (R.DeNiro...analyze this)
Evo ta star-takle maš!postarou si se, matr. Nouš verjeu,da sem ti zadnč v Umagu prou hotu rečt:"Pegaz,men se zdi,da si se pa ti mau postarou!" :o pa sm bil rajš tih,ker si bil neki srborit zarad fotoaparature in bi me lohk še tok usekou,da mi ne bi bla nobena fensy kapa več prou! pol sm pa svojo pico žulu,glavo nad talar povesu pa tih sm bil :wink:
Veliki poznavalec U2 in Bonove poezije ter lastnik zares velikega srca.....ŽELIM TI VSE LEPO IN PRAV for a very long tajm :!:
Uporabniški avatar
 Staša
Hej, dragi naš Pegaz,
na zasebnem področju ti želim, da bi tudi ti čimvečkrat sprejemal tisto, kar daješ, kajti, si daleč najbolj pozitivna oseba, kar jih poznam...

na tekaškem področju pa upam, da bi se do tvojega prihodnjega rojstnega dne vsaj enkrat lovila (ups, tole je sedaj želja bolj zame)...

na ostalih področjih pa zadeve tako ali tako stojijo... naj še naprej...

LUPČKE!!!

Staša
Uporabniški avatar
 klaudi
Moj najljubši Pegaz!

Želim ti, da dosežeš vse cilje in se ti izpolnijo vse želje.
Uporabniški avatar
 še1PR
Dragi Pegaz!
Na razprta krila in igrivo grivo!

Od Črne pa koš čokoladnih :cmok: :!: :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA