prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tini
Pridem v cet samo na analizo - 2MUCH4ME- dostava diska :) !
(drug teden pa upam, da bom ze v bojni opremi :) :wink: )

lptini
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
V četrtek bom svoj krog zaradi "prevoznih obveznosti do mojih potomcev :wink: " odtekel že prej (17.30), pridem pa na analizo ob 20.00.
Se vidimo!

LP VB
Uporabniški avatar
 mojcej77
mojcej77 napisal/-a:Jst sm dobla prevoz za četrtek. Sandra pravi, da hoče laufat spet okol Brda.
Pa še moja soseda je ratala. Svašta!

lp,

m

...no. tole ne drži več...zato spet drži tole:

Js bi tut šla, sam se moram enmu uštulit, k gre iz Ljubljane pa se v Ljubljano vrača.
Kaka prostovoljna žrtev? (Obljubim, da bom nežna Twisted Evil )

lp,

m
 polona40
Za četretk se že zdaj opravičujem (službene obveznosti), pridem pa naslednji četrtek, mogoče spet presenetim :), a predlaganega piknika pa nihče nič ne komentira :(,

lp, Polona.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Kok sm smotana!
Js grem vendar na ženski tek v Tivoli!!! :bum:

sorči, bojsi, ženske zadeve majo pred vami absolutno prednost!!!1
(pa pridte še vi, ne?)

lupčka,

m
Uporabniški avatar
 Vlajko
mojcej77 napisal/-a:... Kok sm smotana! ...

Malo pretiravaš, ni tako hudo. :wink:

PS:
Jutri štartam, čisto počasi, malo po 17.30. 8)

Glejte, da pride vsaj kakšen kmalu v Brunarico, sicer uidem "dam"! :cry: :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
No, malo sem se premislil, štartam ob 17:30 (lahko bi šli skupaj Vlajko in Vilko) in grem 2 kroga, v drugem se pridružim drugim.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce napisal/-a:... lahko bi šli skupaj Vlajko in Vilko ...

Samo manjši popravek citirane misli; :arrow: skupaj lahko le štartamo, v nadaljevanju pa lahko le še opazujem, kako postaja dvoje bitij vse manjših in manjših. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Če še koga mika: dons malo pred šesto greva z Matejem en ali dva kroga s kolesom okoli Brda na hitro, pol pa še enega v počasnem teku. Tolk, da preizkusiva traso sobotnega duatlona.
Uporabniški avatar
 ales
Joj, danes spet eno tako momačko veče..sva začela z Matejem, najprej s kolesom, prvi krog na izi 19.30, pol je mal popravil sedež, a nama je un bimbo pred asfaltom pokvaril rekord..19.15, pa ful so naju motili uni počasni tekači.

Pol se vsa blatna od une največje luže midva tko z ene 4.55 spraviva tečt..zlo mal govoriva, sam sporočava kolk ma kdo pulz..pa ful naju motijo uni, k se s kolesom prepucavajo mimo..no in zaključiva s 140 v 45 z lahkoto.

In potem Brunarica v čist eni novi izdaji; uni k so tekli, z unimi k so samo sodl in ostalimi..eni k sanjajo, koga vse so že p...rehitel okoli Brda, unimi k sanjajo kolk hitreje od nas bojo (navzdol) še šli; skratka ns pet se nas je nabralo v nebotičniku na "Donerju" in malo manj v Krčmi..

In biser dneva: menda je zmnožek med inteligentnostjo sporočil in doseženim rezultatom konstanta (by Matej), tko da, kr pazite se(kdo za koga piše) , vse spremljamo!

Ane, v soboto bo bolje?!

.ps pa ne vem, če nam niso večino tega pokrili oni, k so nabavil nov avto, EMŠO je pa dnevu mladosti navkljub,ostal isti..
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo Aleš, :clap: tvoje poročilo potuje naravnost v The best of ... :D
Ampak, mene zadnje čase mal' skrbi Tini. :shock: Še lani je bil "strah in trepet" analiz, zdaj je pa le še vprašanje dni, kdaj bo začel naročati Frutek. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:Ampak, mene zadnje čase mal' skrbi Tini. :shock: Še lani je bil "strah in trepet" analiz, zdaj je pa le še vprašanje dni, kdaj bo začel naročati Frutek. :lol: :wink:

O, Vlajko, puno se ti zaj****! :)
Ti bom moral blokirati dobavo cvicka :twisted: :) !

lptini
Uporabniški avatar
 pegaz
tini napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:Ampak, mene zadnje čase mal' skrbi Tini. :shock: Še lani je bil "strah in trepet" analiz, zdaj je pa le še vprašanje dni, kdaj bo začel naročati Frutek. :lol: :wink:

O, Vlajko, puno se ti zaj****! :)
Ti bom moral blokirati dobavo cvicka :twisted: :) !
lptini

To, Tini, pokaž mu kaj 'z rokava gleda!
He he
P :)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
ales napisal/-a:... unimi k sanjajo kolk hitreje od nas bojo (navzdol) še šli...

ha ha :--

PS: Aleš, pogrešam diagram, da bom lažje uresničil svoje sanje!!! :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
A bi šu kdo jutr (nedelja) dopoldne okol Brda eno počasno...
Lahko tut mal hitrej...

Štart okoli 10.00 do 10.30.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA