prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 samo
V nedeljo (28.5.) grem teč s Prul v Lj na Šmarno goro in nazaj. Štart ob 5.30, razdalja okrog 30km. Trasa: Prule - Večna pot - Vodnikova - Regentova (Bowling center) - Celovška - Vižmarje - Tacen - Šmarna gora - po isti ali drugi nazaj.
Tek bo pa bolj počasen tam okrog 10-11km/h.

No, če hoče kdo z menoj naj se javi. Progo lahko pa itak prilagodimo.
Uporabniški avatar
 samo
Jah, kot kaže bom spet šel sam.

OK. :)
Uporabniški avatar
 milkec
Pa ne obupat po eni uri! :D
Uporabniški avatar
 samo
milkec napisal/-a:Pa ne obupat po eni uri! :D

Pa še 24 jih je zraven. :) :) :)
Uporabniški avatar
 milkec
samo napisal/-a:
milkec napisal/-a:Pa ne obupat po eni uri! :D

Pa še 24 jih je zraven. :) :) :)

aja pa res... sem samo uro gledal!
Očitno bom res moral iti enkrat s teboj, da ne boš vedno sam!
Uporabniški avatar
 samo
:)

samo sam teče.

Je kar fajn teč sam, sam včasih je pa nepopisno dolgočasno. Prejšnji konectednik sem šel teč PST krog, pa je bilo tako dolgočasno, prav preveč. Zadnjič na Grmado pa sploh ne. So zanimivi ti daljši teki, ni kaj.

Za naprej načrtujem pa še tek na Krim, ampak kasneje, po tekanju po štirih občinah. A se mi zdi malo predaleč sem pa tja s Prul, verjetno si bo treba dobit kakšen prevoz za nazaj, od nekje spodaj. Na vrh, pa do vznožja, potem pa kakšen avtomobil dobit. Če koga zanima ta destinacija, je dobrodošel.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
samo napisal/-a::)

samo sam teče.

Samo, mislim, da je osnovni vzrok za neodziv v (nemogoče) zgodnji uri tvojega štarta.
Uporabniški avatar
 samo
Ja, kdaj se pa hodi v hribe. :)

Tako se mi zdi pač edino pametno. Če hočem biti z otročičem (in mamico), ko se zjutraj zbudi, moram začeti teči zelo zgodaj.
Tudi zame so bile to včasih nemogoče ure, potem se pa človek navadi. In razvadi, zvečer mi je kar muka it laufat, ni ptičkov, ni jutanje svežine, tema je,...
Je pa res, da je okrog 6.00 po Golovcu, kjer zadnje čase še največ tekam, zelo malo tekačev. Škoda, jutra so zelo fascinantna.
Uporabniški avatar
 samo
Drugič v življenju sem bil na Šmarni gori in drugič v življenju se mi je zgodilo, da nisem mogel več teči. Sem prišibal dol v Tacen in nisem mogel več, nikakor. To se mi je enkrat zgodilo že pred leti, ko sem tekel na Polhograjsko Grmado, ko sem moral klicat prevoz skoraj pod vrhom, ni in ni šlo naprej. Res zanimivo kako včasih kar ne gre več. Razen če se posiliš, kar se mi zdi pa skrajno nesmiselno na trening teku.
In sem odtekel do Celovške in na prvo postajo in na bus in potem še z bavarca tekel do Prul. Ampak kar ni šlo. Premalo spanja naredi svoje.
No, vseeno je naneslo 24,5km in 525v.m..
Na Šmarno sem šel pa s Turenca po plezalni na Grmado in potem na Šmarno. Je kar hecno, ko človek že pozabi kako je plezat po hribih, potem pa ene lestve in klini. :)
Vsak tek je svoja zgodba in prav je tako.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
samo napisal/-a: Premalo spanja naredi svoje.

Pa mi nisi verjel, da je rana ura slovenskih fantov grob. Zmanjkalo te je pa verjetno zaradi preslabega zajtrka, če ga nisi preteral s hitrostjo. :wink:
Uporabniški avatar
 samo
raziskovalec napisal/-a:
samo napisal/-a: Premalo spanja naredi svoje.

Pa mi nisi verjel, da je rana ura slovenskih fantov grob. Zmanjkalo te je pa verjetno zaradi preslabega zajtrka, èe ga nisi preteral s hitrostjo. :wink:

Ma kje, zajtrk je bil taprav, brzina tudi, sam spal sem le 4 ure, pa cel teden prej itak premalo, pole pa ne gre.
Pa glih ugotavljam, da je tudi plezalna pot na Grmado naredila svoje na noge, nisem več vajen plezat, pole je pa kot je.
O, sem se pa včeraj naspal. 7 ur. Ohoho. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA