Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lep pozdrav

Športna zveza Škofja loka in ŠD Puštal v soboto 27. 5. pripravljata 6. Tek na Križno goro, četrto tekmo Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih.
Letos bo štartno ciljni prostor urejen na ploščadi pri stari vojašnici v Škofji Loki. Dolžina krožne proge je 14,8km z višinsko razliko +/- 356m. Štart in cilj sta na istem mestu.

Štart teka bo ob 17.00, prijave se sprejemajo od 15.00 dalje v neposredni bližini štarta.

Info: Marjan Kalamar, 031-710-454, 04-515-70-71 www.klub-trmastih.si

Lepo vabljeni
janez.ferlic napisal/-a:Letos bo štartno ciljni prostor urejen na ploščadi pri stari vojašnici v Škofji Loki.

Verjetno je tole blizu lanskega starta a vseeno ali lahko kdo prilima zemljevid mesta starta :roll:

Drugače pa lusten tek, v glavnem po cesti, edino spust po gozdni kolovozni poti in nekaj čez korenine.. :twisted: :lol:

Gorci pridemo kajne :P

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 Pingo
Ko sem zvedel da se gre gor po cesti sem biu takoj žalosten :cry: Gor pelej lepaaa planinska pot mešanica ozke potke in kolovozaa.Nekaj časa pelje ob potočku,skozi lepo dolinco s travniki in naprej lepa planinska markirana potka.No ja pa kaj čmo verjetno se vidmo valjda :wink:
Uporabniški avatar
 svizec
Dule, če sem jaz prav razumel, potem je to tule.

Ker pa ravno zdaj na Partizanski popravljajo cesto, bi se znalo zgoditi, da bo zaprta - v tem primeru greš mimo avtobusne postaje in pred seboj boš videl tablo za Partizansko cesto - slediš tem tablam in ko prideš na Partizansko cesto, boš imel na svoji desni stolpnice - na nasprotni strani ceste, levo od njih je igrišče za baseball in tam zadaj je tudi plato od stare vojašnice.
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala svizec. Sem prejel tudi zgibanko vabila na tek, kjer piše tudi da najslabši in najslabša tekačica prejmeta pokal:

A se bomo kaj "zagrebli" za ta pokal :?: :P
Uporabniški avatar
 svizec
Malenkost.

Upam, da je prostor, ki sem ga označil, pravi.

Pokal... hehe, najbrž imam dobre možnosti, da ga osvojim glede na to, da bo to moj prvi gorski tek nasploh. :wink:
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:Hvala svizec. Sem prejel tudi zgibanko vabila na tek, kjer piše tudi da najslabši in najslabša tekačica prejmeta pokal:

A se bomo kaj "zagrebli" za ta pokal :?: :P

Sej ta pokal za najslabšega tekača je mal too much - kdo bo premagal 14 km proge ni slab tekač kaj šele najslabši. Sicer mi pa že na Suši ni bil čist jasen najbolj povprečen čas - razlage in razglasitve nisem spremljal.
 Altruist
brankos, na Suši je najbolj povprečen čas bil T(x), za katerega velja, da pri i=x dobimo rezultat funkcije MIN{ABS(T(i)–(Tmin+Tmax)/2)}; i = 1…n; n = število tekmovalcev na dolgi progi, pri čemer je Tmax = T(F) in Tmin = T(J). :wink:

Aleš
 marjan
brankos napisal/-a: Razlage in razglasitve nisem spremljal.

Bil si klican 2x na zmagovalne stopnice (policija press...), mi navijači TF povzročili val navdušenja, tebe pa od nikoder. :wink:

Se vidimo v soboto,
Marjan
Uporabniški avatar
 svizec
No, cesta je končno popravljena, tako da velja tista pot, ki sem jo označil na karti - ne bo treba hoditi naokoli oz. mimo avtobusne postaje.
Uporabniški avatar
 miro
Mogoče , pa ne bo bilo slabo , če bi organizator postavil kakšen smerokaz?
Če me "šiht" ne bo preveč utrudil pridem!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
miro napisal/-a:Mogoče , pa ne bo bilo slabo , če bi organizator postavil kakšen smerokaz?
Če me "šiht" ne bo preveč utrudil pridem!
Lp
Miro

Po informacijah organizatorja bodo ob cesti smerokazi, ki vas bodo pripeljali do štartno-ciljnega prostora. Prvi smerokaz bo postavljen pri semaforju na križišču za Poljansko dolino in tam zavijete desno, če pridete iz smeri Kranj ali Ljubljana. Proga pa bo označena s trakovi, dodatno pa bodo skrbeli redarji in spremljevalno vozilo pred prvim in za zadnjim tekačem.

Navkljub manjši poškodbi pridem tečt, da tud jaz že enkrat zastavim tekaško z Gorenjskim pokalom.

Lep pozdrav in vabljeni v Škofjo Loko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA