Živ!
Res je imeli smo probleme z odelavo časa! Najeli smo firmo, ki to počne vsak vikend. Kljub vsemu se je zgodila napaka in nastala je frka. Na tekmi je bilo 11 sodnikov, EU delegat in generalni sekretar evropske zveze... vidiš in klub temu ni rezultatov.
Draga Živa, lahko se je paliti in biti pameten! Poskusi se v organizaciji in videla boš kako malo je potrebno, da gre vse hudiči v ...
Drugače pa za informacijo: na tekmi je sodelovalo 326 športnikov iz 23 držav (7 izmed prvih 15 na ETU lestvici). Na šprintu je bilo 223 tekmovalcev iz 8 držav! Povej mi na kateri slovenski tekmi je bilo že toliko tekmovalcev, kje v Sloveniji je tak ciljni prostor, kje v Sloveniji se plava v morju in kje v Sloveniji organizirajo tekmo ljudje, ki nimajo pojma o triatlonu. In še en podatek, ki bi bil zanimiv za anale: kje se voziš s kolesom po edini glavni cesti, ki pelje skozi v soboto popoldan s turisti oblegan kraj. Take tekme v Sloveniji še ni bilo. In če si faca povej vsem tistim 150 prostovoljcem, ki so cel dan skrbeli za varnost, da so sramotna izjema med SLO triatloni.
Živa ti vse kar si videla je bilo to, da nisi dobila rezultatov, vse ostalo je zate španska vas!
Olimpik je bil izpeljan solidno in generalni sekretar ETUja nam je čestital in nas pohvalil. Seveda potem ko nas je masiral 5 ur
Simon, vem kako se človek počuti v povsem novem okolju - zgubljen in sam. Informacije o poteku proge so bile zalepljene a verjamem, da to ni bilo dovolj. Dobil sem informacijo, da se pred štartom ni izvedel tako imenovani brifing - zakaj, ne vem.
V štartu šprinta je bilo vse podrejeno EU pokalu mladincev. Tako se je zgodilo, da so sodniki izločili štafeto in verjetno je bilo še kaj ...
Za vse udeležence moj prvi 3aTlon sem pripravil spominske kolajne, zato te prosim za naslov, da ti jo lahko pošljem.
Vsem vpletenim se opravičujem!
Mojmir
PS. Živa nastavil sem ti kar nekaj izhodišč, da lahko stvar še bolj popljuvaš. Vzami si čas

in prosto po Prešernu...