prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tae
Kje je Coprnica ?

Na sredini obvoznice, pri semaforju, nasproti mostu za pešce čez Kamniško bistrico, tam se zavije tudi h kleparju Pirnar (tabla ob cesti). Mimogrede, Coprnica je lokalček.
 Nataša
aja, eh, to pa ni treba, da vem :wink: hvala. sem mislila, da imamo kakšen misteriozen hrib, ki ga še ne poznam...lahko bi bil, glede na to, da je na Starem gradu včasih živela domnevna čarovnica. Ki so jo seveda skurili.

Ampak to so že druge zgodbe...
 matej-jethro
Nataša napisal/-a:kje pa je Coprnica? :oops: (pismo, me je sram, ampak res ne vem...)

To, da ti ne veš kje je ta objekt je zelo vzradostilo Velikega poglavarja, tvojo mati :!: howgh
Uporabniški avatar
 olson
Nataša žvjo !

Tolk sem bral tvojih sporočil in menda si bila včasih kamničanka,ampak samo grajat nas znaš,da pa neveš kje je coprnica to je pa že malo čudno.
Takole ti bom opisal pot do tja, brez,da bi omenjal kakšne gostile,da ne bo kdo mislil?????? šaj veš kaj.Recimo pripelješ se do ZUIM ali po domače povedan pred invalidni dom in potem po makedamu čez perovo do prvega semaforja za pešce ob kamniški obvoznici.Upam da to relacijo poznaš,če pa še sedaj ne veš potem pa že dvomim,da si ti kdaj Kamnik od blizu vidla. :?

Če pa hočeš še več informacij se kaj oglasi.

Pa en lep pozdrav vimenu vseh kamniških tekačev starih ali mladih.

OLSON :laola
 lenka
Samo če "se zapelješ" še naprej od ZUIM-a, se zatakneš na makadamu med rešetkami...tko da je bolje it peš ali na dvokolesniku :lol:
Uporabniški avatar
 olson
Kdo pa je reku da se morš pelat če pa teh dvesto metrov lahko pretečeš :lol:

OLSON

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA