hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Tkole mamo v Kamnku, če nas planine začnejo klicat! Men pa so rekle, da morm še TF gor povabit :!:
Torej, v soboto 17.junija vabim vse na en pohodniški izlet iz Stahovice pri Kamniku na Veliko planino.Šli bomo, če nas bo najmanj deset (10) in bo wedr najs ter bo Saturn s primerno jakostjo švasal proti Zemlji 8)
Zdej probam ta "projekt" malo bolj osvetliti....

KDAJ: Sobota, 17.06.2006 ob 9h

KJE: Stahovica (5km iz Kamnika).To je tam kjer se cesta razcepi v dve smeri (Kamniška bistrica/Gornji grad). Parkiramo na parkingu pri podjetju Calcit.

KAM:Gremo do Sv.Primoža in naprej do Jarškega doma na Mali planini. Ura bo okrog 12h-čas kosila :D Za vege-people bodo zapečene palačinke s sirom ali pa sirovi štruklji. Jemo in pijemo ter eden preko drugega brezskrbno vpijemo....Nadaljujemo pot čez planšarsko naselje do gostišča Zeleni rob na Veliki planini kjer zelo verjetno še bolj naglas debatiramo in s tekaškimi izkušnjami mimoidoče in prisotne ustrahujemo. Seveda tudi kaj malega :toast: Takšni in drugačni se spustimo proti dolini Dol kjer bi z lahkoto lahko posneli Dolino miru 2. Od tu pa samo še navzdol do Kopišč oz. spodnje postaje gondole. Predvidevam da bo ura približno 17h.

KAJ PA ZDAJ: Ker so avtomobili cca.4km nižje...Bus imamo ob 17:20 (380sit) :D Ta varianta je very najs. Druga opcija je, da pokličem že prej kombi prevoz in pomeni malo več dela okrog telefonije....no frks no peniks! Tud to zmoremo :wink:

Zaključujem, ker se mi ful mudi....Javite se, vprašajte, karkoli - ziher sem kej pozabu!!! Prijave me zanimajo, da ne bom sam pohajal, ker potem grem kam drugam (bolj v skale) in pa zavolj hrane, da bo šefe vedu mal več prštimat (ou yeeee). :wink:

INFO: 031 312-264 matej

hmm :roll: zihr sm kej pozabu....
 Nataša
YES! Tukalici se že fočkava, pa še vsi ostali vabljeni, ker:

- je Mato tak zabaven in prijazen možakar :wink:, ki v nulo obvlada kamnške hribe
- bo več hoje po ravnem rahlo gor-rahlo dol kot pa nekih hudih vzponov
- ker imajo v jarškem domu dobro hrano + dost za spit
- ker se bomo mel fajn
- ker ni treba, da ves čas samo laufamo.

Še kej? Ne.

zihr sem kej pozabla...:roll:
Uporabniški avatar
 Pero
Jest grem tut ...

a bo kej pira :wink: :cenz:
 Nataša
dejmo se mal preštet:

1. MihaPR
2. NatašaHR
3. Pero
4. ?
Uporabniški avatar
 klaudi
1. MihaPR
2. NatašaHR
3. Pero
4. Klaudi
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem, medtem, "skenslal" najavljeni izlet na Nanos, torej vas bo na poti spremljal tudi moj blagoslov. :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
Pejte raje čez Dolski graben gor ter čez Pasje pečine dol, bo boljše! :lol:
Uporabniški avatar
 simi
jes jes, hribi!

5. simi
Uporabniški avatar
 Pero
1. MihaPR
2. NatašaHR
3. Pero
4. Klaudi
5. Simi
Uporabniški avatar
 pegaz
:( :(
Jo ik tekkala proek most
ah pa saj hribosi ne bodo nikamor pobegnili.
Lepo po(i)jte!
Pegaz :)
 matej-jethro
športnik napisal/-a:Pejte raje čez Dolski graben gor ter čez Pasje pečine dol, bo boljše! :lol:

štekam v čem bi znalo bit bolje...vzamem na znanje...merci :wink:

Pegaz, ker ne štekam finščine z njihovega južnega dela se mi zdi, da greš nekam na Most na Soči laufat al kaj....me pa veseli, da si spremljal evrosong...haha well, brez tebe se U2 ne pritaknemo :!: Ker gre pa prekmurka v hribe jo počastimo z Vladojevof bando.Ka meni se pa likar fajn ve vidi, če gre se pa ta kakši s prekmurske ravnice malo v hribe ka si misli malo prelufta :shock: uaaaau, Simi-lektoriraj tole dramo :wink:
Pero, dount ivn tink abaut it det der vill bi nou bir ap a hill :) Tukalice &Klaudi...sej se poznamo...hmmm

Vlajko HVALA , ker me je blo kr mau strah!! Se vidva in takrat dam obvezno jest za enega :wink:

Že zdej vam želim dobro jutro v Bevkah...
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Kaj pa kakšna taka varianta: npr. gor čez Rigelj, dol čez Kuklarje ali po Martinj stezi? Je ravno tako lepo zaokroženo pa še avtomobile se lahko pusti pri žičnici. A gre lahko tudi kakšen pes zraven?
Uporabniški avatar
 športnik
DuleKTKV napisal/-a:Kaj pa kakšna taka varianta: npr. gor čez Rigelj, dol čez Kuklarje ali po Martinj stezi? Je ravno tako lepo zaokroženo pa še avtomobile se lahko pusti pri žičnici. A gre lahko tudi kakšen pes zraven?

Tale varianta za psa ne bi smela biti problem, če to misliš?

Lepa je tudi po Martinj stezi na Kopo! In razgledna, z vrha. :D
 lenka
Hja,nič....še mene štejte zraven :roll:
lp,lenka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA