hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

matej-jethro
DuleKTKV napisal/-a:Kaj pa kakšna taka varianta: npr. gor čez Rigelj, dol čez Kuklarje ali po Martinj stezi? Je ravno tako lepo zaokroženo pa še avtomobile se lahko pusti pri žičnici. A gre lahko tudi kakšen pes zraven?

Pes ni noben problem kar se mene tiče! Trase pa ne bom spreminjal, ker lahko ideje padajo še ravno dva tedna ali več to pa ni bil moj namen. Idejo za izlet sem imel in zanima me samo koliko nas bo šlo, če bo vreme dovoljevalo spljoh! Kdaj drugič pa drugje oz. tam, kjer se bo kdorkoli odločil, da bi bilo fino iti :wink:

Če prav štekam je trenutno stanje: Prejšnjih pet (5) + Lenka (kul) = šest (6) :)
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
športnik je napisal:
Tale varianta za psa ne bi smela biti problem, če to misliš

V bistvu sem mislil samo, če sme zraven...
matej-jethro je napisal:
Trase pa ne bom spreminjal, ker lahko ideje padajo še ravno dva tedna ali več to pa ni bil moj namen.

imaš prav, variant je res veliko. Če bom lahko šel, bom vedel šele zadnji trenutek (služba), zato me ni treba šteti.
 matej-jethro
OK, DuleKTKV. Noben problem, če boš lahko šel maš mojo telef. napisano pa zavrti vsaj en dan prej :wink:
Uporabniški avatar
 simi
matej-jethro napisal/-a: Ker gre pa prekmurka v hribe jo počastimo z Vladojevof bando.Ka meni se pa likar fajn ve vidi, če gre se pa ta kakši s prekmurske ravnice malo v hribe ka si misli malo prelufta :shock: uaaaau, Simi-lektoriraj tole dramo :wink:

malo lekture rejsan ne bi škodilo, ka si mislo povedat? višinske priprave, korak za korakon :wink: gorski reševalci, ne se bat.
 matej-jethro
uf, še dobro Simi, da nisi nč razumela...Gorski reševalci imajo pa ravno na tisti dan 17.redno sejo GRS, tko, da bomo imeli ljubi mir :D Sej ne!!!! S tem se ni za hecat, ker ....YOU NEVER KNOW :!:
Vreme bo fantastično, ker tkole pa res ne more bit :?
 lenka
No, v bistvu smo pozabili oštevilčit Vlajkota. Se pravi vsaj sedem (7). 8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
lenka napisal/-a:... smo pozabili oštevilčit Vlajkota ...

Niste. :!: :lol: Flavtist Matej je imel v mislih drugo osebo z imenom Vlado; :arrow: pevca Kreslina. :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
še mene štejte! 8)

Kako kaže, a nas bo zadosti :roll: , da nam ne bo organizator pobegnil v skale :wink: ?

lp
Snežinka
 matej-jethro
Zdej nas je sedem (7) veličastnih! Snežinka, tebe je verjetno premamilo to, da v primeru mraza, vetra, megle in sneženja ne gremo, a ne? Se še spomnim Turracherja :wink: Optimistično pričakujem, da se nas nabere vsaj za en dirty dozen....sicer bo pa obveljal ta star fuzbalerski rek (kako prikladno):" Kogar ni, brez njega se mora!" haha, a ni simpatičen?
p.s.Lenka, Vlajko ma prou :cry:

Se vidmo k se zagledamo :wink:
 Nataša
Pet vas je. Midva ne greva.
Uporabniški avatar
 Snezinka
matej-jethro napisal/-a:Snežinka, tebe je verjetno premamilo to, da v primeru mraza, vetra, megle in sneženja ne gremo, a ne? Se še spomnim Turracherja :wink: ...

Ja, ja je že v redu :evil: , tudi jaz se še vedno spomnim T....me je tako nazeblo, da se mi je za celo sezono smučanje zamerilo. Sem pa zato uspešno premagovala vse nizke temerature v dolini :twisted: in tekla ne glede na sneg, temo, meglo... :roll: in bilo je super :!:

Zdajle imam na sumu bolj varianto, da bo odpadl zaradi nizke udeležbe...kaj si naredil sestrici :evil: :?:

lp
Snežinka
 matej-jethro
Kar se tiče števila prijav, v četrtek pop. napišem ali izlet bo ali pa bomo vsak po svoje. Tako bo časa dovolj, da v petek lahko razmišljate tudi o kakšnem teku :wink:

se vidmo k se zagledamo...
Uporabniški avatar
 Pero
Žal moram svojo udeležbo odpovedat.
Res sem se veselil, ampak ne morem prit.

Bomo že še kam skup jo mahnil!
 matej-jethro
Spoštovani preostali pohodniki :) Prav se mi zdi, da izlet na Veliko planino že zato, ker smo o njem kar nekaj napisali vseeno izpeljem-o navkljub nizki udeležbi. Vreme bo vse kaže prav takšno kot sem si ga želel (god bless saturn), če se bomo imeli pa še fajn bo pika na "i" res velika!!
Žal mi je za tiste, ki ne morete in upam, da se boste imeli kjerkoli drugje strahotno in še bolje :wink: Priporočam pa vam in nam en ultra močen faktor proti vplivom Saturna :!:

Torej...Lenka, Klaudi, Snežinka, Simi ter :D med dekleti: Odhod ob 9h s parkirišča pri Calcitu! Jasno, da mal še čakamo kajti ura je vendarle zgodnja :wink: Priporočam sončna očala 8) , kremo, poh.palice (predvsem za spust v dolino), kaj za preoblečt ter mogoče anorak za primer nevihte. Za nekaj malenkosti npr.robčki :wink: itd., poskrbim sam.
Pa ne mi VODE pozabit :twisted:

p.s. Točenje in konzumiranje alkohola med hojo načeloma ne odobravamo :!:

hmm, zihr sm kej pozabu :roll: ...pokličte me, gsm je nekje v prejšnjih dopisih.

se vidmo ob 9h k se zagledamo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA