prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Primozs
Avtor prvega programa sem jaz :lol: , sam mi zdalo mal zmanjkuje časa za posodabljanje :( .
Uporabniški avatar
 roky1
Evo še moja izkušnja z Polarjem RS 200 SD. Kupil sem ga pred štirimi meseci. Med tem časom sem ga že pošteno stestiral. Na začetku mi je dvakrat "zmrznil" drugače dela OK. Samo prišel sem do tiste točke ko mi je prodajalec svetoval - kupi Polar S625X in ..... nisem ga poslušal.
No kmalu sem ugotovil, da je imel model prav in sedaj prodajam RS 200 SD. Ko ga prodam grem takoj po 625.
Jebiga pri neumni glavi telo trpi. :) :D

Sej je RS 200 Sd čist cool, samo 625 ma pa še več. Višinomer ( gorski teki), analiza treninga, predvsem pa dodane funkcije za kolo.

A kdo rabi RS 200 SD ??? hahaha
Uporabniški avatar
 bigk
Tudi meni se je sedaj v 3 mesecih zgodilo, da mi je že 2x zmrznil. Sem se že obrnil na support in sedaj čakam odgovor...
 Odyn
Avtor prvega programa sem jaz Laughing , sam mi zdalo mal zmanjkuje časa za posodabljanje Sad .

Si morda pomislil, da bi ga naredil odprtokodnega, ali imaš komercialne namene z njim?
 roby
Pozdravljeni!
Zanima me, kje se da dobiti navodila v slovenščini za POLAR RS 200? Kupil sem ga v Nemčiji, zato so zraven samo nemška navodila.
Uporabniški avatar
 bigk
Jaz sem ga kupil pri nas in so navodila samo angleščini ali francoščini..

Drugače pa sem nekaj časa imel težave z zvokom. Enostavno nisem mogel uporabljati SonicLink opcije, ker ni bilo zvoka. Poslal sem jo na servis, kjer so mi zamenjali baterijo in "PCBA" (če kdo ve kaj je to - mogoče ploščica z vezjem). Ura je bila še v garanciji...
 roby
Hvala Bigk! Se bom moral znajti iz nemških. Sicer pa, že napredujem! Funkcija UpLink pa mi zaenkrat deluje še brez problemov.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Jest tud prosim za slovenska navodila za Polar rs200 sd
 Jutro
Ojla.

Od včeraj zadovoljen lastnik RS 200. V navodilih je skica in opis, kako se wearlink sname s pasa oziroma odpne pas, vendar mi ga na opisan način ne uspe sneti. Snamem ga nekako drugače, vendar ne uspe zmeraj, kot da bi pas enkrat hotel, drugič pa ne iti dol. :?

Kako se sname? Ne bi rad kaj polomil.

In še, ima kdo morda slovenska navodila? Imam le nemška in angleška, od razumljenih jezikov. Če ja, lepo prosim na: jutro.rano@gmail.com

Lp in hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ojla

Upam, da si se že navadil, če ne pa probi proti telesu, brez levo ali desno.

Lp
 Jutro
Navodila sem dobil. Nanika, hvala še 1x!

lp vsem
 damjan10
Odvisno od finančnih zmožnosti.

Jaz ti svetujem kakšen POLAR model, katere cene se gibljejo od 80€.
Drugače ti bo tudi model AEG služil (ne vem pa kako je natančen, kvaliteten, vzdržljiv, vodoodporen, garancija)!

Ugoden nakup, pa čimprej preiskusiti!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA