prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Junc
V četrtek če bo vreme in počutje bom poiskusil en daljši tek (30 km) okrog ovala. Če bi še kdo tekel rad kako daljšo razdaljo, pa mu kroženje ne paše gremo lahko do Preddvora pa tko okrog.
 polona40
Jutri, če ne bo dežja, nameravam prvič okoli :), štartala bom malo prej kot ponavadi, tam okoli 18h, (upam, da še pridem do noči v brunarco :)), Lena, a prideš zraven?

lp, Polona.
p.s. Tomaž, sol nam ne uide :), se vidimo!
Uporabniški avatar
 Lena
polona40 napisal/-a:Jutri, če ne bo dežja, nameravam prvič okoli :), štartala bom malo prej kot ponavadi, tam okoli 18h, (upam, da še pridem do noči v brunarco :)), Lena, a prideš zraven?

Žal ne morem. Vso srečo! Pa lepo počasi.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri ob standardnih 18.30 zopet poženemo ( Joža PRESS ) :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi jaz pridem na en easy krog. Tam nekje med 17.30 in 18.00, odvisno od prevoza, ki "visi v zraku". :roll: :wink:

PS:
Danes sem se šel malo gorskega tekača ter opravil s sobotno progo na Mohor tja in nazaj. 8) Moram priznati, da je proga res lepo tekoča, dol gre pa, itak, samo. :D Srečal sem kopico tekačev, ki so preverjali svojo gorsko pripravljenost, recimo "T1" ter polovica družine "Prevečzame". :wink:

Kar malo žal mi je, ker imam v soboto druge obveznosti in se tekme ne bom mogel udeležiti. :cry:
 polona40
Uspelo mi je Brdo 70 :), hvala Vlajko še enkrat za družbo in hvala fantje za prijetno analizo. Se vidimo naslednji teden, aja. kako že gre, preštejmo se....:),
lep vikend, Polona.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Polona, čestitke!
:laola

lp,

m
 robter
Eno vprašanje
Če ima kdo merilec razdalje, me zanima koliko vam pokaže tek okrog brda?
Enkrat sem probal z avtom pa je bilo 9600, s kolesom je bilo 10200, s polar 625x pa 10300-500.
Saj v končni fazi ni kaj dosti važno, samo če pa tempiraš čas na 5 min/km, se pa pozna tistih nekaj metrov razlike.

Hvala
 Benady
Naj bi bilo nekako 9,8 km.

Pa še opozorilo: ne puščajte denarnic in ostalih vrednih stvari v vozilih. Vozila tekačev so lahka tarča za tatove, ravno včeraj je bilo sodelavčevemu kolegu vlomljeno in pokradeno. Vozilo se je nahajalo pri spomeniku, v gozdičku.
 Simona T
Saj ne da bi strašila, ampak kar je napisal Benady glede vlomov v avto drži. Včasih je razbito tudi kakšno manjše steklo na zadnjih vratih avtomobila. Zato pazljivost ni odveč.

Lep pozdrav,
Simona
 Simona T
Saj ne da bi strašila, ampak kar je napisal Benady glede vlomov v avto drži. Včasih je razbito tudi kakšno manjše steklo na zadnjih vratih avtomobila. Zato pazljivost ni odveč.

Lep pozdrav,
Simona
Uporabniški avatar
 Vlajko
Četrtek :arrow: običajno izhodišče :arrow: ca. 17.30. :P

Zlikovci, konjokradice ter car-breakers :arrow: ostanite doma, lepo prosim. :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
polona40 napisal/-a:Uspelo mi je Brdo 70 :), hvala Vlajko še enkrat za družbo in hvala fantje za prijetno analizo. Se vidimo naslednji teden, aja. kako že gre, preštejmo se....:),
lep vikend, Polona.

Bravo, Polona! Super napreduješ!
Sem ti želela osebno čestitati, a ne pridem ne jutri ne naslednje četrtke v tem mesecu.

Lepo se imej-te! Pa štejte ...

Lena
 polona40
Pridem mal pred 18.00, nisem še čisto sigurna, če mi bo tudi danes uspel, mogoče ja, Vlajko, če bova šla spet skupaj:), Lena, hvala za čestitke, se vidimo, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
polona40 napisal/-a:... Vlajko, če bova šla spet skupaj ...

Pod 50? :?: :wink:
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA