prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:....(ok, lah tud nedeljo).....(al pa hribe)

Ja, takole je, nedelja je meni vredu opcija. Ali ti bo ob 1100 prepozno? Bi eno res lahkotno turco udarla, pa flauze obdelala. :) :D

----
Dok su Pisonju nosili u hitnu
on ugleda mesec iznad sebe i kaze:
O, mili boze, kako neki mogu gore
a ja i Zuga ni na more...
----
-- Zabranjeno Pušenje, Balada o Pišonji i Žugi

lp, oranzni slon
p.s.: ne bom nic zameru, ce jo v hribe mahnes, k za ke pa jaz nimam cajta. :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
pegaz napisal/-a:....(ok, lah tud nedeljo).....(al pa hribe)

Ja, takole je, nedelja je meni vredu opcija. Ali ti bo ob 1100 prepozno? Bi eno res lahkotno turco udarla, pa flauze obdelala. :) :D

Ko se bosta dogovorila, pa sporočita, ker bi se vama mogoče pridružil!
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla!
Za nedeljo se pa tudi jaz prijavim za Golado. :idea:

Tole ko ste jo prestavil iz četrtka na petek je mene namreč čist onemogočl, ker jst v petek nikakor ne morem ne, pa ne...ne gre tud če porivam :shock: .

Bom pa verjetn rabla velik moralne podpore, da se mi bo ratal gor prvlečt, ker hribov ni bilo kar nekaj časa na moji "to do" listi...ja no, tudi čist navadnega teka skor ne... tko da če nimata živcev, mi raje rečta naj ostanem doma :wink: .

Pregaz, Oranžni_slon... zdaj imata šanso, da me skenslata...kr drgač bom prišla :twisted:

Pozdravček
od čist odpuljene Snežinke
Uporabniški avatar
 milkec
Evo, pa sem preživel krst. Ful lepa proga in ful dobra družba! Pridem še, ofcourse da!
Uporabniški avatar
 pegaz
No, tko.
Jest sm ufecljielno nazaj, in pridem na nedeljsko golado.
ob 11.00 to nedeljo.
Bi hir or bi skvir.
Ihaha, Jest :)
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:ob 11.00 to nedeljo.

Meni žal ob 11.00 ne bo uspelo priti, lahko bi šel šele popoldan po 16.00!
Če ne pa drugič!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Eto, v petek smo sprasili eno lustno Golado. Res ne vem zakaj so fantje mene stalno gnjavil, z vprasanji o prehrani zadnji mesec. :) :D Bajsiju smo pa zazeleli veliko srece pri krotenju tigrov. :) (Ne vtikaj glave v zrelo, Bajsi!)
:twisted: V nedeljo je padla se ena mesana Golada, kjer so se na startu prikazala tudi TF dekleta. ;) Nedeljska izdaja je postregal z vsaj eno sezonsko vstopnico za letosnje golade, kratko analizo in oprano glavo. Le ta je seveda pripadala meni. No, saj se vedno pripada, samo oprana je sedaj. :twisted: ;) :) Kdo je naravni talent in kdo crnc je ostalo nerazreseno je pa dejstvo, da heksensus oddaja interesantne zvoke. :)
Torej, prezivel sem in pridem spet. :)

lp, Jusufe bre Islame
Uporabniški avatar
 milkec
:? V petek sem naštel 4 norce, ki so se preganjali po Golovcu, po zapish iz foruma so to bili:

- milkec
- oranzni_slon
- bajsi
- raziskovalec
- yusuf
=========
Skupaj 5 osebkov!

Kdo je tukajl split personality?? :? :? :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
milkec napisal/-a:....milkec steje....
Kdo je tukajl split personality?? :? :? :shock: :shock:

8) Kolikor jaz vem noben od nastetih. ;) :) (osoba C molim, da se predstavite PRESS)

lp, Jusuf de Islam
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:...je pa dejstvo, da heksensus oddaja interesantne zvoke. :)

Ojla!
Prav vesela sem, da sem se po dolgi abstinci od hribov opogumila in prišla na Golado!
Moški del TF ja je bil kot vedno full kavalirski in galanten in je na vsakem razpotju ženskemu delu zastavljal nagradna vprašanja :roll: , na katera smo suvereno odgovarjale in posledice potem seveda nosile same. Ampak je blo za zdržat.
Analiza je bila kratka, prijetna, protibolečinska in baje interesanta :shock: ... ja no, kakor za koga :D .

Skratka, pridem na ŠEEE.
lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 Xrock
Tudi jaz sem nazaj iz toplejših krajev in bi se prav prilegla ena Golada.

Predlog: Kaj pravite na ta četrtek ob 18:30? (se prilagodim tudi na 17:30 če je treba)

V petek je na sporedu žal preveč žurk :evil:

Nadvojvoda mogoče bi pa eno dvojno udaril? Al pa vsaj po koncu prišel s kitajskimi piškoti? :) Sam da ne bojo čokoladni.

Lahko so pa tudi makovi :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Jeh, Xrock tale s cetrtkom je tako, kako bi rekel, zelo vredu, da se kar prijavim. V torek (vceraj) smo zagrizeni Goladarji malo pregledali dogajnje na PST in Rozniku, ter spotoma pri Mostecu 'ujagali' se Simi, ki smo ji komaj sledili na poti nazaj cez Roznik. Obratno-povratne sale sem pustil doma tako, da sem ugotavljal stanje zavesti udelezencev po stevilu pripomb na tempo, pocutje, itd... :)
Skratka, PST in Roznik sta sicer vredu, ampak Golada je pa zakon. ;) :) Nagradno vprasanje ali imas v mislih ZEN izvedbo ali raje Jusufa posljem? :) :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 simi
priti ali ne priti, to je zdaj vprašanje. :roll:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
simi napisal/-a:priti ali ne priti, to je zdaj vprašanje. :roll:

8) Bojda je bilo vprasanje samo ali bo anglescina ali je pa ne bo :?: Ampak to so nepreverjene govorice, saj oranznemu slonu ni prevec za zaupat. :) Bojda. ;) :)
Skratka, simi ti kar pridi brez strahu. :) Saj te ne bomo zivo pojedli. (kuhamo pesjansko juhico PRESS) :twisted: Tale poziv velja tudi za vse, ki ob petkih ne morete, pa ce se tko matrate. :oops: :D :) :twisted: (delo je packasto, uzitki so pa neizmerni PRESS)

lp, Jusuf de Islame
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA