Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ta tek sem izbral zaradi pestrosti tekov za predšolsko in šolsko mladino in otrok.
Na Mašunu sem tekel pred leti, ko je bila v SLO prava tropska vročina, zgoraj na Mašunu ( malo nad 1000 m NV) pa prava osvežitev.
Letos ni bilo vročine, vendar tudi (pričakovanega) mrazu ne. Kasneje je kratkotrajno deževalo. Ni motilo.
Kraj: Mašun -miren zaselek, urejena oaza v gozdu pod Snežnikom, možnost nastanitve ***, izposoja koles.....
Organizacija: enostavna in brez napak
Proga: ne preteška; gozdna cesta
Hrana: pripeljana v "vojaški kuhinji" z JEEP l. 1941;
odlična -golaž, polenta ali pasulj (delila kuharja, repete ni bil problem); jabolka na cilju
Napitki: 2x na progi; sicer brez omejitev na cilju: voda, čaj, sokovi (več vrst) - "nadstandardno" !
Nagrade: ob prijavi (vsi) -zložljiv stolček!!; na žrebanju skoraj vsi prektična darila; veliko cvetja (lončnic), okrasnih drevesc.... !!

Za najmlajše otroke 150 m tek. Prava pogostitev na cilju. Vsi dobili tudi medalje. Igrala, urejeno mini nogometno igrišče.... .
Gasilci sodelovali pri organizaciji. Velik šotor in celo tovornjak cisterna za umivanje po teku (voda boljša od tiste doma iz pipe...).
L P
Radko (z družino)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdravo Radko
Odličen opis, ko berem, vidim, skoraj kot da bi bil tam. Mi smo pa šli bolj v tvoje kraje - Visoko nad Škofjo Loko.
LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA