prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
alan napisal/-a:No, pa sem spet za las (dan) zgresil eno Golado! :?
Kdo si je ze spet izmislil cetrtek namesto petka? :evil:
...pa naj se kdo pravi, da fuzbal ne vlada svetu! :D

8) Alane oprosti, ampak Golada je sedaj na sporedu ob cetrtkih in petkih, ter vseh ostalih dnevih v tednu po narocilu. Ura je okvirna, tempo pogovoren. :twisted: Lahko se tudi zmisljujes kdo ti bolj pase za spremstvo. Imas na izbiro oranznega_slona, Jusufa in pa nikogar od nastetih. :twisted:
Skratka, ne se hecat, da si nas falil, ker je to povsem nemogoce. :twisted:

lp, Jusuf al Islam

p.s.: Pa kva je to za en fuzbal, k vas vse tko matra :?: (pojma nimam PRESS)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf, a mi daš mal oranznega_slona na telefon 8) ?!
Halo, halo...
Jst bi prišla v četrtek (17.30) sprašit tisto lahkotno :shock: Golado, na katero si vabil v nedeljo. Če lahko ... in če obljubiš, da bo Jusef varno pripet na ketni - pa brez zamere Jusef :twisted: .

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Snezinka napisal/-a:...Jusuf varno prikljenjen....
Halo, halo...
Jst bi prišla v četrtek (17.30) sprašit tisto lahkotno :shock: Golado, .... :twisted:

8) Eto Snezka, ker si prva za ta teden rezervirala cetrtek je oranzni slon pocahnal svoj koledarcek za cetrtek ob 1730 z velikim G. :D
:oops: Vse ostale zelje za ta teden naj upostevajo, da je cetrtek ze zaseden. :P

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Xrock
Samo da ne bo nesporazumov in zamer: Slon a si rezerviral Snežinko zase, al Golado v četrtek?
Al se lahko še kdo pridruži? :) :) :twisted: :twisted:
Na Goladi namreč ... :roll: :wink: :idea:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tale Golada je prava štala :shock:
Dvojec je brez krmarja. :?
Prvi prestavi stvar na petek in gre v severne kraje. :lauf:
Drugi je hiperaktiven. In tako ...
En teden manjkam in zamudim 3 golade :--(
Proti temu nameravam odločno ukrepati.
Xrock za četrtek sva torej vsaj dva, če ne bomo vsaj štirje. :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Joj, kaj ste mi luštni!

Več kot nas je, boljše :wink:, tko da XRock, nikar ne travmiraj nad oranzno_slonovskimi izrazi navdušenja :D nad tem, da ima v koledarju cahn :twisted: .
Se vidimo!
Pa prosim, da že doma naštelate tempomate na minumum, oziroma se psihično pripravite na trpljenje zaradi ženske počasnele...

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Xrock napisal/-a:Samo da ne bo nesporazumov in zamer: Slon a si rezerviral Snežinko zase, al Golado v četrtek?
Al se lahko še kdo pridruži? :) :) :twisted: :twisted:
Na Goladi namreč ... :roll: :wink: :idea:

8) Ti je ze snezinka napisala, da ce ni fousije je za vse dovolj prostora. :D Zamera pa bo :!: Seveda, ce bos manjkal. :) Na Goladi seveda. ;) :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Tale Golada je prava štala :shock:
....same resnice.... :)
Proti temu nameravam odločno ukrepati.
Xrock za četrtek sva torej vsaj dva, če ne bomo vsaj štirje. :wink:

8) Ja, ja, raziskovalec, tole je treba takoj spravit v red :!: Mislim, tale banda dvojice brez krmarja (krmarke) je cisti obup. :D Je, treba to razjagat po hosti, da bosta vedela, kaj se to pravi takole ljudi za norca imet. ;) :D :twisted: Banda mrzkih zlotvora :!: Taleteci je odletel v svojem slogu, kjer pa hiperaktiovni slon taca pa tako trava ne raste. :) Ajme, ajme. :D
Skratka, prosim, da se primerno ukrepa in izvede ena resna Golada, kjer se bomo malo pogovorili o ustreznih ukrepih za utrditev stanja.
Govoril sem!

lp, Jusuf al Islam
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Skratka, prosim, da se primerno ukrepa in izvede ena resna Golada, kjer se bomo malo pogovorili o ustreznih ukrepih za utrditev stanja.

...hmmm. Superge bodo takrat že skor v kufru... Morda bo še kaka šnernca ven štrlela... Ampak tule se pa splača priti zraven :roll: :wink: En glas več, da ne bi bilo treba potem preveč sklepov popravljat... :lol: Vi lepo predebatirajte, jaz pridem na analizo in se javim, da prinesem sladki pečat, da ukrepe potrdimo. Pa naj se tele živalce potem kar menijo za in o krmilu... :wink: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Če bo Golada jutri - pridem! Če bo v petek - verjetno pridem!
Če bo resna - pridem, če bo neresna - pridem!

Torej - pridem!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:....haammm......, jaz pridem na analizo in se javim, da prinesem sladki pečat, da ukrepe potrdimo. ......vsi za...... ;) :)

8) Ajoj, Alja tole se pa tako dobro slisi :!: :D Moj predlog je da postavis lepo kufre v kot in ne hodis nikamor razen na Golado. ;) Obljubim ustrezno dostavo sestavin za sladko pecatenje sprejetih sklepov. :D (za cukr prodana dusa PRESS)

lp, Jusuf al Sladkam :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
milkec napisal/-a:....nekaj if stavkov....
Torej - pridem!

8) Lepo, lepo, ampak jutri ne racunaj name. ;) Imam prosto popoldne in vecer. :D Mi je Snezka dala dvojko. ;) :D Ampak....., ampak za petek, pa se nisem rekel zadnje besede. :) :D :twisted:

lp, Jusuf al Ego :twisted:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:Imam prosto popoldne in vecer. :D Mi je Snezka dala dvojko. ;)

Kaj morem, samoohranitveni nagon...imam še živo v spominu, kako so me kot še čist frišno osnovnošolko parklji za Miklavža vlekli z verigami po cesti...in Jusef zgleda zlo peklenski, tko da hvala lepa...

...oranzni_slon me pa navdaja z zaupanjem in vero v dobro :wink: :D :D :D , edin slonovski spomin me mal skrbi :shock:
Tko.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Snezinka napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:Imam prosto popoldne in vecer. :D Mi je Snezka dala dvojko. ;)

.....snip, snip....
...oranzni_slon me pa navdaja z zaupanjem in vero v dobro :wink: :D :D :D , edin slonovski spomin me mal skrbi :shock:
Tko.

8) Ajoj, Snezka, pa ne mores bit tako naivna pri 25. letih. ;) :) Jaz sam sem proti Slonu eno tako nevinasce, da mi je kar malo nerodno. Pa tako zdravo zeleno polt imam in nezne rdece okice, da se sploh ne smem v spegu gledat. ;) :) :twisted: Ja, slonovski spomin naj te pa le skrbi, ker ta pa je zlopamtilo. :) :twisted: Priznam, je tudi mene ze presenetil. :shock: Skratka, Snezka se zal ti bo. :) ;) :twisted:
Povedal sem.

lp, Jusuf ali Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:
....naivna pri 25. letih....
...Skratka, Snezka se zal ti bo.:twisted:

Gulp.
Javne grožnje :hello: + poneverba vitalnih podatkov :cenz: .
Sem vedla, sem vedla... :shock: :!:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA