področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Meni očitno en vmesnik ne dela.
torto mi noče dovnloudat na krožnik :?
Uporabniški avatar
 lunca
mojcej77 napisal/-a:Ne, pa jih nima, ker sem jih jaz pojedla :--

Ja, itak, sej sem hotla reči je imela, sej na Vlajkotovi so tud že pojedene češnje! :P
Uporabniški avatar
 alan
raziskovalec napisal/-a:Meni očitno en vmesnik ne dela.
torto mi noče dovnloudat na krožnik :?

Seveda dela, ce si lahko tole napisal. Instaliraj si najnovejsi driver
downloadraspberrycake1.0.234.8987.a pa bo...

Dela tudi na prazni kroznik!!! :D
Uporabniški avatar
 5rca
je ostal še kakšn koščk zame al ste že vse požrl :roll: :lol: :lol: :lol:
pa še čokoladna je, k mam najrajši :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Jest nč ne vidm, da je kdo kej požrl.
Men se zdi čist cela...
Mljac mljac P :)
 Nataša
jest ne rabm vilc, bom z roko! :wink:
njami
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,
jest spet nekam pujsam, ne bo me do 27.6.
Prosim paste na korenine pri teku in veje pri obiranju češenj.
pa pridno tecite. Jaz se vam pa javim z Brolloppeta.
Lep let, vaš
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 primus
Priden bod ! :D

pa dobr laufej !
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a:Dragi moji,
jest spet nekam pujsam, ne bo me do 27.6.
Prosim paste na korenine pri teku in veje pri obiranju češenj.
pa pridno tecite. Jaz se vam pa javim z Brolloppeta.
Lep let, vaš
Pegaz :)

8) Na, pa je sel. :) Na goladi je pridno treniral hribe in doline zato, da bo sedaj tekal po kr enem mostu. ;) Svasta :!:
:) No, ja, lepo se imej in naredi kaksen vredu rezultat, da ne bos tam dalec prevec ZEN-a propagiral. :) (verska strpnost PRESS)

lp, Jusuf al Islam
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:še1PR!...Moj predlog je da postavis lepo kufre v kot in ne hodis nikamor razen na Golado...

:nono: Res se prijavljam le na analizo Golade!
Jusuf napisal/-a:Pegaz!...naredi kaksen vredu rezultat, da ne bos tam dalec prevec ZEN-a propagiral...

Jusuf! Nč bat! Za tam daleč ZEN propagirat smo drugi zadolženi! :wink: (marketingTF.PRESS)
Jusuf napisal/-a:naredi kaksen vredu rezultat, da ne bos tam dalec prevec ZEN-a propagiral. :) (verska strpnost PRESS)

Pa ne pretiravat Pegaz, saj veš
Čast se zaceli, strgane superge nikoli.
Pa da ne boste vsi v istem ritmu tekli, :nono:
smo se v šoli učili, da se potem
most poruši.

še1PR napisal/-a: Jusuf! Nč bat! Za tam daleč ZEN propagirat smo drugi zadolženi!
:juhuhu:

Za propagando ZEN-a nas ni nikoli preveč. Glej lestvico večnih polmaratoncev. še 1PR- Bremzi Pegaza, da me ne prehiti, na tej letvici, ga sumim, da to načrtuje, mi je že v Umagu to naredil, če se bo še na severu tako obnašal, mi bo ves poletni dopust uničil, ker bom moral vse poletje trdo trenirati, kot je slogan našega bodočega ultrarmaratonca Khana
Ja, ja, vsi mi smo ZEN tekači. :rol: :heart
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 14 Jun 2006, 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
raziskovalec napisal/-a:Ja, ja, vsi mi smo ZEN tekači. :rol: :heart

Dragi moji,
samo da vam povem da me mnogo pogodila teska situacija u Svedska.
Tukaj je vrocinski val in Svenske Flikke hodijo okol u poletnih oblekcah.
(Je to en težek deu PRESS)

Pa tud tale "noč" na severu me čist ubuta, ob 2h ponoč je tko svetlo kot pri nas ob 9h, in pol se ob treh začne danit. Smo čist kt angora zajci.

Razy, nič se bat, tokrat so moje ostanke forme uspešno zatolkle buffet večerje in lumpanje, ki prepračuje zadostno spanje. Tko da. Bomo pa čez poletje mal potreniral, da bo na jesen mal več brzince, ne?

Pain is temporary
But glory is forever!

Zmeri vaš
Leteče Kljuse :)
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:samo da vam povem da me mnogo pogodila teska situacija u Svedska.
Tukaj je vrocinski val in Svenske Flikke hodijo okol u poletnih oblekcah.

8) Pegaz, ti kar junasko vztrajaj v tej nemogoci situacji. :) Pa ne pozabi slikat, da se bodo se mi lahko videl kako tezko ti je bilo. :)
Eh, no bi kmal pozabu, kaj sem hotu povedat. :) Ali mislis, da bi lahko popravil naslov teme o tekanju po sumi v petek ob 1730 v nekaj manj zavajajocega, ker je sedaj cetrtek in petek pa se kaksen dan zraven na sporedu Golada. :)
Ali se strinjas :?: Ali si omisliva krmarja/ko :?: Ali bo Hrabremu Misku uspelo :?: Ali pesnik ve kaj je hotel povedat :?: Odgovori na vse to ze enkrat pridejo. ;) :)

lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:8) Pegaz, ti kar junasko vztrajaj v tej nemogoci situacji. :) Pa ne pozabi slikat, da se bodo se mi lahko videl kako tezko ti je bilo. :)

Jo, jo, jooo! Gobble-gobble!

oranzni_slon napisal/-a:Eh, no bi kmal pozabu, kaj sem hotu povedat. :) Ali mislis, da bi lahko popravil naslov teme o tekanju po sumi v petek ob 1730 v nekaj manj zavajajocega, ker je sedaj cetrtek in petek pa se kaksen dan zraven na sporedu Golada. :)

Šur. Še kaka želja? Glasbena morda? ;)

oranzni_slon napisal/-a:Ali se strinjas :?: Ali si omisliva krmarja/ko :?: Ali bo Hrabremu Misku uspelo :?: Ali pesnik ve kaj je hotel povedat :?: Odgovori na vse to ze enkrat pridejo. ;) :)

Krmarka??? Hmmmm, intriganten predlog, brez dvoma....
Sav sam se pretvorio u uvo!!!

hej da,
Pägas
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:8) Pegaz, ti kar junasko vztrajaj v tej nemogoci situacji. :) Pa ne pozabi slikat, da se bodo se mi lahko videl kako tezko ti je bilo. :)

Jo, jo, jooo! Gobble-gobble!

Predvidevam, da je to nekaj podobnega kot: "razumem druze kapetane!" :)

pegaz napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Eh, no bi kmal pozabu, kaj sem hotu povedat. :) Ali mislis, da bi lahko popravil naslov teme o tekanju po sumi v petek ob 1730 v nekaj manj zavajajocega, ker je sedaj cetrtek in petek pa se kaksen dan zraven na sporedu Golada. :)

Šur. Še kaka želja? Glasbena morda? ;)

O, madoma, tole je bilo pa tik-tak (2 kaloriji). :) Ali si ti zmeraj in povsod tako priden :?: :shock: Jeh, bi se eno glasbeno zeljo. "Na Golico" bi pa pasala zdajle. :) Moze :?:

pegaz napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Ali se strinjas :?: Ali si omisliva krmarja/ko :?: Ali bo Hrabremu Misku uspelo :?: Ali pesnik ve kaj je hotel povedat :?: Odgovori na vse to ze enkrat pridejo. ;) :)

Krmarka??? Hmmmm, intriganten predlog, brez dvoma....
Sav sam se pretvorio u uvo!!!

8) Boli mene uvo u sto si se pretvorijo. :) Bova tole razdelala do konca ob kaksnem glazu vincka. :) Vazi :?:
Lepo se imej, uzivaj in dobro teci cez tisti zagamani most, pa pridi se kaj na Goljado. :) Pa Jusuf te tudi lepo pozdravlja in cestita. :)

lp, oranzni slon
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA