prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
Torej jasno in glasno sprašujem...
Ali je danes Golada? In ob kateri uri je danes Golada?
Kdaj je pa jutri?

Danes pridem, če zvem za uro, jutri bi prišel, če bi bila ob 17.30. 18.30 je mogoče malce pozna!
Uporabniški avatar
 Snezinka
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Snezinka napisal/-a:Halo, halo...
Jst bi prišla v četrtek (17.30) sprašit tisto lahkotno :shock: Golado, .... :twisted:

8) Eto Snezka, ker si prva za ta teden rezervirala cetrtek je oranzni slon pocahnal svoj koledarcek za cetrtek ob 1730 z velikim G. :D
:oops: Vse ostale zelje za ta teden naj upostevajo, da je cetrtek ze zaseden. :P

lp, oranzni slon

:?: :idea:
Milkec, vse jasno?
Kar se tiče pa petka, pa še ni bilo ničesar rečenega.
Uporabniški avatar
 milkec
aha, kul, hvala!
Uporabniški avatar
 tini
Snezinka napisal/-a:Kar se tiče pa petka, pa še ni bilo ničesar rečenega.

A kdo pride v petek?
17:30 bi bla kar gut urca -taman po SCG-Arg. :)

lptini
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Snezinka napisal/-a:.....snip, snip....
Kar se tiče pa petka, pa še ni bilo ničesar rečenega.

8) Imas kaj v planu :?: :) :twisted:

lp, Ysuf dem Islam

p.s.: :( Snezka, pa saj se nisem nic zlagal pri letih :!: Grozil ti pa spljoh nisem. :) Samo povedal sem vse po resnici. ;) :) :D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
tini napisal/-a:A kdo pride v petek?
17:30 bi bla kar gut urca -taman po SCG-Arg. :)

8) Ja, cagar je vredu za petek. :) Malo se cakam Slona, da se izjasni ali je ze kaj obljubil. :) Mogoce pa Angelca pride pa jaz potem ne smem, ker se en PR boji, da jo bom zivo pojedel. :( Ampak meni res ne pase surovo meso. :twisted: Ne svinjsko, ne goveje, ne divjacina, ne perutnina, se manj pa ribe. ;) Skratka, strah je cisto odvec. :) :D

lp, Ysuf dem Islam
Uporabniški avatar
 Jusuf
Pozdrav!

8) Ha, ha, vceraj je oranzni dobil dvojko od Snezke, ki je v zadnjem momentu odpovedala sodelovanje pri izvedbi cetrtkove 'izi' golade. :) :twisted: In tako smo sli Ata Strumf, Xrock, Raziskovalec in moja zelena malenkost izvest eno resno Golado, kjer smo prisli do naslednjih sklepov. Snezinko doleti 'zasluzena' kazen v sladki obliki, ki jo mora pripravit v domaci pecici. ;) :) Snezka, to ne pomeni, da moras tovarno v Ormozu kupit :!: Ura odhoda se z naslednjim tednom prestavi na 1830 :!: , ker sele takrat pridejo ven srne, zajcki, veverice in ostala ziva narava, ki jo z veseljem opazujemo med tem ko svicamo. :) Golada se bo tudi v bodoce izvajala v cetrtek in petek, ostali dnevi po zelji in dogovoru. :) Sklepi so stopili v veljavo takoj saj je Alja ze cakala v cilju s sladkim stempljem, ki sem ga z velikim veseljem pozrl skoraj sam. No, je prisel en pes nekaj prosti vbogajme, ampak nisem nasedel milim ocem in slini, ki je tekla iz gobca. :)
Tako, govoril sem. :twisted:

lp, Jusuf al Islam

p.s.: Prosim, da dodate, kar sem pozabil. :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:Snezinko doleti 'zasluzena' kazen v sladki obliki, ki jo mora pripravit v domaci pecici. ;) :)
Tako, govoril sem. :twisted:

Ok, priznam...kazen sem zaslužla. :oops:
Se globoko opravičujem in dodajam, da je Jusuf očitno tudi čist prijazno bitje :wink:

Kot vidim, ste si vsaj dali duška pri brzini, ko vas ni noben bremzal...

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Snežinka, mislim, da sem te včeraj verjetno jaz še najbolj pogrešal. Prejšnji dan sem udaril eno tadolgo solo Golllllado v pričakovanju četrtkovega umirjenega izi iz(i)teka, potem sem pa Jusufa po gmajni preganjal (gledal v hrbet). :oops: Še dobro, da sta mi milkec in Xrock pomagala,da se ni čisto strgal s ketne. :lol: :wink:

Sklepi so bili pravi, pečat še bolj, :cast: še 1PR :clap: :heart .
Je pa Jusuf vse prav napisal, razen svojega deleža pri sladkem štemplju.

Ena stvar pa mi še vedno ni jasna:
AL se danes štarta ob 17:30 ali 18.30. :?: :?:
V vsakem primeru je moja udeležba - recimo 80%.
:lauf:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Snezinka napisal/-a:..... da je Jusuf očitno tudi čist prijazno bitje :wink:

8) Eh, Snezka, pa si se ti nasedla tistim rdecim ockom. :) Cist grozn. :D

Snezinka napisal/-a:Kot vidim, ste si vsaj dali duška pri brzini, ko vas ni noben bremzal...

;) Ne, ne, tole je bil spet samo en lahkoten ogled proge, da lahko v petek (danes) uporabimo pravo taktiko. In dolgcas nam je bilo brez tebe, pa mastnih vicev nisem imel komu pravit na vrh hriba, pa..... Skratka, zalost. ;)

lp, oranzni slon

p.s.: :) Ja, malo sem se svercal vceraj, da me Jusuf ni opazil. :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Jusuf napisal/-a: Ura odhoda se z naslednjim tednom prestavi na 1830 :!: , ker sele takrat pridejo ven srne, zajcki, veverice in ostala ziva narava, ki jo z veseljem opazujemo med tem ko svicamo. :)

Torej danes 16.06 ob 1730 :!: Taman posle utakmice. ;) :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Snezinka
raziskovalec napisal/-a:Snežinka, mislim, da sem te včeraj verjetno jaz še najbolj pogrešal.

:roll: 8) :heart

oranzni_slon napisal/-a:In dolgcas nam je bilo brez tebe..... Skratka, zalost.

:shock: :heart :heart

Uau. Joj, joj, kje sem jst včeraj hodla :?: :!: :!:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Snezinka napisal/-a:Uau. Joj, joj, kje sem jst včeraj hodla :?: :!: :!:

8) Kako bi rekel, mislim, da je bilo to vceraj precej pogosto vprasanje. :) Ampak, saj lahko danes nadoknadis zamujeno. ;) :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Snezinka
oranzni_slon napisal/-a:
Snezinka napisal/-a:Uau. Joj, joj, kje sem jst včeraj hodla :?: :!: :!:

Ampak, saj lahko danes nadoknadis zamujeno. ;) :)

Ne, pa ne morem. Danes pa po planu hodim nekje drugje (piknik press).
Ampak nč bat, vas mam vseen rada 8) 8) 8)

Lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 milkec
Hm... imam kar slab občutek, da sem za izostanke Snežinke kriv jaz, ker od kar sem začel hoditi na Golado jo še ni bilo, oziroma je bila takrat ko mene ni bilo!

Tako, da če sem jaz kriv, bom naslednje Golade tekel v obratne smeri! :twisted:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA