Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V torek, 20. junija bo, na nekdanjem atletskem in nogometnem stadionu Olimpije, Centralnem stadionu za Bežigradom. potekal Olimpijski tek. Tekaško popoldne pripravljajo združeni ljubljanski atletski klubi (Atletski klub Olimpija, Atletsko društvo Mass Ljubljana, Športno društvo Brigita Bukovec in Atletsko društvo Kronos), Športna zveza Ljubljane, Atletska zveza Slovenije in Olimpijski komite Slovenije.

Start netekmovalnega teka na 1200, 2400 ali 4800 metrov bo ob 18. uri, prijavnine pa ne bo.

Informacije: 041/537-097
Nazadnje spremenil ziga, dne 13 Jun 2006, 22:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ziga, bo to tek po štadionu v krogih?
Uporabniški avatar
 ziga
Tako nekako, a ne čisto dobesedno. Nad tribunami Centralnega stadiona smo tekli še v mojih mladinskih in pionirskih časih krose, krog pa je tam dolg 600 metrov. Cilj bo na spodnjem, torej 400 metrov dolgem krogu, ki je iz leša (pesek, ugaski...). V krogih pa bo le treba teč.

Se mi je zdel Tivoli že kar preveč posiljen z raznimi športnimi prireditvami, v mestu pa niso zainteresirani za tek po Centru. Pa sem se odločil, da Olimpijski tek pripravimo kar na stadionu Olimpije.

Žiga
Uporabniški avatar
 ziga
Ker že ravno na veliko kličete tudi forumovci:

TEK BO!

Upam, da se vidimo v čim večjem številu. Ker sem danes zaradi organizacije precej leteč, sem dosegljiv na 041 537097.
Uporabniški avatar
 5rca
jaz pridem ... me pa skrbi vročina :roll:
Uporabniški avatar
 ziga
Bomo poskušali zagotovioti dovolj vode za okrepčila. Že cel dan delam praktično samo na tem. Sence pa tam res ni nobene...
Uporabniški avatar
 5rca
ziga napisal/-a:Bomo poskušali zagotovioti dovolj vode za okrepčila. Že cel dan delam praktično samo na tem....

ni ti uspelo :cry: še dobro, da smo imeli svoje pijačke s seboj 8)
:lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA