prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Snezinka
milkec napisal/-a:Hm... imam kar slab občutek, da sem za izostanke Snežinke kriv jaz, ker od kar sem začel hoditi na Golado jo še ni bilo, oziroma je bila takrat ko mene ni bilo!

:nono: to pa že ni res. Bomo kmal dokazal, da ne bo vse skupaj temeljilo samo na občutkih :twisted: ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Sprejmete še kakšnega novinca medse za na Golado? Tudi takšne, ki nismo preveč hitri? Sem bila zadnjič na Golovcu pa se mi zdi da sem se mal zapletla (ko je pa tok poti :oops: ).
Kot sem zasledila je Golada v četrtek in petek ob 17.30. Imam prav? Kaj pa ostali dnevi, je po dogovoru?

Uživajte v lepem poletnem večeru.

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 milkec
MojcaZ napisal/-a:Kot sem zasledila je Golada v četrtek in petek ob 17.30. Imam prav? Kaj pa ostali dnevi, je po dogovoru?

Ne! Da!

Četrtek in petek je zaradi prelepega toplega sonca premaknjena na 18.30 (no tak je bil skupni ukaz slona in yusufa), za dneve razen četrtka in petka pa je po dogovoru!
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla!

V četrtek pridem in odslužim tudi naloženo kazen :wink: , bom direkt iz pečice :shock: 8).
Edino kar me pri vsej stvari muči je vročina...sem včeraj šla teči ob 18.30, pa sem skoraj izpuhtela (Snežinka Press) :evil: Matr je bil matr :twisted:

Mogoče bi morali mi razpisati nočne Golade :idea: ...al pa montirati kakšne tuše ob poti...al pa vsaj organizirati postaje za oživljanje... 8) 8) 8)

Skratka, se vidmo! Analiza obvezna - kazenski dvig cukra pa to :wink:

lp
Snežinka

Aja! MojcaZ dobrodošla, upam da veš v kaj se spuščaš :shock: :twisted:
Ne, ne...saj se hecam, fantje kavalirsko lovijo tempo ta počasnih, Golovc je pa Golovc :? , tle pa nimaš kej...
Uporabniški avatar
 milkec
Vročina gor ali dol, prejšnji teden smo kar zgaral, pa smo šli ob 17.30! Je bilo vroče, strmo, daleč, ampak občutki na cilju pa ravno zato prav fajn!
Uporabniški avatar
 še1PR
milkec napisal/-a:Vročina gor ali dol, prejšnji teden smo kar zgaral, pa smo šli ob 17.30! Je bilo vroče, strmo, daleč, ampak občutki na cilju pa ravno zato prav fajn!

Ti, ti smrk! Se pridružujem Snežinki pri lobiranju za 18.30! Ampak itak si povedal, da je to ukaz slona in jusufa. Njiju moramo pa poslušat, k sta na Goladi taglavna (ob odsotnosti pegaza PRESS)... :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
ne ne... narobe si mi razumela...
Seveda je ob 18.30, samo sem hotel povedati, da tudi ob 17.30 gre nekako!
Uporabniški avatar
 Xrock
Pa še to prosim upoštevajte - če pride Jusuf se zadeva ne imenuje več Golada ampak Šprintvklaneckajšelenavzdol-Golada. Če se pojavi pa Slon je pa bolj zmerno.

Mojca - dobrodošla!
Snežinka dobrodošla nazaj! (lahko si tudi dobrodošla naprej, po želji :twisted: :roll: )

Glede vročine pa - pomaga če greš mal hitreje, ker bolj piha ;) :twisted: . Jusuf že ve.

Se vidimo v četrtek ob 18:30!

Aja pa še to - Snežinka a si ti ziher da se tvoji dodatni predlogi nanašajo na Golado? :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Se vidimo v cetrtek.
Kaksen kandidat za "Golado double" s startom ob 17:30 :) ?
Kot generalko za Kaplo!

lptini
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa, bom premislu Tini, bomo vidl kako bom glede študiranja. Se slišva :)
Double samo po kilometrih, al tud po polovičnem času (3:50 press)
Uporabniški avatar
 simi
Videti je, da je za četrtek v glavnem že zmenjeno za 18.30, ampak ali bi vseeno kdo bil za 19.30-Snežinkin predlog? Potem mogoče pridem, prej ne bo šlo...
Pri komu se splača lobirati?
Potrpim tudi z Jusuf varianto :shock:

ja ali ja?
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:Kaksen kandidat za "Golado double" s startom ob 17:30 :) ?

You read my minds...
Uporabniški avatar
 milkec
Mene ta teden žal ne bo, zaradi višjih razlogov... Se zgodi!
Uporabniški avatar
 Snezinka
simi napisal/-a:..ali bi vseeno kdo bil za 19.30-Snežinkin predlog? Potem mogoče pridem, prej ne bo šlo?

Simi...vidim, da si velik bolj pogumna kot jaz...si kar direkt povedala tisto, kar sem jaz bolj namigovala...namreč 19.30...Kot vidiš, moški itak na namige na padajo :roll: 8) , je treba bit bolj konkreten :wink: .

In ker se na tvojo pobudo (Snežinkim predlog :twisted: ) ni nihče odzval, ga jaz še enkrat vračam v boboben :? ...mogoče bo zdaj več sreče :idea:
Uporabniški avatar
 še1PR
milkec napisal/-a:Mene ta teden žal ne bo, zaradi višjih razlogov... Se zgodi!

Tudi jaz žal odpovedujem danes.. :cry:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA