Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ima mogoče kdo kakšne informacije, kako je letos s tem tekom? Sem malo brskala po spletu, pa je bila edina stvar, ki sem jo našla datum prireditve. :roll:

Je mogoče vse enako kot lani???
Uporabniški avatar
 bigk
Slučajno sem naletel na eno vabilo za dan državnosti, v katerem je po programu tudi tek po Radovljici. Po programu je tek napovedan za 25. junija ob 18h. Trasa teka ni omenjena, tako, da sklepam da je enaka kot lani...
Uporabniški avatar
 tekačica
Ok najlepša hvala.
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Ja res nič ne piše. Hecno, ker lansko leto so nam občanom še na dom poslali vabila za na tek.

Lansko leto me ni bilo na tek. Mi lahko približno poveste ali opišite traso. Baje sta sta dva kroga, kolikor jaz vem..........štart pa msilim, da ej pred Linharovim spomenikom nasproti Ekonomske gimnazije. Potem pa mi ni jasno v katero smer poteka tek...
Uporabniški avatar
 bigk
Štart je pri Linhartovem spomeniku in se teče skozi stari del mesta, mimo železniške postaje in pri gostilni Kunstelj ven (prvi in edini breg v dolžini 200 m). Potem pa mimo ekonomske šole, mimo Alpdoma in potem vse do kržišča, kjer zavijemo desno do pekarne Magušar. Tam zopet desno in naprej do občine, kjer zavijemo levo in potem še desno na glavno cesto in naprej do spomenika.

Teče se 2, 6, in 8km. 2 km tečejo otroci, 6 km ženske in 8 km odrasli. Vsak krog je 2km. Tako je bilo lansko leto...
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Aha hvala,. sedaj lahko izvedem trening na licu mesta.
Uporabniški avatar
 tekačica
No nekaj je bilo še v današnjem Poletu površno omenjeno:
Štart bo ob 18h pri Linhartovem spomeniku, štartnine pa za mladino NE BO.

Še kategorije (tako je bilo lani, za letos pa ne vem če drži)

2 km (1 krog)
deklice do 13 let
deklice od 13 do 15 let
dečki do 13
dečki od 13 do 15 let

6 km (3 krogi)
ženske od 16 do 19 let
ženske od 20 do 39 let
ženske od 40 do 49 let

8 km (4 krogi)
moški od 16 do 19 let
moški od 20 do 29 let