Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani ljubitelji teka !
Pred nami je 5.Tek po Lončariji, ki bo tako kot vsi dosedanji, prvo soboto v julliju, kar pomeni letos 1.julija 2006. Letošnji tek, ki spada v serijo Pokala Dolenjske oziroma Pokal Dolenjskega lista 2006, bo letošnji štel tudi za Pokal Slovenije. Organizator teka je Športno društvo "Lončar" Dolenja vas
Tek bo v Dolenji vasi v občini Ribnica. Tudi tokrat vas pričakujejo prijazni in gostoljubni domačini, ki so pripravili tudi presenečanje. Start glavnega teka je tradicionalno ob 18.30 uri. Start otroških kategorij pa ob 17.00 uri. Pohodniki startajo ob 17.30 uri.
www.sportno-drustvo-loncar.si
Lončarija vas pričakuje - VABLJENI ![/b]
Uporabniški avatar
 Limo
V tej Lončariji pa res ni nikoli dolgčas! Lani je bla tam taka fešta po teku, da večina sploh ni več vedela da je tekla :D

Pridem zagotovo :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Najbrž tudi jaz, čeprav sem totalno izven forme. :lol:
Uporabniški avatar
 klaudi
A mi lahko kdo osveži spomin, koliko je sploh dolga proga?
Sem gledala na razpisu, pa nikjer ne piše!
Uporabniški avatar
 Vlajko
5. tek Po Lončariji – 9.400 m

Več o kategorijah ter dolžini pa tukaj. :!:
Uporabniški avatar
 janika
Vlajko, Klaudi,

jaz sigurn pridem zaradi dobre družbe. Za varstvo bom pa že koga našla.

Imam pa vprašanje, če gre kdo v trojke?

A BOMO ZBRALI 3 EKIPE (3X3 SREČKA)

Tek trojk
Za posamezno ekipo lahko tečejo samo trije tekmovalci, ki so se tudi v posamičnem teku prijavili za isto ekipo. Seštevajo se posamični doseženi časi. Nastopiti morajo najmanj 3 ekipe.
:laola

lp
Janika
Uporabniški avatar
 Vlajko
janika napisal/-a:... Imam pa vprašanje, če gre kdo v trojke?

A BOMO ZBRALI 3 EKIPE (3X3 SREČKA)...

Tekel bom za ekipo TEKAŠKI FORUM, a duše na tem teku ne nameravam spustiti. :nono:

Skratka :arrow: dovoljujem ( :lol: ), da me uvrstiš (ali pa kdo drug) v kakršnokoli kombinacijo trojk, ki ima za cilj družaben tek in ne osvajanje lovorik. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
A je kdo slučajno kje zasledil podatek o višini štartnine? :roll:
 fredy
Startnina :

Člani, članice in pohodniki 1.500 Sit
Mladina do 15 let na članski tekmi 1.000 Sit
Šolska mladina 700 Sit

Vsi nastopajoči na 5. teku PO LONČARIJI prejmejo spominsko majico, topel obrok in spominsko darilo organizatorja.

Sicer pa si lahko ogledate spletno stran : www.sportno-drustvo-loncar.si in si pridobite vse potrebne informacije.

NASVIDENJE V LONČARIJI !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA