prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 mecajek
Kupujem štoparico, po možnosti takšno, ki si zapomni vsaj 100 časov, raje pa več.
Potrebujem jo za tekmovanje, kjer bomo tudi ročno preverjali čas. Sem že iskala nekaj po netu, ampak žal nisem našla nič pametnega (samo štoparica twins model a7386).
Ima kdo kakšen predlog - proizvajelec, model.
Najlepša hvala vsem za pomoč.
 ZigaS
Pred leti sem se aktivno udejstvoval s plavanjem in je bilo pri večini trenerjev zapaziti štoparice znamke SEIKO, te uporabljajo še danes (dejansko mislim iste in ne enake), sicer ne vem kako je z baterijami, vem pa da so jih zelo hvalili, ne vem točno kateri model je bil, vem le da se je po številnih plavalnih klubih uporabljal ta model, kot kaže je bil tako kvaliteten. Spomnim se da je imela štoparica 99 vmesnih časov, 3 vrstični zaslon, ki je izpisoval vmesni čas, tekoči čas in skupni čas, ura, možnost merjenja frekvence zaveslajev,... Na netu sem našel štoparico, ki je prej omenjeni na las podobna in ima 300 vmesnih časov, žal pa imajo te zadeve tudi svojo ceno (cca. 200 $), je pa res da ima ta znamka kar široko ponudbo, le da ne vem kako je v Sloveniji. za tiste štoparice vem da so bile kupljene v Nemčiji za cca. 100-150 takratnih nemških mark, vendar se mi zdi da jih je bilo vredno plačati glede na to da so te štoparice še vedno v uporabi. Morda bi se bilo dobro pozanimati kako je v sloveniji s SEIKO štoparicami, za ročne ure vem da jih prodajajo marsikje. Ne razumeti kot da to znamko vsiljujem, ker jo opisujem kot nekonkurenčno, ker ostalih res ne poznam ravno toliko, vendar vem da so te štoparice resnično u redu. Vredno je pregledati veliko znamk, ker je možno da se bolj ugodno dobi še kaj boljšega, žal imam izkušnje le z omenjeno znamko, te pa so odlične.

Nekaj linkov:
http://www.performbetter.com/detail.asp ... ce=Froogle
http://www.fitzones.com/stopwatches/seiko/seikoA.htm

Lp, ZigaS

:D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA