Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

matej-jethro
tae napisal/-a:matej-jethro

Očitno je Kamnik prevelik, da bi se tu srečevala in morava zgleda kar v Kropo, da kakšno rečeva in kaj pretečeva. U, poglej pa še rima se. Dejmo pokažmo Manhattan boysi iz kakšnga testa smo. A zraven povabva še kakšnga kamnčana?

delam po načelu " al si, al pa te ni!"....še sam se lahko ta isti dan premislm pa grem v gmajno storže nabirat :wink:
 lenka
No, pa pejmo...
(čeprov je mal sumljivo tole s kamnčani....kamorkol se spravim jih je polhno :shock: ste ko muhe)
lp
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
INOT napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Sem prišel na idejo da bi plesale kankan plesalke, pa hočejo prevelko tarifo :lol: :wink: .Pol bi se pa teklo v obe smeri hkrati :rol: :rol:
ČAO!

Tomaž, večina organizatorjev večjih tekov si privleče tja neke neznane kenijske zobotrebce.Ki jih pol tak al tak ne vidiš.Al pa jih (kot v Radencih) pred štartom v debelih trenerkah v najhujši vročini :D
Ti rajši pripelji par brhkih slovenskih deklet za diktiranje tempa tekačem :D Saj veš ko se zalepiš za kakšno... :shock: pol na okrepčevalnicah ne rabiš tekočine :wink: al pa dvojno dozo ker imaš že tako suhe ustnice :lol:
:clap: :clap: :clap: Na osamosvojitvenem teku na Brdu je z nami tekla Brigita Langerholz, tega se bom spominjal bolj kot kateregakoli Kenijca z lj. maratonov. Kaj tako brhkega za diktiranje tempa si lahko samo želiš... :laola sem za slovenska dekleta (no, pa tudi fante :) ) :!:
tae je napisal:
Dejmo pokažmo Manhattan boysi iz kakšnga testa smo

a smem okrepiti ekipo Manhatan boysev :?: :wink: tud jaz sem s tam doma :D

tomaz.zupancic je napisal:
same spominske medalje so že gotove in bodo vroče dostavljene na samo prizorišče

a me ne boste spregledal pri delitvi, kot so me na Brdu, sem res mal bol suh, tolk prosojen pa spet ne :?: :!:
 tae
DuleKTKV, pol se pa verjetno vsaj na videz že poznava, pa sploh ne veva za to. Dobrodošel med Manhattan "tim", ali pa naj bo bolj Kamniški, da se ne bomo omejevali. Čim več tem boljš.
 tae
lenka napisal/-a:No, pa pejmo...
(čeprov je mal sumljivo tole s kamnčani....kamorkol se spravim jih je polhno :shock: ste ko muhe)
lp

Lenka, a nisi vesela, ko povsod srečaš znane obraze? Tečni pa sigurno nismo tako, kot muhe, ki jih omenjaš.
Uporabniški avatar
 Matiček
Jest tud pridem, kot ex-Kroparju mi je proga znana, tudi navijači bojo zato na moji strani...
Uporabniški avatar
 zajc
tomaz.zupancic napisal/-a:...prvih 2km narahlo spušča res narahlo.Tako ima človek občutek da mu leti kar lepo... Ali če nekako drugače povem, je spust tolikšen če bi se peljali s kolesom bi lahko od samega štarta do tistih dveh kilometrov se peljali brez da bi poganjali...

Tudi jaz se pofočkam.
Sploh zato, ker mi ne bo treba 6km (3x2km) "poganjat" :twisted:
Uporabniški avatar
 Katrin
Živjo,

jaz bi tudi prišla v nedeljo tečt, predvsem da se malo testiram, ker sem šele začela nekaj mesecev nazaj. Šla bi na 10,8 km, ampak me malo skrbi, da sem prepočasna. Sedaj pretečem 10 km v 1 uri in 10 min.
A me boste počakali na koncu? :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA