prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 superga
Model je primerljiv z vsemi podobnimi tekaškimi modeli drugih znamk.
l.p
superga
 cvetkolinka
Je tale zadeva na zalogi, kaka 36, 37 številka v kakem tomas sportu v lj? 38ka vidim da se da dobit na superge.si, kaj pa manjša številka v tomas sportu? Malo sem za tole zadevo ogrela sestro, in si bo najverjetneje tole nabavla. Seveda, če se da kje dobit, jasno:)
 superga
Na zalogi so samo velikosti, ki jih vidite na spletni trgovini superge.si.
Za manjše velikosti je najbolje na spletni trgovini v iskalcu pod .VELIKOST, poiskati številko 36 ali 37 in se pokažejo vsi modeli , ki jih je možno dobiti tudi v TS trgovinah.

l.p.
superga
 tinaaja
Da se jaz malo nadaljujem.. na trzisce v slo so prisli Wave® Precision™ 7 za zenske.. Zdaj hec je v tem, da se jaz v njih kljub pronaciji zelo dobro pocutim. Kolikor pa berem naj bi bile namenjene tekacem z visokim lokom.. Ali je smiseln nakup? Kok je treba upostevat 1. obcutek v supergi, 2. priporocila za kaksen tip stopala je namenjena - kaj je bolj pomembno? Hvala...
 superga
Najpomembnejši je seveda občutek v obutvi. Po drugi strani pa je pronacija povsem naravno gibanje stopala pri dotiku s tlemi od zunanjega dela pete do notranjega dela prstov (palca). Odstopanje od "idealnega" poteka te poti ja lahko manjše ali večje. Precision je v osnovi nevtralno bležen copat, primeren za tekače z normalno pronacijo in tudi za tiste z premajhno pronacijo; predvsem za lažje tekače.
Ženski modeli imajo osnovno pronacijo večjo kot moški (zaradi večje osnovne pronacije tekačic). Seveda je toleranca od tekača do tekača lahko precej različna. Večje odstopanje od idealne pronacije pa povzroča več težav.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 lisička
HA!
Kaj mi niste prej povedali, da pomenijo tekaški copatki tako razliko???
Prej sem imela ene navadne tako za doma tacat po dvorišču in ni čudno, da me je koleno bolelo!!! Zdaj šele vidim razliko. Šele po dveh tednih me je nehalo bolet. In sem šla teč v novih copatkih. Sem si kupila kar New Balance - take cenejše, ker ne vem še, če bom resno vztrajala pri teku (zdaj že mislim da ni šans, da tole pustim, samo ponavadi čez kakšen mesec odpovem :oops: )
No, ker treniram po programčku iz coolrunning.com sem končala z bolečim kolenom pri intervalih po minuto in pol teka (in to zadihanega teka). Potem pa grem v novih copatkih teč, pa tečem tečem .. pa pogledam na uro, če je že minutka in pol mimo, pa sem tekla že dve minuti štirideset!!! U A U! Saj noge bi še tekle, samo jih pljuča ne dohajajo. :(
Danes sem že tekla tri munute - in je šlo!!
Še dobro, da je bila šele 6.30 zjutraj da me ni noben slišal vriskat. :wink:
Saj vem da je vam streniranim mačkom to že smešno, samo meni je fuuul dosežek. Sem se morala prav pohvalit!

LP,
Staša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA