Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vidite, tole je pa moj letošnji izbor. Danes sem nekaterim že na hitro razložil. Teče se 42, 21, 5.8 in 3km. Tuleje povezava na organizatorjevo stran. Aha, Ferski otoki so tko ene 200 km severneje od vrha Škotske, v smeri proti Islandiji..

In še mal o tem kako do tja in nazaj:

npr iz Benetk(Trevisa) do Stansteda in od tam direktno(dvakrat tedensko) na letališče Vagar(45 min od gl.mesta). Pot tja in nazaj vas pride malo manj kot 90kSit. So pa cene prenočišč in najema avtomobilov kar zasoljene(30Eur najcenejši B&B). A tja se odpraviš le enkrat..

Midva z Alenko sva že kar odločena da greva, hecava še svakinjo in svaka. Zaenkrat je v igri odhod 14.7. zjutraj iz Benetk in povratek 21.7. zvečer tudi v Benetke.

Še koga mika (pol)maraton v primernih povprečnih poletnih 11 stopinjah Celzija, z ogledom ptic, fjordov, vulkanskih hribov in odličnih rib(na krožniku) ?!
Uporabniški avatar
 ales
Se še eni zanimajo...

Ja, z Alenko imava že avionske karte. Žal so se v tem mescu še mal podražile. Karta iz Benetk do Londona in potem na Ferske (in nazaj) je sedaj cca 110 kSit... Karte lahko rezervirate: npr. Ryanair za pot od Benetk(Treviso) do Londona (Stanstead). In Atlantic airways za pot od Londona do Ferskih. Midva imava rezervirano za odhod iz Trevisa 14.7. ob 9.00 in povratek 21.7 tudi na Treviso ob 22.00.

Glede prenočišč: po moje je najugodneje najem apartmaja, za 7 dni se cene začnejo pri 95kSit(za silo štirje). Potem je še najem avtomobila-ene 80kSit.
Uporabniški avatar
 Učenec
Midva s Špehovko skor 100% greva (skor 100% je malce vprašljiv njen dopust, za katerega mora zvedet ta teden).
Uporabniški avatar
 ales
Kuuul.

Vmes sem edino podrobno prebral opis trase teka, kjer piše, da 21tka in 42tka nista čisto po ravnem(le srednji del 42tke je raven). No ja, še vedno računam vsaj na čas 3.05-3.10.
Uporabniški avatar
 spehovka
Moj dopust ni več vprašljiv, greva. :juhuhu: Sadaj morava samo še karte uredit.
LP
Uporabniški avatar
 ales
Še enkrat spat in letiva.. Špela in Rolando sta že v Koebenhavnu. Adijo vročina za dober teden - zdajle je v Torshavnu 10 stopinj, za naslednje dni je napovedan v glavnem dež in temperature med 10 in 15 stopinjami.

Danes je prijavljenih že 128 tekmovalcev, od Italijanov, Fincev, Američanov, Poljakov, Nemcev, Južnoafričanov, vseh Skandinavcev..Če sem ob prijavi po tihem računal na moje prve stopničke (po lanskoletnih rezultatih), zdaj vidim, da bo težko priti že med prve tri v kategoriji. Tko da zdaj upam vsaj na kak dober PB.

A čist odštekana vulkanska pokrajina, prijetno hladna klima in čist drugi ljudje bodo prava poživitev letošnjega dopusta.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Bi šu pa polovičko, glede na lanske rezultate bi se še jest uvrstil kot prvi :)
Uporabniški avatar
 rainbow
Aleš, Lena

želim vama en super "lauf" v mednarodni konkurenci, pa seveda še lepše preostale dopustniške dni kljub malo nižjim temperaturam na tistem koncu :)

PB pa itaq, sej kar si Aleš zastavi, Aleš tud uresniči :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Aja, saj razdalje smo si izbrali pa čist čudne..

Rolando gre 42(kuuul), jaz grem samo 21, Špela in Alenka pa le na 5 km.
Uporabniški avatar
 MihaPR
kaj pol jamraš, da nauš prvi 8)
Uporabniški avatar
 klaudi
Fajn se mejte pa dobr tečte!
Uporabniški avatar
 spehovka
Na Ferske smo ocitno prinesli soncek. Temperature danes tudi visje, kot prejsnje dni - okrog 20 stopinj. Na avionu sva spoznala domacina, ki pozna Slovenijo. Let je bil izvrsten, ves cas smo leteli tik nad oblaki, kot bi se sprehajali v nebesih in na koncu pristali na veliki zeleni skali sredi morja. Ce se bo vreme drzalo bodo pogoji za tek izvrstni- se posebaj za srecneze, ki bodo tekli daljse razdalje. Se beremo!
Uporabniški avatar
 Barb
Prišlo je naslednje obvestilo:
"Odtekli.340višinskih metrov.čas grozen.4.mesto absolutno, 1.v kategoriji.naliv,orkanski veter,res je blo nekaj posebnega"

Aleš in vsi ostali :laola
Čestitam
Uporabniški avatar
 Junc
Ja, čestitam, res ste carji. Mogoče bo v Brunarci kakša predstavitev?

Še enkrat čestitke
Uporabniški avatar
 miro
Aleš iskrene čestitke!!
Resnično zavidanja vredno doživetje!
Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA