- 15 Jul 2006, 15:16
Zanima me, kateri so takšni copati, da imajo blaženje predvsem v SPREDNJEM delu? Zdaj uporabljam copate, ki so blaženi, ampak se zračna blazinica zaradi boljše odzivnosti konča tik pred prsti. Moja težava je, da imam probleme s palcem na levi nogi, ki me boli že dlje časa (sicer s presledki), zato se mi zdi, da bi potrebovala copat, ki je dobro bležen predvsem na predelu palca...
Mislim, da imam klasičen stopalni lok, vsaj glede na odtis mokrega stopala na lepenko
ampak je pa res, da zaradi bolečin v prstu zadnje čase malo bolj čudno postavljam levo nogo...
glede prsta sem že bila pri zdravniku in me je najprej poslal naprej k kirurgu, on pa me je poslal k ortopedu, h kateremu še grem... verjetno bo potrebnega nekaj počitka, ampak tudi po počitku ne bi rada, da se poškodba obnovi, zato pač iščem copate s primernim blaženjem...
Hvala za pomoč!
Mislim, da imam klasičen stopalni lok, vsaj glede na odtis mokrega stopala na lepenko

glede prsta sem že bila pri zdravniku in me je najprej poslal naprej k kirurgu, on pa me je poslal k ortopedu, h kateremu še grem... verjetno bo potrebnega nekaj počitka, ampak tudi po počitku ne bi rada, da se poškodba obnovi, zato pač iščem copate s primernim blaženjem...
Hvala za pomoč!