prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Athena89
Zanima me, kateri so takšni copati, da imajo blaženje predvsem v SPREDNJEM delu? Zdaj uporabljam copate, ki so blaženi, ampak se zračna blazinica zaradi boljše odzivnosti konča tik pred prsti. Moja težava je, da imam probleme s palcem na levi nogi, ki me boli že dlje časa (sicer s presledki), zato se mi zdi, da bi potrebovala copat, ki je dobro bležen predvsem na predelu palca...
Mislim, da imam klasičen stopalni lok, vsaj glede na odtis mokrega stopala na lepenko :) ampak je pa res, da zaradi bolečin v prstu zadnje čase malo bolj čudno postavljam levo nogo...
glede prsta sem že bila pri zdravniku in me je najprej poslal naprej k kirurgu, on pa me je poslal k ortopedu, h kateremu še grem... verjetno bo potrebnega nekaj počitka, ampak tudi po počitku ne bi rada, da se poškodba obnovi, zato pač iščem copate s primernim blaženjem...

Hvala za pomoč!
Uporabniški avatar
 map
sam uporabljam NIKE Perseus ( tisiti maraton copati leta pri Hervisu ) in moram rečt da sem z njimi zadovoljen. Namenjeni so nekako nevtralnemu loku, blaženi so pa po celotni dolžini podplata. Mislim, da bolj blažene v predelu prstov težko najdeš.

LP
Uporabniški avatar
 raziskovalec
map napisal/-a:sam uporabljam NIKE Perseus ( tisiti maraton copati leta pri Hervisu ) in moram rečt da sem z njimi zadovoljen. Namenjeni so nekako nevtralnemu loku, blaženi so pa po celotni dolžini podplata. Mislim, da bolj blažene v predelu prstov težko najdeš.
LP

Se strinjam, za teke nad 20 km so tudi moja prva izbira.
Uporabniški avatar
 Athena89
sama bi jih sicer uporabljala za krajše teke, in podlaga po kateri tečem, je večinoma makedam... bom pa poskusla te nike perseus, da vidim če mi sedejo na nogo :) hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA