prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
simi napisal/-a:Hvala fantje, da ste se bremzali, pa res ne bi bilo treba.

Ko bi se.... :oops:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) He, he, ze res, da je bilo v petek prijetno toplo ob 1830 ampak s tinijem sva udarila eno regeneracijsko Golado v pogovornem tempu, ki pa je obcasno zastajal brez kaksnega mocnega razloga. :) :twisted: Sam sem imel do vrha tako telecje noge, da mi sploh ni bilo jasno kako lahko tecem, ampak v cilju nama ni bilo pa cisto nic vec jasno. :D Ocitno bo potrebna revizija oznak za tempo in predvidenih casov. :D
@simi ne ga biksat, da smo kaj bremzali. Jaz bi moral teci precej pocasneje v izogib tezavam, ki so me se cakale v cetrtek. :) Se toplo priporocam za druzbo tudi v bodoce. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
simi napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Lepo smo se nadihali in oznojili v pogovornem tempu. :)

Verjetno je bil za 3/4 udeležencev res pogovorni tempo :lol:

Super 'rekreativni tek' smo udarili včeraj :wink:
Hvala fantje, da ste se bremzali, pa res ne bi bilo treba.

Ja, prvi krog se je Jusuf mogoče mal bremzal, je bil pa edini. :oops:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Eto, sprejemam prijave za cetrtek in petek. ;) Je kaj kandidatov? So kaksne posebne zelje? :)
No, kakor koli ze, ta teden bom probal obrnjen vrstni red, torej najprej klasicna Golada in potem ob 1930 razsirjena, da vidim ali to kombinacijo lazje zvozim. :)

lp, Jusuf al Inslam
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz bi verjetno se v četrtek prikazal, kako bom pa tekel, pa še v četrtek ne bom vedel :roll:
Uporabniški avatar
 simi
Najbrž pridem danes ob 19.30...
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Pridem jutri. :)

Glede na to, da sem vceraj izvedel eno solo Golado (s casom 4X:XX :) )),
grem danes za recovery na oval :) ..

lptini
Uporabniški avatar
 še1PR
simi napisal/-a:Najbrž pridem danes ob 19.30...
jaz tudi najbrž
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Razširjena Golada? A to je tko kot ste šli zadnjič, čez Urha in Orle? Kok km pa je to? Mogoče pa pridem, odvisno od počutja (beri koleno mi neki nagaja :( ).

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
MojcaZ napisal/-a:Razširjena Golada? A to je tko kot ste šli zadnjič, čez Urha in Orle? Kok km pa je to? Mogoče pa pridem, odvisno od počutja (beri koleno mi neki nagaja :( .)

8) Takole na oko cez vilice je tam ene 17km. :) Sicer je zadnjic raziskovalec prijavil 18km na svojem stevcu ampak je takoj dodal, da to ni najbolj ziher meritev. ;) Imas na poti se nekaj dodatnega vzpona proti Orlam in kar soliden spust. ;) Odvisno kako te matra koleno ampak naceloma ne priporocam, ker si znas naredit vec tezav kot koristi. :twisted: Je pa res, da je vsak svoje glave mesarko. ;) :)

lp, Jusuf al Islam
Uporabniški avatar
 še1PR
MojcaZ napisal/-a:Razširjena Golada?

Mojca, jest ne grem na ta dolgo. Navadno, v še bolj ZENf varianti kot ponavadi...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala Jusuf za odgovor. Alja,a potem prideš danes ob 19.30 al ob 18.30? Ker če bi šla bi šla na navadno takšno kot ti praviš, bolj ZENf varianto.
Nič ne obljubim, bom vidla kakšno bo stanje.

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 še1PR
MojcaZ napisal/-a:Alja,a potem prideš danes ob 19.30 al ob 18.30?

19.30 :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
tud jest načeloma ob 19:30 :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Eto, cetrtek je pred vrati in edino kar lahko z gotovostjo trdim je, da me jutri ne bo na start goade. Pegaz tudi manjka tako, da se boste morali znajti sami. :) No, saj pot poznate itd.....
Srecno!

lp, oranzni slon
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA