prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Šel bi en krog bolj počasi (rekovalescenca), raje ob 19:30, lahko pa tudi ob 18:30.
Uporabniški avatar
 tini
raziskovalec napisal/-a:Šel bi en krog bolj počasi (rekovalescenca), raje ob 19:30, lahko pa tudi ob 18:30.

Mogoce pridem (sicer je verjetnost okoli 50%). :) -bom javil.
(v igri je regeneracija ali z ovalom ali z leskovackim rostiljem :) )
Sicer pa zadnje case tudi ob sredah prakticiram tole Golado.
In vedno bolj "tempo", tako, da zdaj ze tradicionalno popravljam PB-je. :)
Danes je slo npr. 47:24 (top point 29:15) . :) :) :)

lptini
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz tudi ta teden počivam...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tini in drugi,
sam ne bom delal Golade, bom šel raje svojo špuro od Fužinskega gradu.
(sem itak nekam švohoten po virozi).
Pa drugič.
Uporabniški avatar
 tini
raziskovalec napisal/-a:Tini in drugi,
sam ne bom delal Golade, bom šel raje svojo špuro od Fužinskega gradu.
(sem itak nekam švohoten po virozi).
Pa drugič.

Mene tudi ne bo v Lj - mam guzvo v sluzbi.
Tako, da bom "le" produzil do ovala (after eight).

Pa drug teden :) .

lptini
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) No, kako kaze za ta teden? :) Kaksna prijava? Progam za cetrtek je 1830 klasicna golada ob 1930 razsirjena. Sprejemam tudi drugacne predloge, ki jih bom morda uposteval. :) Kaksen navdusenec/ka za petek?

lp, Jusuf mal Islam
Uporabniški avatar
 pegaz
Maj dir orindž frend,

tokrat pridem tud jaz. Četrtek definitivno, ampak ne tahitro. V bistvu bi mi klasika kr pasala.
Ob kiri uri morm pol pridet?
- 10 km
- zmeren tempo, okol 60 min?

LL, PegaZ :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
V taki dobri družbi mi bo vsekakor čast teči klasiko, za razširjeno varianto pa še nisem prepričan.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a:Maj dir orindž frend,....... snip, snip....

:) O, letece kljuse, od kdaj sem pa jaz oranzen :?: Zeleno, ki ga hocem zeleno bi bilo bolj prav. :) Ampak, let it be. Pridi kadar imas cas. Razsirjena varijanta se loci kmalu po najvisji tocki in do takrat si bos ze zazelel miru in samote. :) :D

lp, Jusuf se Islam
Uporabniški avatar
 milkec
Jusuf napisal/-a:8) No, kako kaze za ta teden? :) Kaksna prijava? Progam za cetrtek je 1830 klasicna golada ob 1930 razsirjena. Sprejemam tudi drugacne predloge, ki jih bom morda uposteval. :) Kaksen navdusenec/ka za petek?

Pa še za v sredo :)
Dolžine in variante se bom odločil na mestu!
Torej začnemo v četrtek ob 18.30!

p.s. Danes pa verjetno le polje-golovec-polje. Raziskovalec, mogoče skupaj eno krajšo razdaljo?
Uporabniški avatar
 MatjazV
OK družba, se vam danes pridružim tudi jaz. Sam da ne boste preveč norel.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 milkec
Po včerajšnji muki v obliki Yusufa, upam, da pride danes Slon!
Jaz sem tam ob 18.25!
Uporabniški avatar
 pegaz
Tud jaz. Milkec, bova jusufčino u mauho zbasala in s slonom eno dobro debato vrgla, a vela?

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 milkec
In končno! Končno smo se na sloviti Goladi lahko iz oči v oči srečala s Pegazom in je bilo zelo prijetno. Trajalo je sicer dolgo, vendar smo zato včeraj Golado zasluženo podaljšali do Slovana, kjer je tudi trdovratni Pegaz obupal nad nama s Slonom!

Ampak ni kaj... Bilo je tako prijetno, da bomo seveda v najkrajšem možnem času ponovili!

Seveda sem spet zadnji prišel, minuto čez dogovorjeno uro! Še dobro, da se je Pegaz nesramno basal z Domačico in se mu tako ni nikamor mudilo!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Torej, srecno sem prestal bivanje v malhi in omari. ;) Sicer se ni teklo dva kroga, ampak se je drugi krog dogodil na Slovanu. (Flauze PRESS) :D Punc ni bilo in smo si med potjo pravili svinjske vice. :oops: Seveda jih bom ob prvi priliki serviral na ustreznem mestu. (test zavesti PRESS) :twisted: Ure so pokazale, da se delajo in tudi sateliti so se pravocasno sinhronizirali. Ja, prav prijetno je bilo. :)
Se vidimo naslednji teden? Hmm, hmm, zna biti, da s slonom odjadrava proti zahodu. ;) No, pa cez 14 dni. :)

lp, Jusuf el Islam

p.s.: Se dobro, da imam uro kaksno minuto nazaj nastimano. :)
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA