prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Junc
Vlajko, sem doma, pa če bodo otroci pridni se namalam okrog 8 ure? Mal je spet vroče zadnje čase.
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:... Tako, da bom "le" produzil do ovala (after eight)...

... ter se nato udeležil tradicionalnega večernega srečanja v Brunarici. :wink:

Torej, se vidimo. 8)
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:... ter se nato udeležil tradicionalnega večernega srečanja v Brunarici. :wink:

Sta se mora - nije tesko 8) .
lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes pridem malo pred šesto, odtečem pa takoj domov. 8)

Analiza pa se bo pričela ob 21.00 pred Prešernovim gledališčem v družbi boljše polovice ter kolegov (morda celo Tinija). :wink: :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
A bi štartali ob 19.00 več časa za analizo PRESS
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:A bi štartali ob 19.00 več časa za analizo PRESS

Mene ne bo na brdo - bom tekel po domacih bezigrajskih poljanah :)
Na trubace pa z veliko verjetnostjo pridem :D .

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Kljub slabim napovedim se nas je vsaj pet nabralo ob sedmi uri. Eni kr niso zdržali in so odtekli naprej, eni smo se matral v klanec, drugi so nas prehiteval navzdol...

Sem skoraj postavil osebni rekord ovala s kilometrskim časom; saj ne da bi tko hitro tekel, le Garmin se me je "usmili" in mi je nameril 10,120km, kar me je poneslo do 4.14. Še kelnarce v Brunarci ugotavljajo, da smo bli pa pred leti bistveno v boljši formi..al pa sam ta boljših ni več med nami?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem svoj krog zaključil že ob 18.45. Tek je bil zelo prijeten, saj je oblačno vreme z vetrom ozračje kar prijetno shladilo. :D

Prvih 20 minut teka sem lahko opazoval nevihto z naravnim ognjemetom nad Storžičem ter Grintovci, kasneje pa sem bil tudi sam deležen rahlega do dokaj močnega tuša. No, pri avtu je dež popolnoma prenehal in sem se lahko v miru preoblekel. 8)

Analizo v Brunarici sem šprical! :oops: Kasneje sem jo opravil v družbi žene ter družinskih prijateljev pred Prešernovim gledališčem in sicer na odličnem koncertu Trubačev Bojana Ristića, dobitnikov nagrade Zlatna truba Guče 2004. Nekaj časa nam je družbo delal tudi Tini. :wink:
Uporabniški avatar
 iva46
čao!ker sem danes tekla prvič okoli Brda me zanima dolžina proge.bilo je fantastično!
Uporabniški avatar
 Junc
proga je 9,7 km in nekaj metrov, ma jaz jo vzamem kot 10 km, saj vijugam precej.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pomembno obvestilo za vse after run analitike. Brunarica je za dva tedna zaprla svoje duri in se najbrž šla nekam namakat. :twisted:

Torej v četrtek v Galeriji Dežman? :?: :wink: Meni je tudi tu všeč. :D

Aja, tek bo pa tudi 8) , če ne bo preveč lilo. :cry:
Uporabniški avatar
 iva46
čao!
zdi se mi da govorite še o eni progi na Kokrci prosim ,če je kdo pri volji da mi pove podrobneje :twisted:
Uporabniški avatar
 Junc
Vlajko govori o še eni gostilni, proga ostaja enaka - tradicionalno Brdo.
Deževalo bo, nas pa ne bo motilo.
Uporabniški avatar
 lojzeP
danes okoli 19-ih greva z Alešem eno Brdo - še kdo
 polona40
Hojla, hojla,
jutri pridem po dolgem času, da ne bo kdo mislil, da sem pozabila na Brdo :), le počitnice so se malo podaljšale. Ne vem pa, kje je ta "nova" gostilna, galerija ali kako že? lp, Polona.

p.s. Kdaj se pa štarta? Lena, a prideš?

mogočespetkajspečem.press
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA