Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Oli R
Hehe, par spominov na lansko leto:
- pri ogradi na pašniku je folk veselo zdrsoval in padal pri preskakovanju, bilo je zabavno gledat, dokler nisem tudi sam skoraj pogrnil...
- na koreninah sta dva fotra dobesedno vlekla za sabo otroški bicikel in tamalega na njem. Šele na sredi sta se umaknila in spustila naprej ljudi. Se je pa mulcu zelo fino zdelo... :lol: :)
- proti koncu korenin je bilo hudo, ker sta se našla dva v počasnejšem tempu, ki jih ne moreš prehitet :evil: in potem je bil folk pred in za mano veselo živčen in nestrpen...

Komaj čakam letošnje dogodivščine. :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
maj napisal/-a: ..... je taktično se do tam že razvrstit v koloni bolj spredaj.

a od uzadi se je pa prepovedan razvrstit :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
 maj
5rca napisal/-a:
maj napisal/-a: ..... je taktično se do tam že razvrstit v koloni bolj spredaj.

a od uzadi se je pa prepovedan razvrstit :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja, tam sem jaz ponavadi :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
letos ti ne bo uspel bit... k bom jest tm :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
AL1 napisal/-a:letos gremo v Bohinj, ja ... šiškarce :wink: :lol: :lol:

udeležbe na pikniku pa ne morem obljubit ... ker po njem same čudne slike okol krožjo :lol: :lol:

Ja ja
bo treba mn peeeet....

(aja, kje mam že uno sliko? Tini se še zmer ne more načudit!)

he he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:(aja, kje mam že uno sliko? Tini se še zmer ne more načudit!)

he he
Pegaz :)

da ti tut slučajn ne pride na misu, dab jo tukile gor dau :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tudi jaz pridem v Bohinj. Praznovat 1. obletnico ponovnega začetka teka in podreti lasnki rezultat vsaj za 9 minut.
 matej-jethro
aaa,seveda! od dons naprej tja do 15.avgusta tečem samo še okrog bistrih planinskih jezerov.....pa še neki: po gozdu bom prehitevou, na makadamu pa ostalim pot zapirou, he he he..... :roll:

ja, take mamo...bol pr tleh :shock:

sej se vidmo, k se zagle...... :wink:
 Gravity
Tudi midva s punco prideva in ker je za njo tole tekaški debi na takšni prireditvi je mal živčna. Trenira pa kot nora :D

LP
Marko
Uporabniški avatar
 Finžgar
evo jz sm tud prjavljen, sm mal pohtev, ker sem se zbal, da jih bo kmal 500 :lol: Pa žih bi naštimal še eno kategorijo do 18 let, ker najmočnejši mandeljci me bojo prešišal do amena, za sladoled pa tud ne bom laufu. V bistvu niti ne vem a spadam še pod otroški tek? Aja mam 16 let

se vidmo
 eggy
Ja......tole bo letos bolj tek okrog "blatnega jezera". Po moje nam ne bo prevroce. Se pa spomnim, da je bil tudi lani teren precej moker.

Ja, cene so pa....pri extremu kar extremno navili. Upam, da bo vsaj juhca po teku dobra. Spominske majčke itak vedno dobim velikosti XXXXL :D

Se vidimo.....pa tuki zdaj se neki o enem pikniku berem......zveni mikavno. A je lista ze zakljucena????

Se vidimo...v Bohinju.....
 alpek
Tole morate slišati:

V glavnem, danes v soboto, vstanem ob 6 zjutraj, se odpravim, pripravim stvari do konca in se malo pred sedmo odpeljem v 130 km oddaljeni Bohinj. Pridem pod skalco malo čez pol devetih in vidim da je vse prazno, dež pa veselo pada. Ja kaj zdaj, a so se ustrašili malo slabega vremena. Softiči. :evil:
Grem na kavo. Pridem čez dvajset minut nazaj in še vedno vse prazno. "A zdaj bo tek odpadel al kaj. Gledam po prireditvenem prostoru, vse prazno. Ja je*bem*ti organizatorja, ki še enga obvestila ne zna obesit, da so se ustrašli vremena in da pač teka ne bo. :evil: :evil: :evil:

Kličem ženo naj pogleda na internet, če kaj piše. Med tem se pa spomnem, da je tek 13. avgusta. Kratek pogled na uro je zadostoval, da sem se prepričal, da smo danes 12. avgusta in da bo tek šele jutri. :evil: :evil: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum: :bum:

Se vsedem v avto, preverim še enkrat datum in se podam v prometno gnečo z gorenjske. 130km. Mala malca. Še sreča, da nisem gorenc, ker bi si verjetno pod skalco postavil bivak.

Se vidimo jutri. Če se nisem spet zmotil v datumu.
 laufar
Ne pozabit na dolge gate! :!:
Uporabniški avatar
 mirc1
a je za tale tek treba prijava pred tekom.Ker sem v poletu bral da je število prijav omejenih na 500.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA