prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Učenec
Aja, kje se dobimo?
 lenka
Moj computer ma 6 trojanskih konjev in kakih 50 hitchikerjev!! Je v bolnišnici in vsi doma molimo za njegovo ozdravitev. Včeraj sem šla na slepo srečo ob šestih malo okoli Kamnika, seveda pa nisem srečala nobenega tekača. Kar je še manj, kot običajno :|
Sploh pa - kje pa ste vsi? Bolj slab odziv je bil na forumu-Učenec: skoda, da se vsaj midva nisva srečala :(
Uporabniški avatar
 Učenec
Sori, sem šel prej, ko je bil še lep sonček, na Primoža, pol pa nekako nisem zbral dovolj energije še za kaj več.

Pa drugič,
pa tretjič,...
 tae
Evo jaz sem se vrnil s porodniškega dopusta v službo in k internetu. Vidim, da se niste še nič zmenili za tekaški trening. Vreme nam sedaj ni najbolj naklonjeno, morda bo v prihodnje kaj bolje. Še vedno imam v planu, da tudi sam skušam organizirati en trening, kar je pa predvsem odvisno od vremena. Moji kriteriji so, da ni dežja, snega in da ni preveč mraz, tam do 0 stopinj. Če je pod nulo, z mano ne bo nič. Se še beremo.
 lenka
No tko, se je začelo malo tajat, pa me zanima a je kdo za sobotni trening? Ne to soboto, pač pa naslednjo, okoli devetih dopoldne?...Dobili bi se lahko pred oš FFrana Albrehta, pa se zmenili za kakšno turico...

Predlogi, prijave...?

Če ima kdo od vas kakšen vpliv na forumskega moderatorja, da nam spremeni naslov teme...v, khm, kaj pa vem..."Kamniški koraki" al pa kaj bolj pesniškega...je zdaj čas, da ga uporabi, da pridobimo še kakšnega firbca :wink:
:lol:

lp lenka
 tae
Evo mene. Jaz sem prvi za.
 lenka
Živjo.
No, tko pa moram odpovedat. Izgleda, da sem malon pretiravala in imam vneto stopalo za plačilo. :cry: :--(
Tako, da ne bo z mano nič. Se vidimo drugič :roll:
lp lenka
Uporabniški avatar
 MihaPR
Danes z NAtašo iz Kamnika do ta samotnega mlina, super proga, srečala pa tudi kar nekaj tekačev in konjenikov :)
 lenka
ojla.

Če je kdo za en krajši tekec okoli kamnika dans ob devetih (21.00), nej se hitro prijavi :D . Začnem pr štadionu pa grem do ZD, pa okol po makadamu....vglavnem končam kje v centru in ne kje v rovtah (čeprov...Kamnik... :lol: )
 lenka
Sem včeraj odtekla bilo je kar fajn...samo konji in jaz :roll:
Danes velja ista ura.
lp
 Nataša
lenka napisal/-a:vglavnem končam kje v centru in ne kje v rovtah (čeprov...Kamnik... :lol: )

:shock: kako loh to rečeš?! :cry: :cry: :cry:
 lenka
:cast1: My humble apologies! :lol: :wink:
 lenka
Živjo. Me veseli, da tale rubrika še ni izginla s seznama, ko je tako neuporabljana. :cry:
Nekaj veliko tekačev vidim zadnje čase teči po Kamniku. Ne vem, ali je to kaj povezano z podcenjevanjem rekreativnega trimčkanja napram resneje zastavljenim treningom ali pa ljudje pač najdejo družbo sami in jih tale forum res ne zanima. Jaz se v glavnem oglašam zato, ker sem....firbčna in ker se občasno človek naveliča še tako lepe panorame. torej...zasebna sporočila....ali tale tema...karkoli vam odgovarja...sicer bom začela spotikat tekače kar, ko bodo priteli mimo! :twisted:
lp
Uporabniški avatar
 tae
lenka, v Kamniku je že od nekdaj veliko tekačev. Kamničani, ki jih tudi jaz osebno poznam in so prijavljeni na forumu:
- DuleKtkv
- Olson
- Matej-Jethro
- Nataša
- AndrejL
Jih je pa še zelo veliko, vendar niso preveč aktivni na forumu (raje tečejo). Imamo Sebastjana Zarnika, Mirota Kregarja, Romšak Matica, Medved Andreja. Ne vem sicer koliko komu ta imena pomenijo, a vam rečem, da so to klase.

Ali se le tako javljaš, ali želiš organizirati skupni trening ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA