Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 brankos
grega_ napisal/-a:Vidim, da so tuki že izkušeni tekači, pa me zanima v kolikem času bi moral priti na Kokrško sedlo, da bi mi zadostovalo do vrha Grintovca za rezultat pod 2 uri. Grega

Na lanski tekmi sem imel čas na Kokrškem cca. 1.06:40 kar je na cilju zadostovalo za čas 1.59.22. To ti je lahko le okvirni orientir, saj je bil lani proga zelo spolzka, sploh ravni del nad Kokrškim sedlom - pri odcepu za Skuto. No letos pa je srednji del proge kar konkretno spremenjen, ne vem pa ugotovitev kako bo to vpivalo na končne čase. Je kdo že kaj analiziral ???
Uporabniški avatar
 MARKUŠ
Dule napisal/-a:
MARKUŠ napisal/-a:Za tekmo je prijavljenih že 200 tekačev in tekačic.Ali bo letos padel rekord v številu tekmovalcev? GOTOVO BO!!!!!!!!!!!

:clap: :juhuhu:

Ker je tekma mednarodna bodo verjetno na startu tudi najboljši svetovni hribolazci..Markuš veš mogoče za kakšno zveneče ime, da bomo vedeli s kom bomo imeli opravka na progi :hehe:

grega_ napisal/-a:Vidim, da so tuki že izkušeni tekači, pa me zanima v kolikem času bi moral priti na Kokrško sedlo, da bi mi zadostovalo do vrha Grintovca za rezultat pod 2 uri. Vem, da je odgovor zelo relativn pa vendarle nek kažipot je prav gotovo

Do Kokrškega sedla je opravljeno malo čez polovico poti, torej dosežen čas na Kokrškem prišteješ še slabo polovico tega časa..Se pravi 70 minut na Kokrškem bi verjetno zadostovalo za 2 uri na cilju... Seveda ob predpostavki, da ti je na Kokrškem ostalo še zadosti moči..Srečno pot želim :wink: Moj orientir je 2uri 30 minut 8)

Menda pridejo najboljši na svetu,je tudi že kar nekaj tujcev,z vseh koncev sveta,menda pride tudi Jonathan Wyatt,samo še ni prijavljen,prijavljena pa je že ---- ANA PICHTROVA--- vsi vemo,kdo je to :Fslo :clap:
 aleksander
Ko sem prvič tekel na Grintovec,vem da sem za zadnjih 300 metrov potreboval 15 minut :oops: ,z končnim časom 2.31....... :twisted: tako da sem bil prvouvrščeni izven limita :wink: .

No šalo na stran,vendar je težko čas samo množiti x2 na polovici proge,ker obstaja marsikaj nepredvidenega (krči...) tako da je lažje za orjentacijo vzeti limitni čas in potem si z vsako pridobljeno minuto še bolj zadovoljen....

Wyatt je bil ta vikend na Grossglocknerju in je brez težav pustil za sabo konkurenco,tako da bi ga bilo lepo videti tudi na Grintovcu.Na otroški tekmi je podeljeval medalje,kar je bilo za otroke še posebno doživetje in se jih kar ni mogel rešiti,tako da je znucal kakšen svinčnik za avtograme :wink:

LP in se vidimo
 grega_
Hvala na koristnih informacijah glede teka in vmesnih časov. Zavedam se, da je vmesni čas npr. na Kokrškemu Sedlu relativn. Nazadne sem bil gor v 1uri in 10 minut, še z nekaj rezerve. Bomo videli, prav gotovo se ne bom gnal, če ne bo šlo. Bistveno je, da razporedim moči in pridem na vrh Grintovca v kolikor toliko svežem stanju :) , če lohk temu tko rečm. Sam še, da bo vreme držalo in da bo vse potekalo v najlepšem redu.
Se vidimo na teku,

Lp, Grega
Uporabniški avatar
 MARKUŠ
Prijavljenih je že čez 300 tekačev :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
grega_ napisal/-a:Zavedam se, da je vmesni čas npr. na Kokrškemu Sedlu relativn. Nazadne sem bil gor v 1uri in 10 minut, še z nekaj rezerve.

To, glede vmesnega časa, boš nalažje ocenil sam, če si imel še rezervo potem bo v redu, če ne, pa ne bo. Utrujenost z višino močno narašča, marsikdo je na sedlu že močno zdelan in potem gre čas vedno hitreje, metrov je pa vedno manj...
Svetujem ti, da če hočeš doseči dober čas, se zagrebi že na začetku. Do žičnice imaš čas, da si priboriš dobro mesto, potem pa ne moreš več prehitevati oz. zelo težko in z veliko izgubo energije. Nekaj se da nadoknaditi še od sedla naprej, če ti ostane toliko moči. Ker je pa to tekma pa tudi nima smisla, da se šparaš, daj vse od sebe, pa kar bo pa bo :D Počival boš že na vrhu! Če bo kaj lepega vremena, se splača malo posedeti in se razgledati, tako ali tako gre pa navzdol bolj počasi, če si v supergah :evil: , jaz si bom skušal organizirati, da mi na vrh prinesejo gojzarje (priporočam tudi drugim, če je možno :!: ).
Uporabniški avatar
 olson
Nevem če je pametno začeti na vso silo,kajti hitro isplahni tvoja energija in potem sam bog ve kako se boš privlekel tja gor.Treba je vedet,da je to ena izmed najtežjih gorskih tekov na svetu,čene sploh najtežji. :?:

Lp :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MARKUŠ
Lahko povem,da je prijavljen tudi najboljši gorski tekač na svetu---Jonathan Wyatt--- :laola
 tae
Najprej olson in DuleKTKV, ker vaju poznam osebno:

ŽELIM VAMA NADVSE USPEŠEN TEK NA GRINTOVEC. PRIDITA GOR V LIMITU, ŠE BOLJE POSTAVITA SVOJE OSEBNE REKORDE. PA BREZ POŠKODB ALI ČESA HUJŠEGA.

Tudi vsem ostalim tekačem SREČNO.
 Nataša
jest bom pa navijala za bratca. očitno na žalost le v duhu, pa vseeno....raztura! :wink:
 marjan
Se vidimo na Grintavcu, da vidimo, če gre še kaj gor.

Razmišljam, da bi bil zajec do sedla Jonathanu, najprej bo pa že znal :wink:

Čao,
Marjan
Uporabniški avatar
 olson
Hvala za vspodbudo tae,mislim,da z limitom nebo problema za osebni rekord pa dvomim(čas-1,51,47)saj veš tudi leta naredijo svoje.
Po Grintovcu pa te vabim na en ravninski skupni trening,če boš seveda za to.
Lp OLSON :toast:
 tae
Nataša napisal/-a:jest bom pa navijala za bratca. očitno na žalost le v duhu, pa vseeno....raztura! :wink:

Nataša, povej vsevesoljni Sloveniji še kdo je tvoj bratec. Matej-Jethro. Good luck.
Nazadnje spremenil tae, dne 27 Jul 2006, 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
 tae
olson napisal/-a:Po Grintovcu pa te vabim na en ravninski skupni trening,če boš seveda za to.
Lp OLSON :toast:

Olson zmenjeno, ti poklič, pa se bova zmenila. Drugač imam pa še itak nekaj zate, ampak naj ostane skrivnost do takrat, ko se spet srečava.
 Nataša
tae napisal/-a:
Nataša napisal/-a:jest bom pa navijala za bratca. očitno na žalost le v duhu, pa vseeno....raztura! :wink:

Nataša, povej vsevesoljni sloveniji še kdo je tvoj bratec. Matej-Jethro. Good luck.

po moje to vsevesoljna slovenija že ve :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA