prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 HanaMB
Iščem, pa ne najdem.
Taki nederček, ki dobro odvaja mokroto. Pod "športni moderček" imam doma zbirko takih, ki dobro "držijo" zadeve med tekom, močijo pa se totalno.

Kaki predlog? In kje ste ga kupile? V MB praktično ni trgovine, kjer bi sploh prodajali športne nederčke.
Pozdrav!
Uporabniški avatar
 meduza
Poglej v Beti trgovino

V Ljubljani, Plava laguna, podhod, Beti trgovina imajo še nekaj švic moderčkov in to cca 70% popusta

sedaj je cena od 1500 do 1800
Uporabniški avatar
 Vlajko
Še nekaj dodatne pomočiod škrtega Kranjčana. :wink:
Uporabniški avatar
 mil@n
Če ne boš našla ničesar po tvojem okusu lahko poizkusiš še od HELLY HANSENA iz serije LIFA. Prodajajo jih v OUTLET STORE-ju na Rudniku ( mislim da so tu najcenejši ) pa verjetno tudi v bolje založenih navtičnih ali pohodniških trgovinah. Ker pa si očitno iz Maribora bo najbolj preprosto da pri uvozniku prečekiraš kje bi se jih dalo dobit v bližini tvojega bivališča ( http://www.seeline.si/ ).
Glede cene in pa občutka pri nošenju pa pojma nimam in jaz raje ne bi o tem. Imam pač premalo izkušenj :wink:
Uporabniški avatar
 ninchi
Dobre in kvalitetne "modrčke" se dobi tut v trgovini Danza na trubarjevi v Ljubljani. Sicer so malce dražji, ampak so vredni svojega dnarja. Jaz imam dva in sem zelo zadovoljna z njima. Taki prijetni so, pa dobro oporo dajo. Pa tudi od Skiny so fini. Dobiš pa jih npr. v Modiani, in pa mislim da v večini trgovin, kjer prodajajo Skiny. :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A SKINY to je pa dobra firma :lol: skini, skini mini :lol: :wink: !
Ma ta najbolj je totalka brez ha,ha!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ninchi
hehe :D ja prav sigurno ja....pa da jih imaš potem že pri 30-ih nekje pri popku.
Fantje ne se hecat, to so resne zadeve :) :)
Uporabniški avatar
 MICUNO
Športne prsnike odlične kvalitete Sensor Lissa iz materiala CoolMax se dobi po ugodni ceni na www.ultrasport.si
 haluna
Živjo, mene pa zanima, če katera uporablja Triumphov Tri action nedrček?

Sama ga imam že nekaj časa, sem zelo zadovoljna, sicer sem ga zelo težko dobila (zaradi številke), zato bi rada nabavila še enega, po možnosti enakega (razlog: vsi drugi mi ne ustrezajo, ker mi ne stisnejo dovolj, probala res ogromno njih). Iskala sem jih praktično po vseh športnih trgovinah. Na koncu sem ga kupila v Nami, zdaj jih pa nimajo več. :(
Katera slučajno zasledila kje trgovino, kjer imajo več ali manj vse Triumphove izdelke?

Hvala, lp
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz prisegam na Triumphov Trio action in sem ga vedno kupovala v Nami (ker ga drugje nisem dobila). In sedaj si me prav prestrašila s tem, da ga nimajo več!!! :oops:

Tako da tudi mene zanima, kje imajo vse Triumphove stvari :?:

LP, Vanja
 tinaaja
Men je tale triumphov tud zakon. Kupila sem ga v Maxiju, ampak ga imajo v Outlet Rudnik skor pol ceneje..
 cvetkolinka
V beti so meli(mogoče še majo kje) NORO poceni, okol 700, 800sit, znižano, prej je bil pa 2-3k športne nedrčke, black or white, men je noro fajn filing. Ostala je lih taprava majhna številka zame, tok me fajn zašpana da je kr za crknt 8) :D Res, pejte pogledat tja. Jst sm bla mal skeptična, po prvi probi nadvse zadovoljna. Material kul, kroj tud vredu, mislim, brez besed.
 robter
Triumph Triactionje je najboljša izbira za večje prsi. Trgovina je v Kranju na Gregorčičevi v trgovini Neža cca 7000 SIT.
Imajo vse od Triumpha, če nimajo pa dobabavijo v 10 dneh in vas pokličejo da pridete iskat.
Vsaj pri ženi je blo tako.
Uporabniški avatar
 Athena89
pa v trgovini rossi v celju jih tut majo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA