- 31 Jul 2006, 10:03
Čudno, da nobeden ne omeni najboljšega Slovenca, Simona Aliča! Mogoče zato, ker je bolj kolesar kot tekač, vseeno mu vsa čast za tale njegov rezultat!

). Moram priznati, da sem bil kakšnih 10 minut pred prihodom na Kokrško sedlo že tako izčrpan, da sem bil trdno odločen da zaključim s tekom na sedlu. Ko pa sem prišel na sedlo in slišal vse bodrilne spodbude, sem namesto levo proti koči, kar avtomatsko zavil desno proti Grintovcu. Tudi navijanje na Grintovcu je bilo zares perfektno (Simona and co.) Res hvala vsem navijačem...zares ste pomagali!!!
. Celo debelo uro sva držala pesti, da bi se vam vreme nekoliko izboljšalo in da bi vsaj nehal pihat mrzel veter. Očitno sva bila uslišana.
hribovc napisal/-a:1 trening teka štiri dni pred Grintovcem, danes pa me tako noge bolijo, da z veliko težavo hodim. Le zakaj?
janezu napisal/-a:SIMON se je res izkazal,pa tudi člani FORUMA nismo slabi. več o njem pišejo na bicikel com ,vendar je tam toliko odličnih tekačev(teoretično) da bo imel alič drugo leto hudo konkurenco.LP ju
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA