prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mirc1
Vprašal bi kje se da dobiti kakšne vredu torbice za okoli pasu za tekače.Jest sem jo kupil v Hervisu pa mi ni preveč všeč.

Imate kakšne predloge.Morda za dva bidona notr dat.
 Tadeska
žIVJO!

Ko sem kupovala sedaj svojo nepogrešljivo torbico za bidon, sem jih probala kar nekaj. najbolje se mi je prilegala nike-jeva temno siva (1 bidon). kupila sem jo v hervisu.

zdej pa kar v trgovine in probavat!

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Dušan
Jaz mam eno tako za dva polliterska bidona od firme Ferrino. Sem jo nabavil v Iglu sportu ... Mi koristno služi. Jo uporabljam predvsem za gorske teke, ki trajajo dlje od dveh ur ...

LP d
Uporabniški avatar
 pia
Pri nas uporablja Ero Deuterjev (bolj trekking - zelo širok v ledvenem delu, se odlično prilega in se ne obrača) pas za 1 bidon + 1 prostoren žep, jaz pa Maya Maya pas za 1 bidon + dva kar velika žepa / kupljen v Maya Mayi na Bledu (3.999) in večinoma McKinley pas za 1 bidon in 1 dovolj velik žep (za robčke, ključe, gele in mobi) / kupljen v Intersportu za 2.790 SIT. Dober pas za kar dobro ceno, se mi zdi...
V vse pasove gredo bidoni velikosti 0.5, 0.75, v Erov tudi za 1 liter. Ampak najbolj fino je teči s tistim 0.5 l, ker imamo na dolgih tekih možnost dotočit vodo.

Občasno uporabljava pa tudi Camelbag- kar velikega McKinley (Intersport) - Ero je zadovoljen in enega manjšega Nike.

lp,
Uporabniški avatar
 mirc1
Super res hvala za pomoč.Odločil sem se za deuter uno z dvema bidonoma,sam povejte mi kje se naj bi to kupilo,
Uporabniški avatar
 mirc1
ovrajdi pičim ke da vidm kva majo.
hvala za pomoč.pa veliko tekaških užitkov.
Uporabniški avatar
 mirc1
a lahko sam še neki a je to sločajno trnovski pristan.Pa kje bi to približno blo v trnovskem pristanu
Uporabniški avatar
 MihaPR
To je zraven :) če greš od trgovina Mercator do Ljubljanice, kjer je transformator je nato takoj most, ki prečka Gradaščico tik preden se ta izlije v Ljubljanico. Od tam greš po cesti naprej proti mestu. Čez priblično 200 metrov je na levi trgovina K2. Malo naprej je še ena, Anapurna, tako da lahko v obeh pogledaš, kaj imajo :)
Uporabniški avatar
 katka
mirc1 napisal/-a:a lahko sam še neki a je to sločajno trnovski pristan.Pa kje bi to približno blo v trnovskem pristanu

uuh, jasno! hmm kaj sem zabluzla, sori... :oops: :oops:

če nimajo, pokliči direkt uvoznika za deuter (v trebnjem) :)
Uporabniški avatar
 Stane
Živjo,

jaz pa zadnjih mesec dni uporabljam Camelbak Flashflo torbico. Notri je meh za vodo, kot pri nahrbtnikih v njega pa spraviš 1,4 litra vode ima paščke za sprotno zategovanje tako, da ti ne poskakuje na hrbtu. Poleg meha pa imaš na voljo še prostor za npr. ključe, gele, ploščice, mp3 player ali gsm, če ga že kdo nosi s seboj. Jaz sem zelo zadovoljen.

lp Stane

info:
www.camelbak.si
www.camelbak.com
Uporabniški avatar
 žure
Uporabljam dve torbici:

1. za teke nad 10 do dobrih 20 km imam torbico Nike: Ima en prostoren žep, kamor spravim bidon, Gel, mobitel, ključe,... dovolj prostora je.

2. Za teke nad 22 km pa sem pred kratkim dobil torbico McKinley. Ta je res prostorna. Notri lahko brez problema spravim dva bidona, pa še ostane prostora za karkoli drugega, še sendvič 8). Ima tri žepe in stranska paščka, da ji ustrezno zmanjšaš prostornino, če nimaš do roba napolnjeno. Ima pa še posebej dva nosilca za bidone, ki ju z ježki pripneš na pas. Malce velika, okorna, pa mi bo vseeno služila (do sedaj sem samo testno tekel z njo, da vidim, kako izgleda, ker še nisem prišel do tako dolgih tekov :oops: ). Edino malce slabše diha, ker je bolj trek model.
Kupljena v Intersportu za slabe tri tisočake.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Mene pa zanima kje bi lahko dobila pas v katerega gredo 4 ali 5 bidončkov po dober deci in pol vode.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA