prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, blo je lepo. Končno smo spet videl, kako zgleda Milkec v živo med tekom (po lanski Vipavi smo torej prvič ponovili našo tekaško zasedbo - vau!)
Klanček je bil tradicionalen, le zadnji km mi je uletel na varianto in sem malce pospešil. Kolega sta sicer nekaj komentirala iz ozadja, vendar se zaradi hitrosti ama baš ništa nije čulo. 8)
sam sm pol omagal na Slovanu. Sori, ko pade noč jest ratam zaspan (Kure PRESS). :wink:
Se vidimo drug teden!
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Toliko, da veste. :D Nimate srece, da bi manjkal na goladi. ;) Program je klasicen. :) 1830 kratka, 1930 razsirjena. :) Vljudno vableni/ne :!:

lp, Jusuf

p.s.: ;) Kdor najde Sezko, naj jo da nazaj. :) :)
Uporabniški avatar
 milkec
Pridem, če ne bo dežja! Sem danes softič in se ne bom preganjal po dežju. Itak smo ga imeli že prejšnji teden!
Če pridem, pridem na prvo, in verjetno bo to tudi edina.
Uporabniški avatar
 pegaz
Jest sm dons brez povoznega sredstva. Če bo dežval, se ne primajam naokoli ziher da ne. Bicikel + tek + dež = triatlon <> goladatlon.

Pa elektronski možgani so mi crklnili, tko da mam mal strahu glede časovnih zahtev v luči prihajajočih počitnic v petek zvečer (ode disk PRESS)

P.s.: Najdu Snežko. Prosm nej se da nazaj in hitr spet kej pride naokol!
Pogrešamo jo še bolj kot njene slaščice. :oops:

P.S.2: A je Alja.PR že z Ararata? In kdaj pride na Golado?
P.S.3: Kaj se dogaja iz XRockom? Sama vprašanja, nič odgovorov...

LL Peg Az :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
pegaz napisal/-a:P.s.: Najdu Snežko. Prosm nej se da nazaj in hitr spet kej pride naokol!

Blagor teb! Men je še ni uspel najt :(
Uporabniški avatar
 simi
Odgovorov na vaša cenjena vprašanja žal nimam :cry: bi pa prišla vseeno (19.30), če se sestavim do takrat. Lahko? :oops:
Pa tudi samo, če ne bo dežja, deževje rezervirano izključno za Rožnik!
Uporabniški avatar
 milkec
xrock je bil nazadnje poškodovan in po moje še okreva!

Če je za velePegaza problem le prevoz in ne pomanjkanje volje, ga lahko pridem iskati in peljem tudi nazaj!
Seveda če ne bo dežja! Pa ne, da se ne bi jaz upal, se bojim za avto!
Uporabniški avatar
 še1PR
pegaz napisal/-a:P.S.2: A je Alja.PR že z Ararata? In kdaj pride na Golado?

Merhaba!
Alja.PR je že nazaj! :)
Če mi prej uspe ukiniti nekaj če-jev pridem na Golado danes ob 19:30 in pripeljem tudi letečega konja, če... :wink: :)
Uporabniški avatar
 milkec
Mene danes žal ne bo...
dež + delo

prevoz za velePegaza pa kdaj drugič!
Uporabniški avatar
 Xrock
pegaz napisal/-a:P.S.3: Kaj se dogaja iz XRockom? Sama vprašanja, nič odgovorov...

LL Peg Az :)

Ajajaj ... še med živimi in še vedno zdravim plantarni (al pa planetarni) fasciitis. Tako da sem zadnje čase bolj med kolesarji! Kar sploh ni tko slabo. Mislim - dobra plat fasciitisa je, da sem si kupil novo kolo (ok, 2 - ampak to je že daljša zgodba :) ).

Upam da bom do kakega meseca pred Ljubljanskim maratonom OK, da vsaj ene 2 Goladi odtečem :)

Ja, samo še dežja se manjka, pa bo skoraj triatlon! :)

Uživajte na normalnih in podaljšanih Goladah - res upam, da se vam lahko čim prej pridružim!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Eto, lipi moji, teden je okoli, dezja za cetrtek ne pricakujemo in zato je predviden obicajni program. 1830 in 1930. Ko voli, nek izvoli. :)

lp, Jusuf mal Islam

p.s.: :D Ta teden lahko zaradi mene tudi ospicene preklje dol padajo. :D
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz seveda pridem! 18.30!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se vidimo ob 18.30 :D :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Pridem ob 18.30.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 primus
Če Goladarji nočejo na Vrhniko na trening bo šla pa gora k Mohamedu (ali nekaj takega :D ).
Seveda Goladarke predstavljajo svetlo izjemo in resnici na ljubo raziskovalnokonjskih rokerskihslonov in podobnih kentavrov zategadelj niti nismo močno pogrešali. :D

torej ob 18.30 !

primus
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA