Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

aljo
vabim vas na Zmajev tek, ki se bo zgodil 26. avgusta v Postojni v okviru festivala Zmaj ma mlade.

tek je rekreatvinega značaja in ne šteje za noben pokal in je le plod dobre
volje nekaterih :D :D

trasa je dolga 10 km in je zelo razgibana saj vključuje gozdne poti, makadam ter tudi asvalt.

Štart: ob 16h na Rdečem trgu v Postojni

prijave: med 14.30 in 15.45 startnem mestu

startnina: 0 SIT!!!

lepo vabljeni
Uporabniški avatar
 tae
Čudi me, da kljub temu, da je to en redkih tekov v Sloveniji, ki je zastonj (gratis), ni pretiranega zanimanja. Očitno se vsi borijo za točke slovenskega pokala. No, mene pa vseeno zanima, ker imam v Postojni očeta. Zanima me, če je kljub temu, da je zastonj, vse organizirano kot na drugih tekih (merjenje časa, okrepčevalnice med potjo, razglasitev rezultatov, kakšne nagrade)? Hvala za odgovor in s tem vse dodatne informacije.
 aljo
:D

seveda verjetno ni vse na tako profesionalni ravni kot kje drugje vendar se pa organizatorji vseeno zelo trudimo in se vsako leto dopolnjujemo....

zelo smo odprti predvsem za mnenja tekmovalcev in kar jih moti ponavadi naslednjic popravimo...

dugace pa ja... merjenje rezultatov je... ceprav priznam da je lani prislo do nekaterih napak....
okrepčevalnice z vodo so... in jih bo letos se vec kot lani

prav tako je tut razglasitev rezultatov in seveda podelitev nagrad za najboljse... seveda pa je tezko pricakovati da bi za zastonj startnino dobili nevem kako bogate nagrade... kljub temu pa zmagovalci vsako leto dobijo pokale pa se kaj povrhu :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Aljo, hvala lepa za odgovor. Morda pridem, vendar ti ne morem obljubiti, ker je to odvisno od več dejavnikov in ne le mene.
 aljo
ni panike....

tudi ostali lepo vabljeni .... sej vreme bo....
Uporabniški avatar
 Kunec
Lansko leto je bilo lepo, zato se z veseljem ponovno udeležim teka.

Morda še malo bolje označena proga, da bomo tekli brez dvomov.
 aljo
Kunec napisal/-a:
Morda še malo bolje označena proga, da bomo tekli brez dvomov.

tudi za to bo poskrbljeno :lol: :lol:
 eggy
Bravo,

Končno en tek, ki je gratis. Po pravici povedano se mi zdijo za nekatere teke ze prav nesramno visoke cene. Ali se vam ne zdi, da je 5000 sti za eno čorbico in eno majčko cisto prevec? Meni se zdi, da so nekateri tu našli svojo tržno nišo in na račun nekaterih entuziastov dobro služijo.

No, pa saj....ne rečem, da se da vse naredit gratis. Toda vseeno se mi zdi, da prijavnine, drazje od 2000 sit.....niso....humane.

Če bom le mogla.....pridem tudi na to desetko.
Uporabniški avatar
 tae
No, jaz sem se z ženo pomenil, tako da pridem. Pravzaprav kar vsi družinsko.
Uporabniški avatar
 Finžgar
evo še en, ki nima lastnih prihodkov in je zato nad odločitvijo da je tek gratis navdušen. morda pridem. mal je še zgodej za odločitev, vendar sem skoraj prepričan. :lol:

organizatorji :cast:
Uporabniški avatar
 katka
dragi organizator,

tole se vam je pa res štorasto zapisalo:

Tekmuje se v štirih disciplinah:
• otroci, do 15. leta
• odrasli, od 15 do 40 leta
• veterani, nad 40 let
• ženske

dajte popravit v razpisu, za boljši okus...

(ženske še pomnimo, kako smo v 19. stoletju morale dokazovati "znanosti", da smo ljudje... da ne bo podobno v 21. stoletju...)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA