področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Damijan
Seveda je finta v tekških nogaviceh, ni dvoma.

Na tej povezavi je že bila debata (http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=3216&start=45), žal nekateri linki ne delujejo.

Sam prisegam na Falke, pri nas jih torej ni, v Avstiji pa za +/- 12 EUR. Vredno, predvsem kar se trajnosti tiče. X-socks so super, a se prehitro deformirajo, kljub pranju po navodilih proizvajalca.
Nazadnje spremenil Damijan, dne 12 Avg 2006, 13:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Damijan
Pravzaprav jih še nisem videl, TS pa je napisal tole:

ts čopova 14 napisal/-a:jah, s falke je tako, da so dobre nogavice, smo jih imeli v trgovini, ampak je vsak začel zavijat z očmi, ker so bile cene 3.990 pa tut več...zato smo se odločili, da jih nimamo več v prodaji, ker smo se jih komaj znebili...ja, imamo še par parov RU 4 ženskih nogavic št. 35-36 po 1990 sit pa falke sport ženskih nogavic pa 1490 sit...ugodno :)
 alpek
Hervis ima kar veliko ponudbo, vsaj še kak mesec nazaj so imeli vsaj 5-6 različnih modelov, če upoštevamo tudi ženske posebej.
Uporabniški avatar
 želva
Sem videl v intersparu štumfe znamke polzela (gor piše tekaške, pohodniške in kolesarske) z coolmaxom, precej nizki, znižani z 990 na 790 sit, številke so 35-38 in 38-42. So ojačane na ustreznih delin in zgledajo precejbolše od hervisovih v hervisu. Košara je že na 3/4 prazna. LP Martin
 alpek
alpek napisal/-a:Hervis ima kar veliko ponudbo, vsaj še kak mesec nazaj so imeli vsaj 5-6 različnih modelov, če upoštevamo tudi ženske posebej.

Mislil sem seveda za znamko Falke, ne pa nogavice na splošno
Uporabniški avatar
 katka
Damijan napisal/-a:Sam prisegam na Falke, pri nas jih torej ni

o ja, pa so (še) 8)

sem bila prečekirat v interšportu - falkeja na pretek.
Uporabniški avatar
 Katrin
Finžgar napisal/-a:
Mnja glede na to da cena vsaj če kopuješ cheap variante niti ni tako huda, je občutek v teh nogavicah res fajn. Jz predlagam, da sprobaš en hervisov par, pa se pol odločš, tistga jurja so definitivno vredne. 8)

Točno to je bila tudi moja ideja 8) imam že en par pripravljen, pa poročam.
Uporabniški avatar
 pegaz
Moje izkušnje z nogavicami je, da
- bombažne športne nogavice so sicer OK,
- sintetične/CoolMax/tehnične so vseeno boljše, predvsem v mokrem vremenu in glede žuljev pri šivih.

Imam X-socks, Hervisove, Intersportove - ne vidim bistvene razlike med njimi, z vsemi sem zelo zadovoljen. Upam le, da Xsocks ne bodo prehitro razpadle...

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Damijan
katka napisal/-a:
Damijan napisal/-a:Sam prisegam na Falke, pri nas jih torej ni

o ja, pa so (še) 8)

sem bila prečekirat v interšportu - falkeja na pretek.

Huh, hvala, torej - gremo pogledat...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA