prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

TO je to ali morda veš koliko to stane in kje se da nabaviti.

HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 Nadj@
katka napisal/-a:silva dela tole s štirimi flaškami po 0,25l:

Slika

UVOZNIK
 ALEŠŠ
Ali kdo uporablja za tek tudi camelback ali podobne nahrbtnike za tek?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz imam Protouchov pas s štirimi flaškami, dvema žepoma z zadrgo in še dvema manjšima žepkoma. Kupila sem ga v Sport Expertsu v Grazu za malo manj kot 20 EUR. Imajo tudi pasove z več flaškami, lahko pa se dokupijo tudi rezervne flaške.

Slika

Imajo pa podobne pasove tudi v Prosportu.
Uporabniški avatar
 Finžgar
ALEŠŠ napisal/-a:Ali kdo uporablja za tek tudi camelback ali podobne nahrbtnike za tek?

Jz sm si najprej nabavu torbico za mobi in bidon, pa me je pri teku motila. Potem pa sem si nabavu majhen ruzak, namenjen sicer kolesarjem, vendar si ge med tekom itak fajn pršponam s klipsami in občutek je res super, se pa dodatno potiš na hrbtu. Not nabašem pa itak še vse sorte stvari, če recimo laufam do tivolija, pol vržem noter še brisačo in kopalke in skočem tam še mal v bazen. Skratka men je zlo fajn.

Mckinley Zadeva me je koštala borih 4000 v šport 2000 al inter šport al kaj je kle za vogalom pr nami, kjer je bla včas nlb :D
 Benady
Jaz imam tega, v Hervisu je bil dva "jurja".

Slika
Uporabniški avatar
 žure
Tatjana napisal/-a:Jaz imam Protouchov pas s štirimi flaškami, dvema žepoma z zadrgo in še dvema manjšima žepkoma. Kupila sem ga v Sport Expertsu v Grazu za malo manj kot 20 EUR. Imajo tudi pasove z več flaškami, lahko pa se dokupijo tudi rezervne flaške.

Slika

Tatjana, koliko pa gre v te flaške? 125 ml, 250ml?
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Hvala na pomoči bom šla vse pregledati.
Uporabniški avatar
 Tatjana
žure napisal/-a:
Tatjana napisal/-a:Jaz imam Protouchov pas s štirimi flaškami, dvema žepoma z zadrgo in še dvema manjšima žepkoma. Kupila sem ga v Sport Expertsu v Grazu za malo manj kot 20 EUR. Imajo tudi pasove z več flaškami, lahko pa se dokupijo tudi rezervne flaške.

Slika

Tatjana, koliko pa gre v te flaške? 125 ml, 250ml?

175 ml
Uporabniški avatar
 žure
Stane napisal/-a:Živjo,

jaz pa zadnjih mesec dni uporabljam Camelbak Flashflo torbico. Notri je meh za vodo, kot pri nahrbtnikih v njega pa spraviš 1,4 litra vode ima paščke za sprotno zategovanje tako, da ti ne poskakuje na hrbtu. Poleg meha pa imaš na voljo še prostor za npr. ključe, gele, ploščice, mp3 player ali gsm, če ga že kdo nosi s seboj. Jaz sem zelo zadovoljen.

lp Stane

Stane, par vprašanj imam:
1. ŽE dva bidona v torbici se mi zdita težka. Kako pa deluje 1,4 kg vode za pasom, ni to mlce težko na začetku teka?
2. Koliko je tega dodatnega prostora,
Kje si jo kupil in koliko si odštel za torbico?

LP
Uporabniški avatar
 Stane
Pozdravljen,

Res je, na začetku je zadeva težja. Torbica lepo sede na spodnji del hrbta tako, da pri teku ne skakalja gor in dol in te s tem ne moti razen mogoče zvok vode. Kasneje, ko prazniš meh pa imaš na straneh dva paščka in zadevo on the fly zategneš in ponovno utrdiš.
V dodatnem žepu pa imaš dva predalčka npr. za gsm in mp3 potem je tu trakec s kaveljčkom za ključe v preostalem prostoru je prostora za denarnico ali za cd player, kot navajajo.
Drugače zadevo uporabljam tudi pri krajših obiskih lokalnih hribov.
Kupljena (potrebno jo je bilo naročiti) je bila v Veb Company na Litijski. Stala je 11.490,00 SIT. Drugače je uvoznik za te zadeve Tandem v Logatcu.

še link:
http://www.veb-company.si/nahrbtniki_camelbak.php
Uporabniški avatar
 matej712
jaz uporabljam torbico iz hoferja za 990 sit. Ima žep za bidon in 2 žepka z zadrgo (eden ima karabin za ključe). Noter gre GSM in ključi ter 2 ploščici. Sem zadovoljen, torbica ima z mrežico obložen pas.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA