prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Odyn
V adidaskah (response control) so mi po nekaj mesecih uporabe orig. vložki začeli lezti proti peti in se nabirati tam. Kmalu so postali neuporabni (pod prsti vložka ni bilo, pri peti je bil nabran, od tega poškodovan in me je žulil). Kupil sem ene nove vložke (ene random, ampak kao za šport), in ti so mi enako začeli uhajati nazaj že po nekaj tekih. Sicer jih nisem prilepil, pa vendar... Ima kdo kakšen dober nasvet?

Drugo leto bom ta par ceveljcev verjetno upokojil (letos jih imam drugo sezono), do takrat pa bi kljub temu rad zapravil cim manj za kupovanje vedno novih vložkov.

Mimogrede, kako ugotovim, da so čevlji odslužili svoje?
Uporabniški avatar
 Ananda
:?:

Mene tud zanima.
Uporabniški avatar
 žure
Tekaški čevlji izgubijo svoje optimalno blaženje pri 800-1000 km teka, eni prej, drugi pozneje. Ni vseeno ali z njimi teče Krpan ali pa Bekele.

Nekdo na Forumu je enkrat napisal, da raje da sedaj 20 kSIT za nove superge, kot čez par let nov kolk.

Lahko se ti zdi, da imajo blaženje še zelo dobro. Poskusi obuti nov copat istega ali podobnega modela, pa boš občutil razliko.
Ko sem prvič naredil tako, nisem mogel verjeti, da je taka razlika. In tisti copati še vedn o izgledajo dosti v redu...
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi jaz imam Adidas response control in sicer dvoje, ker so se mi prve tako dobro obnesle, sem namreč po pol leta kupil še druge. Nisem imel nobenih težav ne z vložki ne se čim drugim. Pač pa mi vložki lezejo nazaj v gojzarjih, ne morem pa pogruntati zakaj, kvečjemu se mi zdijo nekoliko premehki, v primerjavi s tistimi v supergah, ki so bolj togi. Torej se tudi jaz priporočam za kak nasvet...
Uporabniški avatar
 Athena89
kok pa stanejo teli adidas response control ?
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Athena89 napisal/-a:kok pa stanejo teli adidas response control ?

cca.24900,- kupljeni na razprodaji pa 40% manj.
 Odyn
Kje pa se jih še kaj dobi? Response Control namreč. Od Adidasovih sem našel s podobnim imenom le:
ADISTAR CONTROL F6
SUPERNOVA CONTROL

RESPONSE TRAIL
RESPONSE CUSHION
RESPONSE COMP.

Še kar pa ne vem, kaj storiti glede vložkov... Menjati vsakih nekaj tekov, ga morda prilepiti, ali kaj drugega?
Že vnaprej hvala ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA