Še vroče iz Črne:
Ta vikend je bil očitno spet eden tistih z množični napad na K24. Ko sem v petek malo po sedmi prišel sem ravno videl Staneta s kolegom, ki sta s trdimi nogami hodila okrog Krnesa, kar ni čudno po takem dirjanju.
Ob 19.38 pa smo se na zadnji trening pred The Raid Adventure Racing World Championship (
http://www.theraid.org/) odpravili še ekipa
adventureteam.si. Vso robo smo seveda tovorili s sabo in prvih nekaj kilometrov teka po cesti sem preklel vsak kos, ki se mi je takrat naenkrat zdel odvečen.
Glede na to da so gorenjski fantje s štajersko pomočjo zadnjič šli 19 in pol sem nekako pričakoval, da bomo rabili najmanj 21-22 ur, potem pa je že na Raduhi izgledalo, da se bomo borili za pod 20 ur, in ker smo ga še kar žgali, je na koncu ratal kar dober čas.
Andreja je tekla toliko kot še nikoli doslej (kot pravi sama), Rajko, Tilen in jaz pa smo ji nekako parirali in to se je pokazalo tudi na času, saj smo zadevo sicer z zelo trdimi in bolečimi nogami (razen ANdreje seveda

zaključili ob 14.13 s časom 18.35 (sem hotel soudeležence našuntat, da bi tekli zadnje kilometre po asfaltu in šli pod 18.30, ampak glede na to, da smo bili toliko hitrejši od predvidevanj se jim ni dalo).
@ janezu: dobil si dobil novega upnika
Vmesni časi pa so bili (odhodi): Uršlja gora 2.10, Sleme 2.50, Koča na Smrekovcu 5.00, Raduha 9.09, Olševa 12.27, Kumer 14.37, Peca 16.30, Črna 18.35
Počivali smo pa dvakrat po slabih 10 minut (Koča pod Raduho - žal zaradi zgodnje ure še zaprta, tako da sem ostal brez piva - in na Olševi) ter enkrat 14 minut pri zadnjem kmetu pod Peco - tu pa sem končno dobil pivo kljub Kebru

)
lako čemo ...