prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Polona, čao. :wink:

Štartali bomo najbrž, tako kot vedno, ob različnih urah. Sam bom prišel šele malo po pol osmi zvečer. 8)

Galerije Dežman ni prav nič težko najdi in je precej blizu Brunarice. Evo nekaj "kao smerokaz":

Iz Brda se pelješ na Kokrico. :arrow: Dobrih 100 m, preden bi zavila k Brunarici, je križišče, kjer zaviješ na desno (Golnik, Jesenice, Naklo), pelješ se do krožišča :arrow: , zapustiš ga v smeri Jesenice (Naklo), se pelješ kakih 10 m ter zaviješ desno na dvorišče Galerije Dežman, odviješ paket s pečenimi dobrotami ... in žurka počinje. :D :wink:

3,14 es:
Po enem od možnih scenarijev naj bi jutri zvečer močno deževalo. :arrow: V tem primeru jaz na Brdu bom ne. :oops: :!:
 daša
Danes pridem tudi jaz - je treba pregnati dopustniško lenobo :) Začnem najbrž okrog 18:30, se vidimo pri Dežmanu.

LP, Daša
Uporabniški avatar
 Lena
polona40 napisal/-a:Hojla, hojla,
jutri pridem po dolgem času, da ne bo kdo mislil, da sem pozabila na Brdo :)

Lepo, da nisi pozabila na Brdo.
Jaz bi prišla, ti samo povej, ali boš kljub dežju prišla in kdaj.

daša napisal/-a:Začnem najbrž okrog 18:30, se vidimo pri Dežmanu.

Lahko se prilagodiva Daši, čeprav nama bo ušla.

Vlajko, kakšno progo si pa včeraj izbral? Si bil opažen.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lena napisal/-a:... Vlajko, kakšno progo si pa včeraj izbral? Si bil opažen....

Ni se mi dalo teči po blatu pa sem obkrožil Kranj (Drulovka - Zarica - Supernova - Zlato polje - Primskovo - Mercator Center - Čirče - Orehek - Drulovka). 8)

A si, slučajno, ti potrobila (me pozdravila) z avtom? :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
Vlajko napisal/-a:A si, slučajno, ti potrobila (me pozdravila) z avtom? :wink:

Slučajno ne, smo prepozno dojeli, da si bil res ti.

A se danes res vidimo?

LP
 polona40
Lena, ti sporočam, da me v tem dežju ne bo danes na Brdo, bom počakala na en lepši dan, kdaj so že ferski na sporedu, sem spet pozabila,se v kratem vidimo, lp, Polona.
 daša
Bah, da ne bo zgledalo kot da smo vsi Gorenjci iz cukra, ampak tudi meni se danes ne da čofati po lužah okrog Brda. :evil: Sploh sem pa šele prišla iz službe in me zebe kot mačka :( in ne vem ali naj grem pod dekco ali pa prižgem radiator. Upam, da bo vreme drug teden primerno koledarju in se vidimo takrat.

LojzeP - moja udeležba, beri vožnja :driver: v Zagorje je še zelo negotova, zato priporočam, da se ogledaš še za kakšno drugo varianto. Tudi, če mi bo uspelo iti na tekmo, bom ekspresno odbrzela nazaj v Kranj in bom najbrž prikrajšana za čare še ene deževne zagorske fešte :wink: .
LP, Daša
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ker imam jutri druga opravila, bom svoj krog okoli Brda "odkrevljal" kar danes (ca. 18,30). :!:

Če še kdo pride, lahko pade kakšna urca Dežmana :D , v nasprotnem primeru pa jo bom mahnil dam. :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tek v mini TF zasedbi uspel :arrow: midva z Dašo sva bila v vlogi softičev, glavno vlogo hardiča pa je za Oskarja odigral Vilko 2MUCH ... :wink:

Med tekom se je nekaj silil dež, ki pa je tek bolj vzpodbudil kot pa oviral. :D

Po teku smo se na kratko zbrali v Dežmanu, malo pokramljali, se odžejali, nato pa vsak v svoj "tabernakelj". 8)

PS: Jutri jaz tekel bom ne, kakšen obisk analize s kolesom pa ne izključujem, if weather ... :wink:
Uporabniški avatar
 Jereb
Končno se da dihati in ni več mušic, ki smo jih jedli med tekom okoli Brda jeeessss...Dihi z mano, dihi dihi z mano... :P :P
Nazadnje spremenil Jereb, dne 14 Avg 2006, 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Jereb
LP
Danes je kazalo da ne bo nič z Brdom, ker se je res uscal popoldne...pa me je vseeno pozno popoldan presenetil sonček...in že sem smuknil okoli Brda...A mogočer kdo ve, koliko časa bodo vozili tisti tovornjaki not pa vn, ker mi gredo počasi na živce...zaradi njih sem bil danes čisto blaten...ojoj.... :shock: :shock:
Drgac se je pa treba res zacet pocas prpravlat na kaksn maratonck, ker je konc poletja in ni več tako vroče...kdaj pa vi kej trenirate???
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jereb napisal/-a:... A mogočer kdo ve, koliko časa bodo vozili tisti tovornjaki not pa vn, ker mi gredo počasi na živce...

Kar navadi se nanje, ker jih boš gledal nekaj mesecev. Kolikor je meni znano, na Brdu gradijo nekakšen kongresni center :roll: :roll: :roll:

PS: Na Sorškem polju jih ni. :D
Uporabniški avatar
 mitjas
Jereb napisal/-a:Končno se da dihati in ni več mušic, ki smo jih jedli med tekom okoli Brda jeeessss...

Mušic ni, se pa naješ prahu vsaj na dveh kilometrih! Pa umikaš v koruzo pred tovornakarji... grrrrrrr
Mogoče bi pa še za nas tekače poskrbeli tam pri spomeniku s kakšnim parkirnim prostorom...
Drugače je bil pa danes odličen trening, pa kar nekaj se nas je podilo okrog vsaj po avtomobilih sodeč.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Zaradi vremenske napovedi, ki v četrtek popoldan okolici Brda napoveduje "Katrino v malem", smo se nekateri ljubitelji ovala zmenili, da se dobimo že v sredo, torej jutri. :!: :wink:

Sam pridem na štart malo pred 18.30, Brunarica pa, baje, že obratuje s polno paro. :D

PS:
Polona, kakšen izgovor si pa za ta teden pripravila? :lol: :wink:
 polona40
Vlajko, ta pa ni bila poštena :), ti vse razložim, ko se vidimo, pozdravček, Polona.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA