področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 MihaPR
Torte ni več, samo še neka stara pica je ;)
Uporabniški avatar
 Staša
Vlajko napisal/-a:
PS: Staša, tvoj odgovor ni zadovoljiv, dopolni ga! :lol: :wink:

Vlajc: jest ti težko kej bolj pametnega povem. Resda pravkar smradim po hiši z brokolijem, ampak se tudi mesku ne morem odreči. Pravzaprav ne vem, čemu bi se lažje - vsekakor sladice pašejo vsak dan, meska še zdaleč ne morem jest dnevno, ampak da ga pa kar nikoli ne bi... se mi je že zgodilo, da sem ga sanjala, prav res!
Kdo bi ti pa dvakrat čestital za isti RD pa nimam pojma. Al si ti komu?

lunca napisal/-a:Staška in Nataška!

Prej nisem imela kam napisat, potem je pa Staša pametno odprla novo temo, zato vama tukaj lahko povem, da sem ful vesela za vaju in komi čakam, da mine 99, pol pa še 120 dni, da se bomo še bolj veselili z vami!

Me pa zanima, če še kaj tečeta al je konc za neki cajta :?:

Lunca: hvala! :D Nazadnje sem tekla, ko smo ful zamujali na Irskem z vrnitvijo rent-a-cara ene 10 dni nazaj, sem naredila ene 2 km intervalov, da bi "prelisičila" traffic jam. :lol: Ma ja, saj se spravljam nekaj napisat še o tej "izkušnji" v temo tek in nosečnost, pa sem mal lena. :roll:

MihaPR napisal/-a:Torte ni več, samo še neka stara pica je ;)

Jest vaju s tole Savsko nč ne štekam, si pa glede pizze predstavljam, da sta jo naročila, in ko jo je halo poštar prinesel in je Nta zavohala šunko na njej, da je šibala direkt na WC :wc: :lol: in je pizza pač ostala :D Kok dobr sm se to spomnla, sploh k si predstavljam ntko z roko na ustih "umaaaaaaaakn seeeeeeee" :D

pegaz napisal/-a: MigremopaenkratdrugičuZvezdo.

Mljac.

Pego meho: a skličemo eno srečanje drug teden, čist tko neobvezno, v centru Ljubljane? En dan, ko bo sončk?!? Vsi vabljeni, da gremo tko kao na zadnji poletni (avgustovski) sladoled. :idea:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Dve let nazaj smo pa res bli na enem takem sladoledu, pol pa še na pici :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jest čist nč ne štekam.
Iz vašega pisanja in dobacivanja razbiram, da je Pegaz fotr od Stašinga?!?!??!??!??!?!???!??!??!?!??!??!??!??!?!??
Halo, dejte malo razjasnt vsa ta nevarna razmerja!!!!!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
A s ti kej čudnga pojedu zjutri, to star pa Pegaz le ni, da bi bil fotr od stašinga fotra.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Mihc, ne se ti delat norca iz mene. Sm str pa mal pučasne pameti.
Mislu sm Stašinga -98 dni starga deteta!!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ja od kje si pa to zdej potegnu :roll:
Uporabniški avatar
 Staša
Bajs, dej ti men razlož, kje konkretno, v katerem stavku, postu al pa ob kateri sliki, avatarju, podpisu... ti je šinila na pamet ta ideja?!?

PS: punčka pa ni 98 dni stara, ampak bo stara 0 čez 98 dni! ah, bajs, bajs! :lol:
Nazadnje spremenil Staša, dne 25 Avg 2006, 08:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Iz vašga dopisvajna! No zdej sem vsaj pomirjen. Vsaj Staša ne dela neumnosti, kot naprimer Nta pa Klaudi!

Staša, sej sem napisu -98!
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 25 Avg 2006, 08:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
Bajsi napisal/-a:Helou!
Iz vašga dopisvajna! No zdej sem vsaj pomirjen. Vsaj Staša ne dela neumnosti, kot naprimer Nta pa Klaudi!

Ja, ampak kje konkretno? (sem šla vse brat, pa ni nikje niti ovinkov o tem) :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Staša napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Helou!

Ja, ampak kje konkretno?

Mah, dej mir no. Zdej bom pa vse poste skupi vlaču, pa analizirou.
Sicer se pa je situacija cist dobr razjasnla, a ne!??
Pa tud sej sm napisu, da sm str, pa bl pučasne pameti. Dolga lajtnga!!
Uporabniški avatar
 Staša
Bajsi napisal/-a:Pa tud sej sm napisu, da sm str, pa bl pučasne pameti. Dolga lajtnga!!

Sej mi te mamo vseen radi! :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Namesto, da klatite neumnosti, rajši pokukajte na novo temo o PST-ju.
Če BZR-ji ne morejo na lauf, pa lohka vsaj poštarji, ee, očetje otrok!
Uporabniški avatar
 Staša
Ej, Mojcej, a bi ti danes spesnila kakšno v slovo Plutonu, ki je z včerajšnjim dnem izgubil status planeta?!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Vedno sem sumil, da nekako ne živim na Zemlji. Danes pa sem dobil priporočeno pošto, da so me skupaj z mojim (ne)planetom izbrisali iz osončja!
Vse skupaj ne bi bilo nič hudega, če se mi ne bi podražala vozovnica; iz medplanetarne v medosončno. Fak!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA