Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

guci
Tudi jaz bi se udeležila maratona v Podgorici (+ 3 spremljevalci). A je že kaj več znanega?
Uporabniški avatar
 EčO
Nene tud zanima če je že kakšen program na vidiku pa kakšna približna kalkulacija cene :?:
Uporabniški avatar
 ales
Sem nahecal še nečaka, tko da:

34 Miha Jurančič
35 Aleš Jurančič
Uporabniški avatar
 olson
Tudi jaz se pridrožujemin in še (?) spremljevavcev. :laola

Lp.
Uporabniški avatar
 GaGa
Sem nekaj dni nazaj srečala pershinga, pa me je čist nakuril za tole Podgorico :lol: ! Tud mene pa zanima okvirna cena za teh pet dni, tko "od oka" :lol: !
Uporabniški avatar
 pershing
GaGa napisal/-a:Sem nekaj dni nazaj srečala pershinga, pa me je čist nakuril za tole Podgorico :lol: ! Tud mene pa zanima okvirna cena za teh pet dni, tko "od oka" :lol: !

Ma veseli Gagica, da se te da tko hiter "zakurit", uf :oops:
:wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
pershing napisal/-a:... uf :oops::wink:

Čuj pubec, kaj si za Podgorico menjal imidž :?:
Dobra fotka.
Uporabniški avatar
 pershing
ZdravkoC napisal/-a:
pershing napisal/-a:... uf :oops::wink:

Čuj pubec, kaj si za Podgorico menjal imidž :?:
Dobra fotka.

Ja morš mal zamenjat, odkar sem zamenjal slikco so me vsaj tri klicale, mislm hudoooo. Se vidimo v nedeljo na Ptuju, čuj!

LP
Uporabniški avatar
 Z*
Tudi štajerska trojka (S*, Z*, I*) je vse bolj navdušena ... :P Že obstaja kak okvirni program? :roll:
Uporabniški avatar
 ero
sori, ker se slabo oglašam v tej temi. na kratko, da pomirim upravičene firbce :)

v finalu sta dve ponudbi za prevoz, ena slovenska in ena hrvaška. končna cena po glavi bo nekje med 12.000 in 15.000 SIT, odvisno od programa in izvajalca ter seveda od števila prijavljenih.

strošek je še prenočevanje, ki bo okvirno med 80 in 100 €, odvisno od končnih dogovorov in želja posameznikov

prišlo je do nekaterih družinskih odpovedi (žal zaradi poškodb) in do novih prijav. seznam bom ažuriral v začetku prihodnjega tedna.

program? najprej okvir - odhod v četrtek, 26.10. pozno zvečer, povratek v sredo, 1. 11. dopoldne. na tanačin gresta za dopust le dva dneva (petek in ponedeljek) pa še sredo imate na voljo za obiske in praznične aktivnosti.

konkreten program še ni fiksiran a je že začrtan. tu bi prosil tudi za vaše odzive, predloge in ideje.

četrtek, 26.10.
odhod iz (verjetno) Ljubljane pozno ponoči, vstop hrvaških potnikov (Zagreb ali Reka), nočna vožnja proti morju

petek, 27.10.
turizem ob jadranski obali: Split, Dubrovnik, Kotor, Budva, ..., zvečer prihod in spanje v Baru

sobota, 28.10.
Skadarsko jezero in dopoldne prihod v Podgorico, namestitev v hotel Ljubovič, prosto popoldne, zvečer prijava na maraton in polmaraton

nedelja, 29.10.
tek, prosto popoldne

ponedeljek, 30.10.
zjutraj odhod na turistični krog pa Črni gori, vračanje proti morju nekje do Neretve, spanje ?

torek, 31.10.
Mostar, Sarajevo, vračanje domov, nočna vožnja

sreda, 01.11.
prihod v zgodnjih jutranjih urah

komentarji, predlogi?
Uporabniški avatar
 Z*
Ujej, a že v četrtek se gre??? :shock: Učitel'ce pa žal ne morejo dobiti dopusta za petek ... :cry: No ja, bomo še pogledali, če se da kaj napraviti ... :roll:
Sicer pa hvala za dosedanje informacije, cenovno je videti zelo ugodno, v dober program pa tako ne dvomim. :wink:
A najprej Logarska, ne?! Dober tek želim, brez krčev! 8)
 guci
Pri nas se je malce situacija malce zapletla, tako da je naša udeležba (1+3) precej vprašljiva. :cry:
Uporabniški avatar
 ales
ero napisal/-a:ponedeljek, 30.10.
zjutraj odhod na turistični krog pa Črni gori, vračanje proti morju nekje do Neretve, spanje ?

komentarji, predlogi?

Predlagam takle krog: Podgorica-Kolašin-Mojkovac-dolina Tare-Djurdjevića Tara(na most)-Žabljak-Šavnik-Nikšić-Vilusi-(Neretva)

Tale je tko mal gorska varianta, bi se peljali ob Tari, se povzpeli do Žabljaka, središča Durmitorja, se prek Šavnika spustili v Nikšić, morda še obiskali samostan v Ostrogu in preko Vilusov v BiH.

(služilvojskovNikšičuinučilsmučatnaŽabljaku PRESS)

Druga, lažja varianta: Podgorica-Rijeka Crnojevića-Cetinje-Lovčen-Kotor in potem ob morju do BiH

Seveda navijam za raje kak dan dlje kot manj...je treba preizkusit še "fiiiiine kolaaaače" v Podgorici.
Uporabniški avatar
 mirc
Hojla,

še dva se prjavlava za Podgorico:
. TanjaO
. Mirč

V ČG še nisem bil, tko da navijam za čimveč dni v sami ČG.

Lp Mirč
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA